h.b cok güzel gecti canim benim havalar cok iyiydi cocukla baya yoruldum ama degdi.
sen nasilsin canim bebisimiz nasil.
hos bulduumm caduumm
evet ya bu sene böyle oldu
sen nasilsin ne var ne yok cocuklar nasillar.
h.b cok güzel gecti canim benim havalar cok iyiydi cocukla baya yoruldum ama degdi.
sen nasilsin canim bebisimiz nasil.
hos bulduumm caduumm
evet ya bu sene böyle oldu
sen nasilsin ne var ne yok cocuklar nasillar.
kız ver adresini o kuaförün, basmaya gidek. geri ne olacak
benim eşimde yapmaz öyle şey eminim. ne olurs aolsun yapmaz. bu iş karışık biraz ya . aldatmaz dene erkek aldadtıyo. ne ye ihtiyaçları va bu tıpaların nedir eksikleri , allah korkusu olan yapmaz diyon aldatanlar kafir değilya haşa. karsıın seven yapmaz diyon severk evlenmişler. bilmiyom ama heralde aldatılan kadın içten içe sezer bunu ya. bilir aslında kendi içinde neden olduğunu ama itiraf edemez. bana öyle geliyo.
gürk yat
tavuklar kalkmaz yatarya sende 3 gü yatajtan çıkma. sıcak sıcak . belki yumurtlayasın gelir.
(bunların hepsi şaka tabiki)
canım benim aklıma ama benim tel değişti ya te ne zaman demiştim sana eşim wc ye düşürmüş diye . kamera çalışmıyo.eşimde fotoraf makinasını işten getirmeyi hep unutuyo o yüzden kaldı. ama yükleyecem yani.sağol tatlım iyiyiz bizde şükür yuvarlanıp gidiyoruzz
foto eklesene poliş bakalım yaa
bilom sen ne zaman ekleyecen gıı
tablo geldimi bu arada
canım benim aklıma ama benim tel değişti ya te ne zaman demiştim sana eşim wc ye düşürmüş diye . kamera çalışmıyo.eşimde fotoraf makinasını işten getirmeyi hep unutuyo o yüzden kaldı. ama yükleyecem yani.
tablo geldi ama iade edecem. resim harika ama çerçevesiz. o yüzden bu gün geri yollayacam. başka bakıyom şimdi.
aminnçok sevindim senin adına en kötü günün böyle olsun. bizlerde iyiiyz şükür. çocuklarda iyi teyzesi. yanaklarından öperler.
sağol tatlım iyiyiz bizde şükür yuvarlanıp gidiyoruzz
foto eklesene poliş bakalım yaa
bilom sen ne zaman ekleyecen gıı
tablo geldimi bu arada
bilmiom cnm ben fazla takmıcam konuyu kafama o gıcık kuaföre gene gidiom napimm benim saçımdan o anlıo..eşini aldatıo ne acı oda aldatıoo....eşlerimizi sıkmayalım tabii her dediklerine de yok öle salla başını...
valla keşke olsa gelemzdim işe yatardım ohhh 3 gün ....böle bişi bizde nbie yok nan....
he anadum bekliyom kısa zamanda
o kadar para alıyolar bide çerçevesiz yolluyolar
sıradanmı oldu. tüm enerjimizi yiyo bizim bu kazıklar.
sen kaç yıllık evlisin mandiş
ay benimde kız geçiyo ama bi kaç gündür çikoya yüklendim aklım karıştı hakkımı geliyo acaba diyorum
inşallah mandişimmm Allahım gönlünüze göre versin sağlıklı hayırlı bi bebeğin olsun irkek olsun ki kızımıza alalım
eşide onumu aldatıyo kafa karıştı benim:111:
kız biz 3 gün değel 1 gün yatsak ev , çocuklar herif allak bullak olur. bizim 3 gün yatmamız halinde heriflerinde kış uykusuna yatması lazımerkekelre gıcığım bu aralar
kızlar günaydın sizden dua istemeye geldim ben en yakın arkadaşımın abisi kaza geçirmiş bu sabah 2 aylık bebeği var daha 2 bacağı kırılmış parçalanmış yoğun bakımdaymış şuan burda yapılcak bişey yok diye edirneye gönderiyolarmış sizde dua edin olurmu ALLah onu evladına bağışlasın çok üzüldük bebeği küçücük daha ya Rabbim şifalık versin inşallah
kızlar günaydın sizden dua istemeye geldim ben en yakın arkadaşımın abisi kaza geçirmiş bu sabah 2 aylık bebeği var daha 2 bacağı kırılmış parçalanmış yoğun bakımdaymış şuan burda yapılcak bişey yok diye edirneye gönderiyolarmış sizde dua edin olurmu ALLah onu evladına bağışlasın çok üzüldük bebeği küçücük daha ya Rabbim şifalık versin inşallah
inş..çabuk iyileşir allah onu ailesine bağıslasın...bebişini bbasız komasın.....aminnn
ahh canim ya cok üzüldüm allah sifa versin.
allahim o kucucuk yavrunun yüzü hurmetine saglik sifa versin insallahh.
Allah acil şifalar versin canım ailesine eşine çocuğuna bağışlasın Rabbim. Allah yardımcıları olsun çok üzüldümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?