Nöbetçi Muhabbetçi

böcüküm her bayanın cüzdanı gösteriştir aslında her bayanın zulası vardır ve zula her daim doludur bazen azalsada çıkın hep vardır

yutarım ben neler yuttum

oo tem adamını buldun. böcüğün zulası vardır .d emi kız. alışveriş artıklarını biriktirdiğin bi zulan vardı senin.
bugün mandiş aklına koydu alacak o çeyrek parasını senden[/QUOTE]
var bacım zulam ama yeni ist gittik geldik bide akşam eşim girdi zula gitti 1 ay sonra gelin anca toparlar kendini:93::93:

nerdesiniz nen:95:
hep benmi hizmet edecem . gelen oluyo giden oluyo. eccikte siz bakınsana :95:

ikiz canım çayını tazeleyelimmi

tüh geç kalmışız günü yapmada desene . dün yasaydık cüzdan herife tın tın öterdi.. mandiş tencere ile idare edecen artık. bi dahaki aya ekstereden bü gün önce toplaşacaz.[/QUOTE]

olmaz çeyrek alacam ben :))

:)))))))))))))))))))))

tanışalım bendeniz ev kredisinden anası ağlamakta olan bi deli_kiz :))

sorması ayıp kaç para ödüyorsun ?

1.700 sanırım küsürleri saymazsak işin kötüsü daha 3.sünü bu ay ödeyecek çok başındayız geride var saymak istemediğim yıllar hee birde taşımadık henüz

ben kahve istiyorummmmmmmmmm ..bu arada bende smile eklenmiyor yaaa
bi simle bi kahve. smile yoksa kahvede yok

oo tem adamını buldun. böcüğün zulası vardır .d emi kız. alışveriş artıklarını biriktirdiğin bi zulan vardı senin.
bugün mandiş aklına koydu alacak o çeyrek parasını senden
var bacım zulam ama yeni ist gittik geldik bide akşam eşim girdi zula gitti 1 ay sonra gelin anca toparlar kendini:93::93:[/QUOTE]

güle güle paracıklar

1.700 sanırım küsürleri saymazsak işin kötüsü daha 3.sünü bu ay ödeyecek çok başındayız geride var saymak istemediğim yıllar hee birde taşımadık henüz

bizim de 3.ay ..biz de seneye taşınacağız inş...2750 kredimiz var +700 ev kirası ..nasıl :))) ama eve geçince inş. sadece 2250 kalacak kredi ..bir sene anamız ağlayacak biraz ama ne yapalım zahmetsiz rahmet olmuyor

tüh geç kalmışız günü yapmada desene . dün yasaydık cüzdan herife tın tın öterdi.. mandiş tencere ile idare edecen artık. bi dahaki aya ekstereden bü gün önce toplaşacaz.

1.700 sanırım küsürleri saymazsak işin kötüsü daha 3.sünü bu ay ödeyecek çok başındayız geride var saymak istemediğim yıllar hee birde taşımadık henüz[/QUOTE]

mandişe bi çeyrek köfte ekmek

1700 mü çokmuş be yavrum. hele ondan bu kadar çok düştün çeyreğin üstüne . bizde yeni bitirdik 1200 ödüyoduk.allah sizlerede ödeme kuvveti versin. paranıza bereket versin

tüh geç kalmışız günü yapmada desene . dün yasaydık cüzdan herife tın tın öterdi.. mandiş tencere ile idare edecen artık. bi dahaki aya ekstereden bü gün önce toplaşacaz.

1.700 sanırım küsürleri saymazsak işin kötüsü daha 3.sünü bu ay ödeyecek çok başındayız geride var saymak istemediğim yıllar hee birde taşımadık henüz[/QUOTE]

bizim de 3.ay ..biz de seneye taşınacağız inş...2750 kredimiz var +700 ev kirası ..nasıl :))) ama eve geçince inş. sadece 2250 kalacak kredi ..bir sene anamız ağlayacak biraz ama ne yapalım zahmetsiz rahmet olmuyor

ev kredisi ödeyenler ,ula kaç para ödüyorsunuz bi yazın hele :))))

520 bi bankaya ödüyoz 400 bitanesine şimdi bide 20 30 binliralık daha çekçez onu ödücez bide ayda 7-8 binliralık kredi kartlarını ödüyoz hee bide ocak ayına kadar 2600 şerefiye parasını ödüyoz ödüyozda ödüyoz bukadar şeyi nası ödüyoz yazınca bende şaşırdım valla Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar valla

1,015 tl cik ödüyoruz
6 yılımız falan kaldı ama
bebişimiz okula başlamadan bitecek ev kredisi
ama benim herif bi tane daha ev almayı düşünüyoo krediylen
hadi hayırlısı inş. biter ..sizinkinde bişey yokmuş yaa nerdeyse ev kirası gibi bişey olmuş ..ohh şimdiki bebekler ne şanslı valla ,ev hazır herşey hazır :))
ALLAH ağız tadıyla oturmasyı nasip etsin inş.

bi simle bi kahve. smile yoksa kahvede yok

e benim ne suçum var ,smile a söyle sen onu ,göstermiyor kendini kerata :))))

kahvenin yanına da bi tane double bitterli çikol istiyorum pleeeease :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…