Nöbetçi Muhabbetçi

h.b cok güzel gecti canim benim havalar cok iyiydi cocukla baya yoruldum ama degdi.
sen nasilsin canim bebisimiz nasil.

hos bulduumm caduumm
evet ya bu sene böyle oldu
sen nasilsin ne var ne yok cocuklar nasillar.

çok sevindim senin adına en kötü günün böyle olsun. bizlerde iyiiyz şükür. çocuklarda iyi teyzesi. yanaklarından öperler.

h.b cok güzel gecti canim benim havalar cok iyiydi cocukla baya yoruldum ama degdi.
sen nasilsin canim bebisimiz nasil.

hos bulduumm caduumm
evet ya bu sene böyle oldu
sen nasilsin ne var ne yok cocuklar nasillar.

sağol tatlım iyiyiz bizde şükür yuvarlanıp gidiyoruzz
foto eklesene poliş bakalım yaa
bilom sen ne zaman ekleyecen gıı
tablo geldimi bu arada

bilmiom cnm ben fazla takmıcam konuyu kafama o gıcık kuaföre gene gidiom napimm benim saçımdan o anlıo..eşini aldatıo ne acı oda aldatıoo....eşlerimizi sıkmayalım tabii her dediklerine de yok öle salla başını...

gürk yat
tavuklar kalkmaz yatarya sende 3 gü yatajtan çıkma. sıcak sıcak . belki yumurtlayasın gelir.
(bunların hepsi şaka tabiki)

valla keşke olsa gelemzdim işe yatardım ohhh 3 gün ....böle bişi bizde nbie yok nan....

tablo geldimi bu arada
canım benim aklıma ama benim tel değişti ya te ne zaman demiştim sana eşim wc ye düşürmüş diye . kamera çalışmıyo.eşimde fotoraf makinasını işten getirmeyi hep unutuyo o yüzden kaldı. ama yükleyecem yani.
tablo geldi ama iade edecem. resim harika ama çerçevesiz. o yüzden bu gün geri yollayacam. başka bakıyom şimdi.

he anadum bekliyom kısa zamanda
o kadar para alıyolar bide çerçevesiz yolluyolar

çok sevindim senin adına en kötü günün böyle olsun. bizlerde iyiiyz şükür. çocuklarda iyi teyzesi. yanaklarından öperler.
aminn
ay bende onlari öpüyomm
tablo geldimi bu arada

daha nerdesin
gercekten yuvarlanacagin günlerde gelecek
dur bakayim eklemeye calisim fotolar buyuk geliyor ya sinir oluyom.

eşide onumu aldatıyo kafa karıştı benim:111:

kız biz 3 gün değel 1 gün yatsak ev , çocuklar herif allak bullak olur. bizim 3 gün yatmamız halinde heriflerinde kış uykusuna yatması lazım erkekelre gıcığım bu aralar

sıradanmı oldu. tüm enerjimizi yiyo bizim bu kazıklar.

sen kaç yıllık evlisin mandiş

evet ya akşam evde eşimle kavga etcek gücüm kalmıyor :)
bir yıllık evliyim dadlum

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn vercem zaten bamyamın oğlum senden iyi dünürmü bulcam bamyadan iyi gelinmi bulacam

http://c1109.hizliresim.com/11/9/27/3834.jpg[/url alinti olmasin olurmu sekerler

Son düzenleme:
kızlar günaydın sizden dua istemeye geldim ben en yakın arkadaşımın abisi kaza geçirmiş bu sabah 2 aylık bebeği var daha 2 bacağı kırılmış parçalanmış yoğun bakımdaymış şuan burda yapılcak bişey yok diye edirneye gönderiyolarmış sizde dua edin olurmu ALLah onu evladına bağışlasın çok üzüldük bebeği küçücük daha ya Rabbim şifalık versin inşallah

yok adam aldatıo karısı bilmio tabee.....eşimde sen gibi düşünyodur die dalga geçti bide benlee şetan dio bul karısını nese....

ben eşim yanıma yatarsa 3 yatamam kız rahat durmaz...

inş..çabuk iyileşir allah onu ailesine bağıslasın...bebişini bbasız komasın..... aminnn

ahh canim ya cok üzüldüm allah sifa versin.
allahim o kucucuk yavrunun yüzü hurmetine saglik sifa versin insallahh.

Allah acil şifalar versin canım ailesine eşine çocuğuna bağışlasın Rabbim. Allah yardımcıları olsun çok üzüldümmm

inş..çabuk iyileşir allah onu ailesine bağıslasın...bebişini bbasız komasın..... aminnn

ahh canim ya cok üzüldüm allah sifa versin.
allahim o kucucuk yavrunun yüzü hurmetine saglik sifa versin insallahh.

Allah acil şifalar versin canım ailesine eşine çocuğuna bağışlasın Rabbim. Allah yardımcıları olsun çok üzüldümmm

amin kızlar çok saolun inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder de evladına karısına bağışlar Rabbim şifalık versin inşallah

allah yardımcısı olsun canım. acil şifalar.

selamkizlar epeydir yazmiyorum nasilsiniz?
bilge yazdigin ozel mesaj da neyin nesi bisi anlamadim!

Kızlar neden toplaşamıyoruz ya biri söylesin bana aaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…