Nöbetçi Muhabbetçi

aynen esimde oyle bi kere bi hediye kazak almistim burun kivirdi begenmedi bide soyledi bana hediye filan alma diye, ogun bugundur bi corap bile almiyorum esime. nerde markali pahali esyalar var gidip onu alir. ama alisverise ciktigimizda kendine bisi alirsa benim fikrimide alir.

one özgüven o:)))))))))))))9

aslinda ben esime karsi uyumluyum esim sinirli ve dedigim dedik biri oldugu icin ona karsi uyumluyum. yani siinirli aninda evet derim ama sonrada dedigimi yaptiririm :)
ama genel olarak koc burcu ozelligini tasirim.
koc burclari ile pek anlasamiyorsun galiba.

teşekkür ederim canım ,

bende diyorum kım bu iyi olmus yazdıgın

biz normalde form alıyoduk buraya gelenlerden sen den almadık. şimdi ağzından bilgi almaya çılışıyom canım

bend eoğlakım. kolay beğenmem bişeyi
oğlak burcunu çözdüm datlum tüm özelliklerini biliyom

oğlak burcunu çözdüm datlum tüm özelliklerini biliyom

say bakem.
bi arkadaşımız vardı kulakları çınlasın eşi oğlaktı. ay ne kadar gıcık olduğu huyu varsa herifinin hepsi bend eçıkıyodu. kocası olma ihtimalimden şüphe etmeye başlamıştı. eczsena

browni bacı hg ,doğum günün kutlu ola ,hele gel beri de öpüşelim

browni dogum gününmüydü bugün nice yıllara mutlulukla inşallah sağlıklı huzurlu ömrün olsun

brownimmm hosgeldin cnm dogum gununmu bugun iyiki dogdun cnm benim, nasilsin?

browni benim hediyeleirmi beğenmedinmi

delikız gel öpüşelim bakalım

mandiş teşekkür ederim canım,

hazalcım,bıtanem tesekkür ederim...ben iyiyim sen nasılsın yusuf paşamız nasıl

cadumhedıyelerı göremedım gecelık,takı falan gördüm de ayy aklım karsıtı sımdı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…