evetttttt söylüyorummmmm
kızım olacakmışşşşş
evetttttt söylüyorummmmm
kızım olacakmışşşşş
ayyyy canim beniimmm yerim ben o prensesiii. masallah rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin
cok sevindim
heyyooooooooooo,
İşte allah gönlüne göre verdi yapom kız istiyordun ,
ay canım cok sevındım
allah kucagına almayıda nasıp etsın
Amin canımm. çok sağol tatlımm. cinsiyeti öğrenince daha bi değişiyo insanın duyguları
demi ya insan daha bi sabirsizlaniyor kucagina almak icin.
düsünüyorsun acaba banami benzicek babasinami.
ooohhh ne süslü olur büyüyünce haaaa
simay cok güzelllllllanlami ne
vallahi öğrendiğimiz gün uçtum ben diyorumki üniversiteyi kazanırda giderse ben nasıl göndercem evlenince damada diyicem yakınımda tutsun mutlaka ev yada evlenip şehirdışına giderse falan diye düşünmeye başladım şimdiden
eşimde garibim bakıyo bana öyle
ama geçti şimdi o düşünceler daha yakın zamanlar için hayaller kuruyorum
ayyyy tubimmm valla kız geçiyodu gönlümden vede hissediyodum kız diye analar hissediyo heralde
Amin Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah darısıda sana tubimmmmmmmm
bu arada ismini SİMAY düşünüyoruz nasıl sizcee teyzeleri
allah seni daha dogmadan neler düsünüyon
ama iste annelik böyle.
Gümüşten ay, gümüş gibi parlak ay demekmiş
çok anlamlı değil aslında
vallahi öğrendiğimiz gün uçtum ben diyorumki üniversiteyi kazanırda giderse ben nasıl göndercem evlenince damada diyicem yakınımda tutsun mutlaka ev yada evlenip şehirdışına giderse falan diye düşünmeye başladım şimdiden
eşimde garibim bakıyo bana öyle
ama geçti şimdi o düşünceler daha yakın zamanlar için hayaller kuruyorum
İnşallah yapom inşallah...
Simay güzel isim bence
ayyy sağol bitanem inşallahhhyoo anlamida güzelmis canim.ay yüzlü olur insallah.
simay prenses
yapo aynı bensin sen ya var ya
çok ileri görüşlüyüz heralde ondan bu hayeller
bende aynı senın gibiyim,teeee ilerisini hayel ederim ahahaha :))
sen şimdi parka götürme,yürütme,ilk anne deme,diş cıkarma hayelleri kurdelüü
yapo aynı bensin sen ya var ya
çok ileri görüşlüyüz heralde ondan bu hayeller
bende aynı senın gibiyim,teeee ilerisini hayel ederim ahahaha :))
sen şimdi parka götürme,yürütme,ilk anne deme,diş cıkarma hayelleri kurdelüü
ben gecen kocama dedimki ahh ahhh biz birbirimize nasil asik olduk kizimizda gelip ben asik oldum diyecek evlenecek bana cevabi su oldu sussana susmazsan senin icin kötü olacak patlatmiyim benim kizim asik olmicak hep yanimizda kalacak veremem ben onu kimseye.dedimki yook yaaa beni babam nasil verdi sana taaaa buralara gönderdi simdi daha iyi anliyorum beni niye bu kadar ugrastirdigini dedi
evet canim insan anne baba olunca kendi annesini babasini yada herseyi daha iyi anliyor.şimdi anlasınlar bizim annelerin babaların hallerinden
bende diyorum kızımı yakınımda oturtucam damat beyde kabul ediyosa etsin etmiyosa evlenmesin diye hiç bişi demiyo
oda aynı şeyleri düşünüyodur eminim kız babası olunca anlıyıcak iyice
Benim düşüncem daha beter arkadaş,,,'iç güveysi' diye bi tabir vardır ya... diom ki eşime ben de kızımı evlendirirken'' iç kaynana'' olucam...Gülüyo 'çılgınsın sen' diyo...E napıym bi tanecıgımı zor elde ettım ve bı daha da cocugum olmayacak,,,nasıl iç kaynana gıtmıyım sımdı ben....??? di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?