küççük kurba güccük kurba kuyruğun neredeeeeee
criypticikim canım benim kaç çocuk var senin. 1 tane galiba demi.ev hanımsıın ayrıca
benim ufaklık kurbağa diyemiyo toba diyooo
sonra başlıyooo şarkıya güççük toba güççük toba kuğğuğun neyede
tam benlik şarkı oldu bu hee
teşekkür ederim
ula ben sosyete pazarları müdavimiyim oralardan markaların ucuz mallarını bulur alırım ..herkes hep benimle alışverişe çıkmak ister o yüzden :))
bunları toplamda 2 ayda aldım sayılır ..ara ara aldım yani :))
mesela montum defactodan ,botum deıchmandan ..
pembe hırka 10 tl , mor pantolon 8 lira ,yüzük ve kolye 1er lira ,
gir ve montumun rengindeki çantalarım 10 ar lira :))
nasıl iimi :))
bende bağımlılık yapmıyor çünkü zaten çok ucuza alıyorum belli yerlerim var ..
ayda 50 tlyi geçmez harcamalarım ama malum kış olduğu için mont ve bot ekstra oldu :))
hem çalışıyorum ula o kadar olsun dimi ama :))
toba haaaa alkış ona.
evet canım bir tane ev hanımıyım ben biraz ev eşyalarına da meraklıyım hepsi birikte olmuyo tabii..şimdi bilgisayarımı 2006 da almıştım onu değiştirmek istiyorum...yavaş biraz..kredi kartım var 3 milyar limitli ama eşim el koydu ben fazla harcama yaparım diye..
slm millet gözlerim yaşardı vallaherkez burda gibi hee napıyosunuz bilge hoşgeldin yoktun hayırdır bi sorun yok dimi
kızlar size önerim nette iyice arştırıp öyle yapın alışveriş..morhipoda 34 lira olan buluz..markafonide 36 lira..bazende tam tersi olabiliyor..
yok bi sorun canım. iş güç derekn alış veriş siteleri derken pek giremiyodum. ama artık düzenli gircem.çünkü buraya takılınca alışverişi unutuyom
bişey olmaamasına sevindim canım ayy valla alışveriş deme limangoda çeklerim vardı eşime bana almadığım kalmadı limangonun kargoları bize çalıştı bu ay valla oyüzden birkaç gündür hiç bakmıyom bende ama zor duruyom açayım açayım diye
ya harcama yapasın diye çıkartmadı mı o kartı.
ah erkekler. benim eşimin kartı yok benim var. ben çektiriyom hep.
ev eşyası derken ne gibi şeyler. büyük mobilya tarzımı öyle süsü eşyaları falanmı
yok bi sorun canım. iş güç derekn alış veriş siteleri derken pek giremiyodum. ama artık düzenli gircem.çünkü buraya takılınca alışverişi unutuyom
bişey olmaamasına sevindim canım ayy valla alışveriş deme limangoda çeklerim vardı eşime bana almadığım kalmadı limangonun kargoları bize çalıştı bu ay valla oyüzden birkaç gündür hiç bakmıyom bende ama zor duruyom açayım açayım diye
kız benimd ebi çekim var şimdide kendimi zor zaptediyom. çok bişey değil bedava kargo ama limangonun kargosu diğerleirne göre biraz pahalı olduğu için oda bişeydir.
oh maşallah güle güle kullan canım. evet büyük şeyler olunca insanın biraz kısması gerekiyo. valla hiç eksik bitmiyoki. onu bitiriyon başka bişey çıkıyo. allah azğı tadı ve aldığın şeyi güle güle kullanmayı nasip etsin.yoo evde kartta benim ellemem yasak..
ben evleneli 9 yıl oldu canım..geçen kış salonu değiştirdim eşyalarını birada düzgün olsun dedim..birde mutfağı değiştirmiştim..onların taksidi bitti ..biraz peşin parmız vardı eski arabayıda verdik çok masraf çıkarıyordu araba..ensan 400 lira masrafı olunca değiştirdik birazda kredi çektik..şimdi onu ödüyoruz..
sorma
yapocumla bamyam mı gelmişşş nirdemiş tiyzesinin kuzusuuuu
Selamun aleykum gencler naparsiniz ya toplanmisiniz bende hemen geldim. ne var ne yok ne kaynatiyorsunuz ya ozledim muhabbbet etmeyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?