istanbulda da salı pazarları varmış duyduğum kadarıyla orası da kulağıma geldi korkma :))ben istanbuldayım yha olmadı şimcik
sağol canımmm
ben ne biyer bilirim böyle nede giderim maşallah bacım sana
bi ara ayrancıda sosyete pazarı vardı oraya gidiyodum ne iç çamaşırları almıştım oradan
onun dışında 1 kere gittim sıhhıyedeki pazara:26:
maltepe sosyete pazarınada hiç gitmedim:26:
kızılay alt çarşı dediğin metromu oluyo canım bi orayı bilir oraya giderim zaten..
bende diyorum millet nasıl alıyo hem güzelini hem uygununu gezmezsem tabi alamamki:44:
kaç kilosun tubiş azimle olur inşallah..hazalcım aşağıdaki tickerda da gördüğün üzere biz o kilolara geri dönebilmek için ne uğraşlar veriyoruz...
ahhh ahhh bende o kilolarda giyidiğim ve şu an üzerime olmayan ama vermeye de kıyamadığım bir iki kıyafetin içine tekrar girebildiğim günleri ne vakit göreceğim acep
ne burcuydun mandalinam..dünürüm benim bamyama göz koymasınlarda kardeşini isteyen alabilir :))
tubacım kestane çay soba varmışş hemen geldim :))
cry sözde bende lazım ama inat edemiyorum ki :))
Ankarada semt pazarı nerede ben niye bilmiyorum öyle uygun şeylerin olduğu pazarları yine birşeyler kaçırmışım
hazalcım aşağıdaki tickerda da gördüğün üzere biz o kilolara geri dönebilmek için ne uğraşlar veriyoruz...
ahhh ahhh bende o kilolarda giyidiğim ve şu an üzerime olmayan ama vermeye de kıyamadığım bir iki kıyafetin içine tekrar girebildiğim günleri ne vakit göreceğim acep
anlaşıldı canım. şimdi hemen sana bi sınıf açıyoz. sınıfa kaydını yaptırmak isteyenler hemen bana isimleirni yazdırsın. hafta da 5 saat yeteröi kızlarankaradayım tabiki ..yukarda yazdım datlu bakıver
ben de 55 kiloyum ..
var tabi olmaz mı ..tabi cadının keçinin tekiyim ben ..
eşim çok çekti benden hala da çekiyor garibim :))
ben evlenirkn kimse inanmadı nikaha kadar ..
dedilerki bu evlenmez ..evlense de dominantya anlaşamaz..
eşim de dominant bi tip ,,ti aslında artık değil :))
evirdim çevirdim tavına getirdim valla :))
korkusundan benden 5 kuruş habersiz bişey almaz ..habersiz iş yapmaz ..
otomatiğe bağladım herifi ..:)
geçen anneme kalmaya gittim ..bi gece kaldım ertesi gün beraber döndük eşimle ..
evde tek başına çok yer içer ..
korkusundan evi derlemiş toplamış yediklerinin bulaşığını yıkamış ..
normalde dağınıktır biraz..
eve gittimki cillop gibi :))
ula dedim aferin ..
e ne yapayım ağzıma edeceksin şimdi korkumdan hepsini yaptım diyo ..
dedim ben sürekli gideyim bari anama ii oluyor:)))
istanbulda da salı pazarları varmış duyduğum kadarıyla orası da kulağıma geldi korkma :))
ablam ümraniyede ..
kadıköyde var diyordu gidecektim bi gün gidemedim kaldı ..yoksa orayı da toplar gelirdim :))
ayrancıda yok şimdi sanırım ..
ben çok hızlı biriyimdir.
