Nöbetçi Muhabbetçi

yaprak siz naptınız bacım buldunuzmu ev

yok bulamadık henüz dedimmi hatırlamıyorum ama evi kiraya verdiğimiz kişiler vazgeçti tutmaktan tayinleri iptal olmuş falan..bizimde işimize geldi aceleye gelmeyecek ev işi şimdi bakıyoruz yavaş yavaş
ama havalarda iyice soğumadan bulmamız lazımm:97:

seninde çokmuş sende çalışıyomusun Allah yardımcınız olsun

bu ne diyette olanlar bakmasın

oooo maşallah. bu ne be. kızım kaç para maaş alıyonuz siz.
1,015 tl cik ödüyoruz
6 yılımız falan kaldı ama
bebişimiz okula başlamadan bitecek ev kredisi
ama benim herif bi tane daha ev almayı düşünüyoo krediylen
o zaman bunu satsın onun parasıyla alsın. şu dünyaya kredi ödemeyemi geldiniz canım.

evet çok sıkıntıya sokmuyor bizi ama bakalım bebek olunca ne yapacağız:97:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ödeme kolaylığı versin iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallahhh

hıı iyi olmuş vazgeçmeliri sıkışmazsınız ama şimdide eşin demesin kiracı olmadan nası kira vercez diye

o zaman bunu satsın onun parasıyla alsın. şu dünyaya kredi ödemeyemi geldiniz canım.

he benimde aklımda öle bişi var burayı satar daha iyi bi ev alırız az bi krediyle
bakalım kısmet Allah herkesin gönlüne göre versin.

evet güzel gözüküyor vallahi yapıcaktım bende ama mikser geçen elimde patladı yaa

bacım. bu kadar parayı ödeyip nasıl geçiniyonuz allahını seversen söyle . benim herif şimdi 750 eşya borcu veriyo anamı ağlatıyo borç ödüyom diye .
söylememeiştin. ama iyi olmuş. rahat rahat bakarsınız

evet çok sıkıntıya sokmuyor bizi ama bakalım bebek olunca ne yapacağız:97:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ödeme kolaylığı versin iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallahhh
amin . inşallah.

.

ay ALLAH seni emi güldürdün beni sabah sabah :))) ben devlet memuruyum ,eşim de devlette üst düzey bi yerde çalışıyor..gücümüz olmasa ödeyemezdik zaten de çok şükür gücümüz var ...bi de eve çıkarsak ii olacak inş.

hıı iyi olmuş vazgeçmeliri sıkışmazsınız ama şimdide eşin demesin kiracı olmadan nası kira vercez diye

demez sanırım bizim orada çabuk kiraya veriliyomuş
şimdi ev bulmadan tekrar kiraya vermek istemiyoruz gelen kişi hemen taşınmak ister biz kalmayalım yine ortada
bizim orası sanayi bölgesi sanayiciler çok tutuyo o taraflardan ev

zzaten o ekler yok mu o ekler bir kredi olsa tamam her ay birşey çıkıyor sinir oluyorum iskanı verdik bu ay bizde yoksa taşıncaktık o parayla

olmaz çeyrek alacam ben :))

1.700 sanırım küsürleri saymazsak işin kötüsü daha 3.sünü bu ay ödeyecek çok başındayız geride var saymak istemediğim yıllar hee birde taşımadık henüz

mandişe bi çeyrek köfte ekmek

1700 mü çokmuş be yavrum. hele ondan bu kadar çok düştün çeyreğin üstüne . bizde yeni bitirdik 1200 ödüyoduk.allah sizlerede ödeme kuvveti versin. paranıza bereket versin[/QUOTE]

dadlum kredi den çok ekler sıkıyor insanı olmadık anda olmadık işler Allah kurtarmöış sizi darısı kredizelerin başına
çeyrekler bamyanın dokunanı yakarım

1,015 tl cik ödüyoruz
6 yılımız falan kaldı ama
bebişimiz okula başlamadan bitecek ev kredisi
ama benim herif bi tane daha ev almayı düşünüyoo krediylen

alsın alsın bamyama verirsiniz oda kiraya verir aylık ek gelir bamyama

gelirine göre giderin var canım bizler gariban memur kesimi eşimle ikimizin aylığını toplasan o kadar ediyor nerdeyse
kendi evinde olsan ödediğin dokunmaz o kira varya o insana dokunuyor ben kirada değilim hiç oturmadım Allahda oturtmasın ama zorluğunu çevremden biliyorum her ay sokağa atıyorum gibi geliyor diyorlar

buyur
sakin o bilge sakin ol bilge sakin

evet güzel gözüküyor vallahi yapıcaktım bende ama mikser geçen elimde patladı yaa
geçmiş olsun
tabi canım . olmasa nasıl girecen o kadar borcun altına . ama ne kadar gelirse o kadar gidiyo.

arka sayfaya bak benim yazdığımı görmedin galiba canım

Eklentiler

• $bitter-cikolata-.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 21

biz de memuruz mandalina ,gerçi ben memureyim de :)) evet kendi evinde olsa zoruna gitmez de bi de kira ödemek zor oluyor işte ..biz de aslında bu kadar krediye girmeyecektik belki ama ev bizi etkiledi ..ilerde satsak da iyi kar edeceğimiz bir ev o yüzden girdik biz de ..ama ben satmayı düşünmüyorum ..oturmak için ömürlük bir ev aldım ..inş. oturmak nasip olur

gördüm gördüm sizinki de zor tabi ama bizimki direk gidiyor ,ara ara versek daha ii olurdu aslında ama :)))
aman yaaa sabah sabah kredi mredi gerdi beni ..kim açtı bu konuyu :)))))))))))
kız niye toplandık buraya . gün yapıyoz ya . ayrıca konuyu sen açtın

dadlum kredi den çok ekler sıkıyor insanı olmadık anda olmadık işler Allah kurtarmöış sizi darısı kredizelerin başına
çeyrekler bamyanın dokunanı yakarım

alsın alsın bamyama verirsiniz oda kiraya verir aylık ek gelir bamyama

gelirine göre giderin var canım bizler gariban memur kesimi eşimle ikimizin aylığını toplasan o kadar ediyor nerdeyse
kendi evinde olsan ödediğin dokunmaz o kira varya o insana dokunuyor ben kirada değilim hiç oturmadım Allahda oturtmasın ama zorluğunu çevremden biliyorum her ay sokağa atıyorum gibi geliyor diyorlar[/QUOTE]
amin canım allah kurtarsın. sen şimdi nerde oturuyon peki. kira vermiyomuşun ya

amin inşallah canım. hangi şehirde yaşıyosun mahsuru yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…