günaydın gızlarr napıyosunuz pollişim slm nasılsın kuşum fıstık napıyo iyimi
yaprak kızın mı olcak çok sevindim canım ayy ne güzel giydirirsin onu etekler tokalar hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tubiş burdada kutluyum doğum gününü canım yeni yaşın uğur getirsin sana inşallah bebeğini getirip kistlerini götürsün canımherşey gönlünce olsun Rabbim hep güzel günler göstersin sana
Böcüğüm teşekkür ederim,evet inşallah yenı yaşım bana uğur getirir ve bende anne olabilirim:26:
iyi dileklerin içinde sağol arkadaşım
evet canım toktorumuz yanlış görmediyseyaprak kızın mı olcak çok sevindim canım ayy ne güzel giydirirsin onu etekler tokalar hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
tubiş burdada kutluyum doğum gününü canım yeni yaşın uğur getirsin sana inşallah bebeğini getirip kistlerini götürsün canımherşey gönlünce olsun Rabbim hep güzel günler göstersin sana
bizim evde de her akşam bi kumanda savaşı yaşanıyo. sueda herşeye rağamen tv den hiç bişey anlamasada kumanda elidne olsun kanalları zırt bırt değiştirsin istiyo eren cartoon netvork istiyo bab ahaber izstiyo ben dizi istiyomkumanda dayanmıyo bize valla . sinirlenen pat yere bi atıyo zavallıyı. şimdi de pil saklama huyumuz çıktı. kumanda elind eolan pilleri saklıyo. diğeri cinnet geçriiyo
he kiz simdide bu cikti kumandayi buldugu yerde tvye tutup kanal degistiriyor sonra bana uzatiyor cizgifilm acayim diye cadi.selam poly
miniklemi tartışıyonuz kız yoksa
bizim evde de her akşam bi kumanda savaşı yaşanıyo. sueda herşeye rağamen tv den hiç bişey anlamasada kumanda elidne olsun kanalları zırt bırt değiştirsin istiyo eren cartoon netvork istiyo bab ahaber izstiyo ben dizi istiyomkumanda dayanmıyo bize valla . sinirlenen pat yere bi atıyo zavallıyı. şimdi de pil saklama huyumuz çıktı. kumanda elind eolan pilleri saklıyo. diğeri cinnet geçriiyo
o cadı tam bi cadıevet canım toktorumuz yanlış görmediysekızım olacak inşallah
cicili bicili giydiririm evet bende onları düşünüorum hep
darısı sana inşallah canım
ayyy süpersiniz yaa
bayılıyorum size hele o sueda cadııııııııııııı
he kiz simdide bu cikti kumandayi buldugu yerde tvye tutup kanal degistiriyor sonra bana uzatiyor cizgifilm acayim diye cadi.
ay ne güldüm yaaapil saklama ha
kiz tubisim dogum günün kutlu olsun rabbim nice yaslara girmeni nasip etsin
yaslaninca 60-70 oluncada burda birbirimize yazilar yazmayi nasip etsin
buda pastannnnn ve hediyelerinEki Görüntüle 288742 Eki Görüntüle 288743 Eki Görüntüle 288744
boooooooooo poly ayakkabilarda okuyo maşallah. doktora yapıyo doktora .
bende yüzükle takım olur belki diye bu küpe ve kolye ucunu ayrıca o seksi ayakkabıların üstüne giy diye bu seksi geceliği aldım canım
sende dünyanın en zengin hatunusun galiba
yaaaa dünyanin en pahali ayakkabisi hemde yakisir tubise
ivettt
ayyy ne güzel kombin olur hepsi birlikte
şiiiiittttttttttttt
ula nabersiniz
sende dünyanın en zengin hatunusun galiba
benimkide yaklaşıyo bu arada apla
ivettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?