kız hızlıyım dedinya yazılarında hemencecik okuyom sana ayak uydurmak için. nerde çalışıyosun.
kolay gelsin canım. allah yardımcın olsun.
kız hızlıyım dedinya yazılarında hemencecik okuyom sana ayak uydurmak için. nerde çalışıyosun.
kolay gelsin canım. allah yardımcın olsun.
bıraktım zaten dr umda dedi ki ne olmuş sana ee sizin sayenizde dedim bu ilaçların kilo aldırmayanı yok muydu???
bi dahaki gelişinde kilo ver de gel dedi bana sanki kilo vermek çok kolay da
benim esimde yengec burcu dedigi dedik biraz inatci cabuk sinirlenir cabuk siniride gecer ailesine duskundur yani bize, kesinlikle isine karisilmasini istemez benim, ama bu ozellikler yengec burcununmu ozelligi yoksa esiminmi tartisilir tabi.yay burçları iyimser olur yengeç hakkında fikrim yok ama yaylar baskın tipler değil bende yay burcuyum..çok küs kalamam.kinci değilimdir mesela..
ay bi de bizi düşün :))
ben başak eşim koç :))
ikisi de zor burçlar ama gül gibi geçiniyoruz sayemde :)))
doğumgünümde bile bizimki gitmiş romansondan saat almış ..ama on kere düşünmüş ..şimdi buna bir sürü para verdim diye bizim deli ağzıma edecek diye :))
bi türlü söyletemedim fiyatını ..
ekstrede gördüm orası ayrı tabi :))
adam hediye alırken bile korkuyo ,ucuz olanalrı seçiyo :)))
benim esimde yengec burcu dedigi dedik biraz inatci cabuk sinirlenir cabuk siniride gecer ailesine duskundur yani bize, kesinlikle isine karisilmasini istemez benim, ama bu ozellikler yengec burcununmu ozelligi yoksa esiminmi tartisilir tabi.
koc burclari uyumlu olur kendimden biliyorum.:)
eşim hiç hediye almadı bana..ben kendime beğendiğimi alırım ben ona alıyordum oda oğlak burcu benim ldıklarımı beğenmedi giymedi iyisimi bende almıyorum..ay bi de bizi düşün :))
ben başak eşim koç :))
ikisi de zor burçlar ama gül gibi geçiniyoruz sayemde :)))
doğumgünümde bile bizimki gitmiş romansondan saat almış ..ama on kere düşünmüş ..şimdi buna bir sürü para verdim diye bizim deli ağzıma edecek diye :))
bi türlü söyletemedim fiyatını ..
ekstrede gördüm orası ayrı tabi :))
adam hediye alırken bile korkuyo ,ucuz olanalrı seçiyo :)))
aynen..tüm vitaminler kilo aldırıyo..ben artık her çeşit az yemeye çalışıyorum vitamin yok hayatımda..bıraktım zaten dr umda dedi ki ne olmuş sana ee sizin sayenizde dedim bu ilaçların kilo aldırmayanı yok muydu???
bi dahaki gelişinde kilo ver de gel dedi bana sanki kilo vermek çok kolay da
:)))
bir devlet dairesindeyim ..bu kadar bilgi yeter ula seceremi çıkartıcaksın :))))
tobb derken üniv. mi normal tobmu eskişehir yolundasın sen o zaman ..
necisin sorması ayıp :))
ben de yenimahalle tarafındayım
başak burcu erkek kardeşim pek sesiz biridir kendine karışılmasını sevmez..uyumlu ama baskın tipler o açıdan diyorum :))
yok işyeri yenimahalle ev balgat ..normal tobb evet eskişehir yolundayım
ama tobbda çalışmıyom özel bi firmadayım :))
senin evmi yenimahallede
eşim hiç hediye almadı bana..ben kendime beğendiğimi alırım ben ona alıyordum oda oğlak burcu benim ldıklarımı beğenmedi giymedi iyisimi bende almıyorum..
aynen..tüm vitaminler kilo aldırıyo..ben artık her çeşit az yemeye çalışıyorum vitamin yok hayatımda..
benim esimde yengec burcu dedigi dedik biraz inatci cabuk sinirlenir cabuk siniride gecer ailesine duskundur yani bize, kesinlikle isine karisilmasini istemez benim, ama bu ozellikler yengec burcununmu ozelligi yoksa esiminmi tartisilir tabi.
koc burclari uyumlu olur kendimden biliyorum.:)
başak burcu erkek kardeşim pek sesiz biridir kendine karışılmasını sevmez..
biz normalde form alıyoduk buraya gelenlerden sen den almadık. şimdi ağzından bilgi almaya çılışıyom canım:)))
bir devlet dairesindeyim ..bu kadar bilgi yeter ula seceremi çıkartıcaksın :))))
tobb derken üniv. mi normal tobmu eskişehir yolundasın sen o zaman ..
necisin sorması ayıp :))
ben de yenimahalle tarafındayım
eşim hiç hediye almadı bana..ben kendime beğendiğimi alırım ben ona alıyordum oda oğlak burcu benim ldıklarımı beğenmedi giymedi iyisimi bende almıyorum..
aynen..tüm vitaminler kilo aldırıyo..ben artık her çeşit az yemeye çalışıyorum vitamin yok hayatımda..
o özelliğim başağa benzemiyor zaten :))
ben mükemmeliyetçi ,titiz ,araştırmacı ,herşeyi sorgulayan ,entellektüel ,mantıkları ile hareket eden,kendi halinde yaşayan ,kendine has bir dünyası olan kısımlarına uyuyorum :))
aşırı özgürlüğüme düşkünlüğüm de yaya benzer mesela ..
ama genel olarak başakım tabi :))
yok işyeri yenimahalle ev balgat ..
alma ula alma da aklı başına gelsin
biz normalde form alıyoduk buraya gelenlerden sen den almadık. şimdi ağzından bilgi almaya çılışıyom canım
bend eoğlakım. kolay beğenmem bişeyi
ısıtayım canım uzat
yay burçları iyimser olur yengeç hakkında fikrim yok ama yaylar baskın tipler değil bende yay burcuyum..çok küs kalamam.kinci değilimdir mesela..
bu sabah itibari ile 76 crycım
öyle diyosun da mandişim ben doğumlarda kilo almadım verdim sorun burda ben sonradan kullandığım demir ve b12 ilaçlarından kilo aldım ve acaip şiştim poff bi şişkinlik onu atmam gerek ...
kiz tubisim dogum günün kutlu olsun rabbim nice yaslara girmeni nasip etsin
yaslaninca 60-70 oluncada burda birbirimize yazilar yazmayi nasip etsin
buda pastannnnn ve hediyelerinEki Görüntüle 288742 Eki Görüntüle 288743 Eki Görüntüle 288744
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?