napıyon nasılsın tubişim. nasıl gidiyo görüşmeyeli
kızlar ya uğrayıp gitti demeyin çok sevdiğim bi ağbimin ölüm haberini aldım o yüzden yazamadım salak gibi dolanıp duruyorum bişeyleri yapmaya çalışıyorum kafamı dağıtmak için o yüzden gelmedim yanlış anlamayın
başınız sağolsun canım ya üzüldüm
o edirnede hasta yatan tanıdıgınızımı kaybettınız.
kızlar ya uğrayıp gitti demeyin çok sevdiğim bi ağbimin ölüm haberini aldım o yüzden yazamadım salak gibi dolanıp duruyorum bişeyleri yapmaya çalışıyorum kafamı dağıtmak için o yüzden gelmedim yanlış anlamayın
tam ben edirnedeki hastanızmı diye soracaktım ama cvplamışsın
başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
len nerelerdesin sen gelde bende öpem
başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesin.kızlar ya uğrayıp gitti demeyin çok sevdiğim bi ağbimin ölüm haberini aldım o yüzden yazamadım salak gibi dolanıp duruyorum bişeyleri yapmaya çalışıyorum kafamı dağıtmak için o yüzden gelmedim yanlış anlamayın
afiyet olsun canım.iyiyim canım tesekkür ederim sen nasılsın hayatım.
Kusura bakma gec yazdım senın cıceklerı gönderdıkten hemen sonra yönetıcı geldı kahve içtik.
pc'ye bakamadım.
kızım bnm de geyik topiğim var arada boş kaldıkça oraaya bakıorum ama genelde gece geliorum ben siz olmuonuzbeni özlerseniz bnm topiğe misac bırakın ben gelirim buraya
sabah doktora gittim. beyin cerrahına. sol elimde iki gündür acayip seğirme oluyo. netten baktım nörolojiye gidin diyo. gittim . çekiçle tıp tıp vurdu. ilaç yazdı. aldım ilacı baktım antidepresan yazmış. lustral. yine netten bakıyom bi kullanan pişman bi kullanmayan bi bırakan pişman bi başlayan:111:
böcük başınız sağolsun... rabbim sabır sağlık versin geride kalanlara...
datlum sana da geçmiş olsunnn...
parisim bamyacım ve mandişim size de günaydııınn...
psikolocikmiymiş o ağrı :26:niye film falan çektirmedimi
kullanan niye pişman :86:
kullanmayan niye pişman :86:
böcük başınız sağolsun... rabbim sabır sağlık versin geride kalanlara...
datlum sana da geçmiş olsunnn...
parisim bamyacım ve mandişim size de günaydııınn...
sağol canım.
naıslsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?