Nöbetçi Muhabbetçi

criypticikim canım benim kaç çocuk var senin. 1 tane galiba demi.ev hanımsıın ayrıca

evet canım bir tane ev hanımıyım ben biraz ev eşyalarına da meraklıyım hepsi birikte olmuyo tabii..şimdi bilgisayarımı 2006 da almıştım onu değiştirmek istiyorum...yavaş biraz..kredi kartım var 3 milyar limitli ama eşim el koydu ben fazla harcama yaparım diye..

ayy Allah ım yha böyle yerleri bir ben bilmiyorum yha kısss nerede olduğunu söylesen bizde seni ansak her alışverişte iyi ka var diye omamı

slm millet gözlerim yaşardı valla herkez burda gibi hee napıyosunuz bilge hoşgeldin yoktun hayırdır bi sorun yok dimi

kızlar size önerim nette iyice arştırıp öyle yapın alışveriş..morhipoda 34 lira olan buluz..markafonide 36 lira..bazende tam tersi olabiliyor..

ya harcama yapasın diye çıkartmadı mı o kartı.
ah erkekler. benim eşimin kartı yok benim var. ben çektiriyom hep.
ev eşyası derken ne gibi şeyler. büyük mobilya tarzımı öyle süsü eşyaları falanmı

slm millet gözlerim yaşardı valla herkez burda gibi hee napıyosunuz bilge hoşgeldin yoktun hayırdır bi sorun yok dimi

yok bi sorun canım. iş güç derekn alış veriş siteleri derken pek giremiyodum. ama artık düzenli gircem. çünkü buraya takılınca alışverişi unutuyom
kızlar size önerim nette iyice arştırıp öyle yapın alışveriş..morhipoda 34 lira olan buluz..markafonide 36 lira..bazende tam tersi olabiliyor..

evet canım aynen öyle . bende hepsi açık duruyo ona göre yapıyom. en çok indirime hangisi girdiys eonu almaya çalışıyom. indirim oranları önemli.

yoo evde kartta benim ellemem yasak..
ben evleneli 9 yıl oldu canım..geçen kış salonu değiştirdim eşyalarını birada düzgün olsun dedim..birde mutfağı değiştirmiştim..onların taksidi bitti ..biraz peşin parmız vardı eski arabayıda verdik çok masraf çıkarıyordu araba..ensan 400 lira masrafı olunca değiştirdik birazda kredi çektik..şimdi onu ödüyoruz..

Selamun aleykum gencler naparsiniz ya toplanmisiniz bende hemen geldim. ne var ne yok ne kaynatiyorsunuz ya ozledim muhabbbet etmeyi:)

Selamun aleykum gencler naparsiniz ya toplanmisiniz bende hemen geldim. ne var ne yok ne kaynatiyorsunuz ya ozledim muhabbbet etmeyi:)

kac mesaj cikmis yahuu :S hosbulduk kizlar dilekcim iyiyiz biz canim yusufta iyi uyuyor simdi. ben kaynanam gildeyim onlar turkiyede bende kaynim okula gidiyor bende buraya geldimona bakmak icin bizde havadisler boyle sen nasilsin cnm

Son düzenleme:
oh maşallah güle güle kullan canım. evet büyük şeyler olunca insanın biraz kısması gerekiyo. valla hiç eksik bitmiyoki. onu bitiriyon başka bişey çıkıyo. allah azğı tadı ve aldığın şeyi güle güle kullanmayı nasip etsin.

hazal

internet çok yavaşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…