Nöbetçi Muhabbetçi

nasılsın yapocum bulantıların azaldı mı biraz???

yakında görmeye gittiniz mi bamyamızı o nasılmış???
geçti gibi keleboşum arada bir oluyo sabahları kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum sankim
cumartesi göreceğim bamyamızı teyzesi 1 aydır görmüyoruzz çook özledikkkk
cumartesi bi olmadı gitti ya keşke bugün cuma olsaydı

zaten herşeyin başı stress
sağlık ocağı varsa yakınlarda oraya sor değiştir istersen ilacını

:) elini karnına koy. konuş onunla. şarkı söyle . şimdi yapabilrsin. o senin içinde. seni hissediyor sende onu hisset. iletişime geçin. ev de de eşine yaptır. o kadar iyi geliyorki inan. onunla konuşmak. ona şarkı söylemek. onu hissetmek. terapi gibi

kaça gidiyo ufaklıklar

büyük 2. sınıfa gidiyor ufaklı daha 3 yaşında bile yok ama oda okula gidicem diye hergün yollarda ağlayarak gidiyoruz sinir katsayım tavan yapıyor o ağladıkça ama inanıyorum geçecek bu günlerr.....

hadi bakalım yapocum hayırlı haberlerini bekliyoruz bamyamızın...

az kalmış onuda anasınfına yazdırısın seneye.

bazen yapıyorum
ama cidden değişik bişey şuan bile hissetmesi herşeyimi inanamıyorum bazen
diyorum orada bişi varmı gerçekten
hareketlerinide hissederim o günleride görürüm inşallah:97:

inşallah bacım inşallah dualarınız esiregemeyin bizden tarama testimiz temiz çıkar inşallah

az kalmış onuda anasınfına yazdırısın seneye.

seneye değil de bir daha ki sene gitmesi gerek ama galiba ben bu ağlamalara dayanamayıp seneye veircem kreşe falan yarım gün gitsin ama büyüyünce bir gitmicem diye ağlasın o zaman ben ne yapacağımı biliyorum...

inşallah canım. sağlılka

hangi hastaneye gidecen

fatih hastanesinin tıp merkezi var bizim eve yakın sürekli oraya gidiyodum en başından beri bu haftada oraya gideceğim.sıra falan beklemiyorum hiç cüzi bi rakam ödeyip muayene oluyorum
aama nnemgilin oraya taşınınca devlete gideceğiz heralde annemle birlikte.tanıdık bi doktor varmış ona gideceğim

başladınız mı ev aramaya canımmm

analdım canım. menun kalırsın inşallah. eren geldi yanıma dersleri ile ilgilenecem biraz . bana müsade

böcük başınız sağolsun... rabbim sabır sağlık versin geride kalanlara...

datlum sana da geçmiş olsunnn...

parisim bamyacım ve mandişim size de günaydııınn...

başınız sağolsun canım. allah rahmet eylesin.

afiyet olsun canım.

böcük başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

saolun kızlar amin ama daha öldüğü belli deilmiş ya akşam gittik bir haftadır kayıpmış bi ceset bulunmuş o olduğu söylenmiş ama şimdi otopsi yapıldıktan sonra kesinleşçekmiş

Cadum gecmıs olsun,Lustralı bende kullandım yıllar önce.

dayımın vefatından sonra psıkolojım bozulmuştu kabullenememiştim.

Dr. banada bu haptan vermıstı. 1 sene kullanacaksın dedi ama ben 6 ay kullandım.

o hapı içersen çalışamazsın,beynın bomboş oluyor,bir cok seyı aklında tutamıyorsun.

Unutkanlık cok yaptı bende,bir yerde kıyamet kopsa umurunda olmuyor.

ben çok büyük olaylarda bile gülmemek için kendimi zor tutuyordum...hiç birşey umurumda değildi.

Herşeyi unutuyordum,hiç birşeyi kafama takamıyor ve üzülemiyordum.

Kafaya takamamak ve üzülememek güzel gibi görünsede,

bazen duygularımı kaybettıgımı düşünüyordum.

Bence kullanma,onun yerıne pasiflora şurup iç bitkısel 2 kasık içtimmi tamamdır rahatlarsın ama uyusturmaz.

selammmm millettt nabersiniz?
bilgeee siiir guzeldi nen cok tesekkurler arkadasimm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…