Nöbetçi Muhabbetçi

bnece ayrılmasın. nerde bulacak öyle zengini ni bi daha

amin inşallah canım. bence kıskanıyo senin herif sizi, kendi anası yakın değil ya

olabilir... kendi anasıda gelsin girsin içimize. yabani gibi uzak durmasın.benim yanımda arasın oğlunu nasılsın oğlum desin.alıştırsın beni birbirlerine olan bağlılıklarına. benim yanımda konuştuklarını hiç görmem. ararsa arada işyerinde araşıyolar. onun dışında hiç haberlerim yoktur. naparlar ne ederler..

evet tam türk filmi..............

kiz simdi adamla inatlasma bunu yapacaksin sunu yapacaksin diye
yapom ya üzme kendini yapar herseyede yapdimci olur emin ol hamilelik dönemi ikiniz icinde cok stresli bi dogsun prenses hersey cok baska olacak.
inşallah poliş bacımmm

ben çıkıyom kızlar afiyet olsun

afiyet olsun gelcenmi gıı öğleden sona gelinde 2 sobbet edek keyiflenek accık

kumandayı kafasına atacaktımda yemedi
nasıl yaneee kıs dalgamı geçiyon

gecen sakalasirken bende kumandayi attim kumanda duvara cakildi parcalandi
simdi kumandasiz kaldim her kanal degistirmek icin kalkip tvnin basina gitmem gerekiyor gicik oldum.yeni kumandada bulamamis daha

kumandayı kafasına atacaktımda yemedi
nasıl yaneee kıs dalgamı geçiyon
yok ula şaka şaka :))))
ama silah dayamaktan beter ettim..
öyle çok söyledim başını ağrıttım bu yüzden sorun çıkardım ki artık alıştı ben demeden yapıyo herşeyi :)))
aynen katiliyorum
parali ve evli erkekler daha cazip geliyor

para değil de evli erkek revaşta..
bekarla takılan yok ula evliler daha seksi mi oluyor nedir töbe est..
daha doğrusu bekar bir kadın evli erkeği baştan çıkarınca onun karısını yendiğini ona galip geldiğini düşünüyor ,egosunu tatmin ediyor bence

kız taktik ver arada bana

öyle kadınları varya kısırlaştırmalı

tövbe yarabbi
ayyyy allahim uzak etsin.

bazen kendi sinirimizle kendimiz zararlı çıkıyoruz istemeden

neymiiisss "keskin sirke küpüne zararmiiissss"

kız taktik ver arada bana

öyle kadınları varya kısırlaştırmalı

mesela ilk evlendiğimzde benden yarım saat önce gelirdi.
ben de her gün bi bahane tutar ay başım ağrıyo aşkım bugün yemeği sen yapar mısın
ay rahatsızım ütüleri yapıver bi aşkım ..
ama böyle gözlerimle bakarak içini delip geçerek cilve yaparak :))
sonra benden önce geliyorsun ne var hafif bi çorba salata yapsan ne olur ..
ayıp değilmi benden önce gelip de yemek için beni beklemek çocukmusun sen aşkım diyordum :))
dağınıktır eşim mesela başını çok yedim bu yüzden uğraşamıyorum ben bu evin temizliğiyle strese giriyorum yeter artık aldığın bardağı yerine koysan , su içip kenara bırakmasan ,kürdanını kullanınca çöpe atsan benim bu evde hiç işim olmaz sana daha çok vakit ayırır strese de girmem diyordum hep ..
diye diye artık pes ettirdim ,bunun dırdırını çekmektense yapıp kurtulurum başım ağrımaz moduna girdi :)))

aynı benim herif gibiymiş. üstünü çıkarır salonda bırakır gider. ben toplarım peşinden.kürdanının dediğin gibi kıoltuğun kenarına bırakır. ben atarım çöpe.
arada bende yıldırıyom 1-2 gün yapıyo bırakıyo. bunun kalıcılığını sağlamam lazım

ya bigün git eve üzgün üzgün..
sorsun sana ne oldu..
masum masum bak yüzüne..öp sarıl..
ya aşkım çok yoruluyorum diye gir söze ..
strese giriorum bebeği de etkileyecek bu durum ama yetişemiyorum bi gün byılıp kalacam bi yerde diye bşla..
aşkım azcık bana yardım etsen şunları şunları yapsan..
bi gün benim de pilim biterse ne olur filan ..
ya da bunu yataktayken yap :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…