çok hızlı yürürüm ,beş dakikada beşiktaş biriyim o yüzden yarım saatte kızılay sakarya sıhhiye dolanır gelirim valla :))
ondan sorun olmuyor :))
bi de belirli yerlerim var oraları bi gezerim tamamdır ...
giyim dünyası var mesela ordan da çok şey aldım ..
geçen bi arkadaşın düğünü oldu mesela ..
ona kıyafet aldım işyerinde herkes bayıldı her gören sordu ..15 tl idi :))
hazalcım aşağıdaki tickerda da gördüğün üzere biz o kilolara geri dönebilmek için ne uğraşlar veriyoruz...
iyiim mandişim sen nansılsın. elleirn donmuş kız
adres ver bacım adres
kaç kilosun tubiş azimle olur inşallah..
ne burcuydun mandalinam..
bende falaket kararsızım eşimde fikir falan vermez..ay ne güzel ya
tek başıma hiç gidemem ve çook kararsız biriyimdir
eşimle gideriz alışverişe saatlerce gezeriz hiç bişi almadan döneriz ikimizde birbirimizden kararsızız
sen nerede oturuyon canımm
yay burçları iyimser olur yengeç hakkında fikrim yok ama yaylar baskın tipler değil bende yay burcuyum..çok küs kalamam.kinci değilimdir mesela..yay canım eşimde yengeç :)))
ay çok güldüm birden okuyunca caduuuuu :)))anlaşıldı canım. şimdi hemen sana bi sınıf açıyoz. sınıfa kaydını yaptırmak isteyenler hemen bana isimleirni yazdırsın. hafta da 5 saat yeteröi kızlar
ay ne güzel ya
tek başıma hiç gidemem ve çook kararsız biriyimdir
eşimle gideriz alışverişe saatlerce gezeriz hiç bişi almadan döneriz ikimizde birbirimizden kararsızız
sen nerede oturuyon canımm
kaç kilosun tubiş azimle olur inşallah..
ne burcuydun mandalinam..
tuba bende kilo almışım diyorumda kafama kağıt topları atıyorlar ama karşımdakiler kaç çocuk doğurmuş ben doğum yapsam kimbilir ne olacam onu hesaplamıyorlar bence sende bunu hesaba al
bu sabah itibari ile 76 crycım
öyle diyosun da mandişim ben doğumlarda kilo almadım verdim sorun burda ben sonradan kullandığım demir ve b12 ilaçlarından kilo aldım ve acaip şiştim poff bi şişkinlik onu atmam gerek ...
kız hızlıyım dedinya yazılarında hemencecik okuyom sana ayak uydurmak için. nerde çalışıyosun.ay çok güldüm birden okuyunca caduuuuu :)))
sus ula nazar değer şimdi :))
işyerinde de ders veriyorum zaten :))
balgat tarafındayım .sen ..
ay yok ben eşimle gezmem hiç ,erkekler sıkılıyo ,bizimki mecbur gezer benimle ama ben geriliyorum ,hem bana ayak uyduramazki ,benim kadar hızlı olamaz :))
o yüzden tek başıma alışverişi çok severim ben ..
bazen işyerinde öğlen tatilinde gidiyorum kızılaya bir sürü şey alıp dönüyorum ..kızılaya gittiğimi bilenler işyerinde ne aldın çabuk göster diye peşime dizişiyorlar :))
arkasından da cadı ne olacak ya 5 e ya 10 a almıştır kesin diyorlar :))
bu sabah itibari ile 76 crycım
öyle diyosun da mandişim ben doğumlarda kilo almadım verdim sorun burda ben sonradan kullandığım demir ve b12 ilaçlarından kilo aldım ve acaip şiştim poff bi şişkinlik onu atmam gerek ...
netten alıyorum bende eşimde sıkılır alışverişten falan pek sevmez...ay çok güldüm birden okuyunca caduuuuu :)))
ay yok ben eşimle gezmem hiç ,erkekler sıkılıyo ,bizimki mecbur gezer benimle ama ben geriliyorum ,hem bana ayak uyduramazki ,benim kadar hızlı olamaz :))
bazen işyerinde öğlen tatilinde gidiyorum kızılaya bir sürü şey alıp dönüyorum ..kızılaya gittiğimi bilenler işyerinde ne aldın çabuk göster diye peşime dizişiyorlar :))
yay burçları iyimser olur yengeç hakkında fikrim yok ama yaylar baskın tipler değil bende yay burcuyum..çok küs kalamam.kinci değilimdir mesela..
tebrikler..canım..b vitaminleri kilo aldırıyor onun yerine mercimek et salata ye..ama vitamin alma..bende yaptım aynı hataları..
ay çok güldüm birden okuyunca caduuuuu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?