Nöbetçi Muhabbetçi

ben istanbuldayım yha olmadı şimcik
istanbulda da salı pazarları varmış duyduğum kadarıyla orası da kulağıma geldi korkma :))
ablam ümraniyede ..
kadıköyde var diyordu gidecektim bi gün gidemedim kaldı ..yoksa orayı da toplar gelirdim :))

ayrancıda yok şimdi sanırım ..
ben çok hızlı biriyimdir.
çok hızlı yürürüm ,beş dakikada beşiktaş biriyim o yüzden yarım saatte kızılay sakarya sıhhiye dolanır gelirim valla :))
ondan sorun olmuyor :))
bi de belirli yerlerim var oraları bi gezerim tamamdır ...
giyim dünyası var mesela ordan da çok şey aldım ..
geçen bi arkadaşın düğünü oldu mesela ..
ona kıyafet aldım işyerinde herkes bayıldı her gören sordu ..15 tl idi :))

kaç kilosun tubiş azimle olur inşallah..

ne burcuydun mandalinam..

tuba bende kilo almışım diyorumda kafama kağıt topları atıyorlar ama karşımdakiler kaç çocuk doğurmuş ben doğum yapsam kimbilir ne olacam onu hesaplamıyorlar bence sende bunu hesaba al

anlaşıldı canım. şimdi hemen sana bi sınıf açıyoz. sınıfa kaydını yaptırmak isteyenler hemen bana isimleirni yazdırsın. hafta da 5 saat yeteröi kızlar

ay ne güzel ya
tek başıma hiç gidemem ve çook kararsız biriyimdir
eşimle gideriz alışverişe saatlerce gezeriz hiç bişi almadan döneriz ikimizde birbirimizden kararsızız
sen nerede oturuyon canımm

ya ben eski kilomu seviyordum simdi kilo gidince uzuldum biraz en azindan 60 kilo olsam iyiydi yane ben ilk kez hamileleligim boyunca ve dogumdan sonra 60 65 kiloyu gordum kendimi bildim bileli 49 50 kilo biseydim. yani ben biraz etine dolgun olmak istiyorum. ama kisinkilo aliyorum nasilsa 60kiloolsamyeterli fazlasinibende istemem.

ay ne güzel ya
eşimle gideriz alışverişe saatlerce gezeriz hiç bişi almadan döneriz ikimizde birbirimizden kararsızız
bende falaket kararsızım eşimde fikir falan vermez..

anlaşıldı canım. şimdi hemen sana bi sınıf açıyoz. sınıfa kaydını yaptırmak isteyenler hemen bana isimleirni yazdırsın. hafta da 5 saat yeteröi kızlar
ay çok güldüm birden okuyunca caduuuuu :)))
sus ula nazar değer şimdi :))
işyerinde de ders veriyorum zaten :))

ay ne güzel ya

balgat tarafındayım .sen ..
ay yok ben eşimle gezmem hiç ,erkekler sıkılıyo ,bizimki mecbur gezer benimle ama ben geriliyorum ,hem bana ayak uyduramazki ,benim kadar hızlı olamaz :))
o yüzden tek başıma alışverişi çok severim ben ..
bazen işyerinde öğlen tatilinde gidiyorum kızılaya bir sürü şey alıp dönüyorum ..kızılaya gittiğimi bilenler işyerinde ne aldın çabuk göster diye peşime dizişiyorlar :))
arkasından da cadı ne olacak ya 5 e ya 10 a almıştır kesin diyorlar :))

kaç kilosun tubiş azimle olur inşallah..

ne burcuydun mandalinam..

bu sabah itibari ile 76 crycım

tuba bende kilo almışım diyorumda kafama kağıt topları atıyorlar ama karşımdakiler kaç çocuk doğurmuş ben doğum yapsam kimbilir ne olacam onu hesaplamıyorlar bence sende bunu hesaba al

öyle diyosun da mandişim ben doğumlarda kilo almadım verdim sorun burda ben sonradan kullandığım demir ve b12 ilaçlarından kilo aldım ve acaip şiştim poff bi şişkinlik onu atmam gerek ...

tebrikler..canım..b vitaminleri kilo aldırıyor onun yerine mercimek et salata ye..ama vitamin alma..bende yaptım aynı hataları..

kız hızlıyım dedinya yazılarında hemencecik okuyom sana ayak uydurmak için. nerde çalışıyosun.

kolay gelsin canım. allah yardımcın olsun.

netten alıyorum bende eşimde sıkılır alışverişten falan pek sevmez...

yay burçları iyimser olur yengeç hakkında fikrim yok ama yaylar baskın tipler değil bende yay burcuyum..çok küs kalamam.kinci değilimdir mesela..

ay bi de bizi düşün :))
ben başak eşim koç :))
ikisi de zor burçlar ama gül gibi geçiniyoruz sayemde :)))
doğumgünümde bile bizimki gitmiş romansondan saat almış ..ama on kere düşünmüş ..şimdi buna bir sürü para verdim diye bizim deli ağzıma edecek diye :))
bi türlü söyletemedim fiyatını ..
ekstrede gördüm orası ayrı tabi :))
adam hediye alırken bile korkuyo ,ucuz olanalrı seçiyo :)))

tebrikler..canım..b vitaminleri kilo aldırıyor onun yerine mercimek et salata ye..ama vitamin alma..bende yaptım aynı hataları..

bıraktım zaten dr umda dedi ki ne olmuş sana ee sizin sayenizde dedim bu ilaçların kilo aldırmayanı yok muydu???
bi dahaki gelişinde kilo ver de gel dedi bana sanki kilo vermek çok kolay da

aynen hem kararsızlar hemde sıkılırlar
bende etlik tarafında oturuyorum. işyerimde tobb un orada yakın sayılır :)) benimde öğle tatilim var ama hiç bi yere çıkamıyorum.uzak kalıyo kızılay bana cepa kentpark var oralarda pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…