buyur
sakin o bilge sakin ol bilge sakin
geçmiş olsun
tabi canım . olmasa nasıl girecen o kadar borcun altına . ama ne kadar gelirse o kadar gidiyo.
amin inşallah canım. hangi şehirde yaşıyosun mahsuru yoksa
amin inşallah canım. hangi şehirde yaşıyosun mahsuru yoksa
evet borç insanın ssyal hayatını çok etkiliyo. bebek yoksa henüz gene gzersiniz. yeni evlisin galibaorası öyle tabi ..ama bizim hayatımızda bişey değişmedi ..eşim daha önce benim gibi memurdu sonra sınavla üst bir yere geçti ..eskiden nasıl yiyorsak harcıyorsak şimdi de öyleyiz ..bi değişiklik yok ama bizim araba çok yiyordu benzin parası ..geziyorduk paso ..arabayı sattık şimdi ..eve geçene kadar araba alamayız ..bi açıdan da ii oldu ,çok para yiyordu biraz rahatlarız artık .zaten kış da geldi ,gezme zamanı da bitti ..:) gerçi ben her durumda gezerim de :))
[SUB][/SUB]
ankaradayım . sen ?
alıntılar karışmış yaaa
deli kız haklısın ev ömürlük alınıyor eğer kar etmek yada gelir amaçlı düşünüyorsan en iyisi
dükkan oluyor zaten
dadlum oturduğumuz ev benim evlenince şimle beraber almak için girdik borca eşiminde memleketinde müthatide girdiği bir evi var adam teslim etmiyor ortada yok paracıklarda gitti bizim işler çok karışık yani
mandalina evet canım o tekrardan istedikleri paralar delirticek bizi 25 çekin verin bidaha istemicez demişlerdi şimdi yine 20 bin istiyolar gene gene dünya kredi masrafı ödiycez bide 13 bin şerefiye parası çıktı bide içini biz yapıcaz kimse kooparatiften ev almasın valla çok
mandalina evet canım o tekrardan istedikleri paralar delirticek bizi 25 çekin verin bidaha istemicez demişlerdi şimdi yine 20 bin istiyolar gene gene dünya kredi masrafı ödiycez bide 13 bin şerefiye parası çıktı bide içini biz yapıcaz kimse kooparatiften ev almasın valla çok
Slm kızlarrrr
kredi lafını duyunca geldim
ahhh ahhh bizde ödüyoz rabbim kolaylıklar versin inş.
ayy fenalık geldi içime deli kız nerden açtın konuyu cadumun dediği gibi gün yapmaya gelmiştim ben bütün kredi mağdurlarıda burda toplanmışık hee
he yaa ..ağzıma tüküreyim :)))ayy fenalık geldi içime deli kız nerden açtın konuyu cadumun dediği gibi gün yapmaya gelmiştim ben bütün kredi mağdurlarıda burda toplanmışık hee
gel gel hoşgeldin ..boş gelme bi kredi çek de öyle gel :)))))))))))))))))))))Slm kızlarrrr
kredi lafını duyunca geldim
ahhh ahhh bizde ödüyoz rabbim kolaylıklar versin inş.
evet borç insanın ssyal hayatını çok etkiliyo. bebek yoksa henüz gene gzersiniz. yeni evlisin galiba
ben yozgattayım. yakınız
biz o konuyu kapattık canım. fenalık geldi kankitolara.
nen günde oynanmadann olurmu . hadeeeee
he yaa ..ağzıma tüküreyim :)))
bak aşağıda bi dene daha var mağdur :)))
gel gel hoşgeldin ..boş gelme bi kredi çek de öyle gel :)))))))))))))))))))))
3,5 yıllık evliyim ..bebek yok henüz..
oynayışa bak heleeeeeeeeeeeee
oynuyo kız sahnede.böcük dadlum değişelim topiğin adını kredizeler topiği olduk
paris nerede çayım bitti bamyayı aldı gitti görürüyormusunuz
burdayımda bacım bamya huysuzluk etti accıkböcük dadlum değişelim topiğin adını kredizeler topiği olduk
paris nerede çayım bitti bamyayı aldı gitti görürüyormusunuz
sende o göbişnen oyanada bizde sana gülelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?