Nöbetçi Muhabbetçi

hee portakal ağacında yayınladım yaa kekimiii

hee portakal ağacında yayınladım yaa kekimiii

maşallah bugün tüm eli çabuklar burda . hangi ara yaptı hangi ara yayınladı anlamdım:26:
neyse yiyelim bari çayları dolduruom bayanlar. ama net o kadar yavaşki servise getirene kadar soğuyabilir

çiçeği vazoyu ne yapsın bamyam altın taksınlar

benden çeyreği bırakın 20 tl ancak çıkar :)) ev kredisi ödüyoruz bütün çeyrekler oraya :)))

bizde ödüyoruz ama bamyaya çeyrekte takıyoruz sende silekelen bakalım dökülür kenardan köşeden birşeyler

bi dahaki güne kadar sana bi çip yerleştirek o zaman nere gidersen ötsün bize haber versin

onunda sinyallerini bozan aletler üredi biliyorsun dimi

nen tüm züğürtler burayamı toplandı.bamyanın altınlar yattı

valla ya kızlar yok diye diye yok olursunuz zenginim Allaha şükür diyinki Allah daha fazla versin bereketlendirsin

işte benim gibi biri daha sende bendensin bacım meraba tanışalım bizde kredizedeyiz

kredizedemi ayyy çok hoş ben bunu akşama eşime anlatayım

sende evden bi objeni takarsın artık. vazo, çiçek miçek işte.[/QUOTE]

hee dur kıı yeni tencere takımı aldıydım bende onu verem bari güle güle kullan bacım gerçi ben seftesini yapmadıydım ama benim yerime yaparsın zaar

böcük azcık silkelen çıkar kenardan köşeden bişiyler

dün kredi kartı ödenmesi gerekiyomuş akşam herif iyice bi silkeledi bacım beni cüzdan tın tın ötüyo valla

yuttun bile keke koymuştum. . bide bozucu yutman gerekecek şimdi

sende evden bi objeni takarsın artık. vazo, çiçek miçek işte.

hee dur kıı yeni tencere takımı aldıydım bende onu verem bariEki Görüntüle 267586 güle güle kullan bacım gerçi ben seftesini yapmadıydım ama benim yerime yaparsın zaar

dün kredi kartı ödenmesi gerekiyomuş akşam herif iyice bi silkeledi bacım beni cüzdan tın tın ötüyo valla[/QUOTE]

tüh geç kalmışız günü yapmada desene . dün yasaydık cüzdan herife tın tın öterdi.. mandiş tencere ile idare edecen artık. bi dahaki aya ekstereden bü gün önce toplaşacaz.

nen tüm züğürtler burayamı toplandı.bamyanın altınlar yattı

:)))))))))))))))))))))

işte benim gibi biri daha sende bendensin bacım meraba tanışalım bizde kredizedeyiz
tanışalım bendeniz ev kredisinden anası ağlamakta olan bi deli_kiz :))
bizde ödüyoruz ama bamyaya çeyrekte takıyoruz sende silekelen bakalım dökülür kenardan köşeden birşeyler

sorması ayıp kaç para ödüyorsun ?

maşallah bugün tüm eli çabuklar burda . hangi ara yaptı hangi ara yayınladı anlamdım:26:
neyse yiyelim bari çayları dolduruom bayanlar. ama net o kadar yavaşki servise getirene kadar soğuyabilir

ooo bu gördüğüm en hamaratı nasıl dizdin o bardakları ölee

eline sağlık bacım ama bu olmamış değiştir lütfen benimkini çok açık olsun

şimdi başımdan aşşa dökecen
sakin o bilge sakin ol bilge

maşallah be caduma bak babandamı kahveciydi bee
bekarkene gayfede çok çalıştıydım . el alışkanlığı işte
:)))))))))))))))))))))

tanışalım bendeniz ev kredisinden anası ağlamakta olan bi deli_kiz :))

sorması ayıp kaç para ödüyorsun ?
allah yardımcınız olsun. borç bitmez. biri biter biri başlar.

Son düzenleme:
sende evden bi objeni takarsın artık. vazo, çiçek miçek işte.

hee dur kıı yeni tencere takımı aldıydım bende onu verem bariEki Görüntüle 267586 güle güle kullan bacım gerçi ben seftesini yapmadıydım ama benim yerime yaparsın zaar

dün kredi kartı ödenmesi gerekiyomuş akşam herif iyice bi silkeledi bacım beni cüzdan tın tın ötüyo valla[/QUOTE]

böcüküm her bayanın cüzdanı gösteriştir aslında her bayanın zulası vardır ve zula her daim doludur bazen azalsada çıkın hep vardır

yuttun bile keke koymuştum. . bide bozucu yutman gerekecek şimdi

yutarım ben neler yuttum

böcüküm her bayanın cüzdanı gösteriştir aslında her bayanın zulası vardır ve zula her daim doludur bazen azalsada çıkın hep vardır

yutarım ben neler yuttum [/QUOTE]

oo tem adamını buldun. böcüğün zulası vardır .d emi kız. alışveriş artıklarını biriktirdiğin bi zulan vardı senin.
bugün mandiş aklına koydu alacak o çeyrek parasını senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…