Nöbetçi Muhabbetçi

kız hızlıyım dedinya yazılarında hemencecik okuyom sana ayak uydurmak için. nerde çalışıyosun.

kolay gelsin canım. allah yardımcın olsun.

:)))
bir devlet dairesindeyim ..bu kadar bilgi yeter ula seceremi çıkartıcaksın :))))
tobb derken üniv. mi normal tobmu eskişehir yolundasın sen o zaman ..
necisin sorması ayıp :))
ben de yenimahalle tarafındayım

bıraktım zaten dr umda dedi ki ne olmuş sana ee sizin sayenizde dedim bu ilaçların kilo aldırmayanı yok muydu???
bi dahaki gelişinde kilo ver de gel dedi bana sanki kilo vermek çok kolay da

ben evlenmeden önce 47 idim .c.eset gibiydim ..doğum kontrol hapı ile iki senede 15 kilo aldım 62 ye çıktım ..kilo olarak orantılı alırım kimse anlamamıştı o kadar kilo aldığımı ama yanaklarım şişti yüzüme verdim ..vucudumda hep bi ödem ve şişlik vardı ..hapı bıraktım rejim yaptım 1,5 ayda 10 kilo verdim 52ye düştüm ..sonra eşim 55 tam kilon dedi 55im şuan :))
haplar gerçekten kilo aldırıyor

yay burçları iyimser olur yengeç hakkında fikrim yok ama yaylar baskın tipler değil bende yay burcuyum..çok küs kalamam.kinci değilimdir mesela..
benim esimde yengec burcu dedigi dedik biraz inatci cabuk sinirlenir cabuk siniride gecer ailesine duskundur yani bize, kesinlikle isine karisilmasini istemez benim, ama bu ozellikler yengec burcununmu ozelligi yoksa esiminmi tartisilir tabi.

koc burclari uyumlu olur kendimden biliyorum.:)

uyumlu ama baskın tipler o açıdan diyorum :))

eşim hiç hediye almadı bana..ben kendime beğendiğimi alırım ben ona alıyordum oda oğlak burcu benim ldıklarımı beğenmedi giymedi iyisimi bende almıyorum..

bıraktım zaten dr umda dedi ki ne olmuş sana ee sizin sayenizde dedim bu ilaçların kilo aldırmayanı yok muydu???
bi dahaki gelişinde kilo ver de gel dedi bana sanki kilo vermek çok kolay da
aynen..tüm vitaminler kilo aldırıyo..ben artık her çeşit az yemeye çalışıyorum vitamin yok hayatımda..

bir devlet dairesindeyim ..bu kadar bilgi yeter ula seceremi çıkartıcaksın :))))

normal tobb evet eskişehir yolundayım
ama tobbda çalışmıyom özel bi firmadayım :))
senin evmi yenimahallede

normal tobb evet eskişehir yolundayım
ama tobbda çalışmıyom özel bi firmadayım :))
senin evmi yenimahallede
yok işyeri yenimahalle ev balgat ..

alma ula alma da aklı başına gelsin

bence senin karakterin uyumludur... sana özel bir durum olabilir...

ben henüz uyumlu bir koç ile hiç karşılaşamadım şu ana kadar :)

bu arada eşim koç ve ben terazi...

tam zıt kutuplar birbirini çeker tezi

başak burcu erkek kardeşim pek sesiz biridir kendine karışılmasını sevmez..

o özelliğim başağa benzemiyor zaten :))
ben mükemmeliyetçi ,titiz ,araştırmacı ,herşeyi sorgulayan ,entellektüel ,mantıkları ile hareket eden,kendi halinde yaşayan ,kendine has bir dünyası olan kısımlarına uyuyorum :))
aşırı özgürlüğüme düşkünlüğüm de yaya benzer mesela ..
ama genel olarak başakım tabi :))

biz normalde form alıyoduk buraya gelenlerden sen den almadık. şimdi ağzından bilgi almaya çılışıyom canım

bend eoğlakım. kolay beğenmem bişeyi

one özgüven o:)))))))))))))9

biz normalde form alıyoduk buraya gelenlerden sen den almadık. şimdi ağzından bilgi almaya çılışıyom canım

bend eoğlakım. kolay beğenmem bişeyi

ben sana cvmi yollarım bi ara :)))
yok ula özgüven değil tipik başakın özellikleri bunlar :))
o açıdan şeyettim ..:))
yoksa çok mütevaziyimdir

ısıtayım canım uzat

uzattım :))

yay burçları iyimser olur yengeç hakkında fikrim yok ama yaylar baskın tipler değil bende yay burcuyum..çok küs kalamam.kinci değilimdir mesela..

aynıyım cry bende ama yengeç tam tersi

işte bak onunda sebebi var canım ilaçlardanmış senin kabahatin yok kilolarda zamanla verirsin inşallah o beden olmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…