bnece ayrılmasın. nerde bulacak öyle zengini ni bi daha
amin inşallah canım. bence kıskanıyo senin herif sizi, kendi anası yakın değil ya
vayyy tam filmlik konu hee..hem ysak aşk yaşyıp hem de yazıyorlarya uyuz oluyorum yaaa
büyük konuşmadım cadu ben baştan beri alıştırdım eşimi ,şimdi de naz yapıyorum o zaman neden yapmayayım ..
ben işimi bilirim sen merak etme :)))
ben çıkıyom kızlar afiyet olsun
inşallah poliş bacımmmkiz simdi adamla inatlasma bunu yapacaksin sunu yapacaksin diye
yapom ya üzme kendini yapar herseyede yapdimci olur emin ol hamilelik dönemi ikiniz icinde cok stresli bi dogsun prenses hersey cok baska olacak.
ben çıkıyom kızlar afiyet olsun
yok bacım yok. hiçç naz bile yapamadım
iyidir hoştur çok seviyorumm onu ama bu yönden eksiği çok
evet tam türk filmi..............
kafasına kafasına vuraydın ula :))
ben silah dayadım kafasına :)))
böylelerini varya öldürmeyeceksin işkence edeceksin
artık evlilere sarkmak moda oldu ,sanki erkek kıtlığı var heee
kumandayı kafasına atacaktımda yemedi
nasıl yaneee kısdalgamı geçiyon
yok ula şaka şaka :))))kumandayı kafasına atacaktımda yemedi
nasıl yaneee kısdalgamı geçiyon
aynen katiliyorum
parali ve evli erkekler daha cazip geliyor
gecen sakalasirken bende kumandayi attim kumanda duvara cakildi parcalandi
simdi kumandasiz kaldim her kanal degistirmek icin kalkip tvnin basina gitmem gerekiyorgicik oldum.yeni kumandada bulamamis daha
yok ula şaka şaka :))))
ama silah dayamaktan beter ettim..
öyle çok söyledim başını ağrıttım bu yüzden sorun çıkardım ki artık alıştı ben demeden yapıyo herşeyi :)))
para değil de evli erkek revaşta..
bekarla takılan yok ula evliler daha seksi mi oluyor nedir töbe est..
daha doğrusu bekar bir kadın evli erkeği baştan çıkarınca onun karısını yendiğini ona galip geldiğini düşünüyor ,egosunu tatmin ediyor bence
gecen sakalasirken bende kumandayi attim kumanda duvara cakildi parcalandi
simdi kumandasiz kaldim her kanal degistirmek icin kalkip tvnin basina gitmem gerekiyorgicik oldum.yeni kumandada bulamamis daha
tövbe yarabbiyok ula şaka şaka :))))
ama silah dayamaktan beter ettim..
öyle çok söyledim başını ağrıttım bu yüzden sorun çıkardım ki artık alıştı ben demeden yapıyo herşeyi :)))
para değil de evli erkek revaşta..
bekarla takılan yok ula evliler daha seksi mi oluyor nedir töbe est..
daha doğrusu bekar bir kadın evli erkeği baştan çıkarınca onun karısını yendiğini ona galip geldiğini düşünüyor ,egosunu tatmin ediyor bence
bazen kendi sinirimizle kendimiz zararlı çıkıyoruz istemeden
tövbe yarabbi
ayyyy allahim uzak etsin.
neymiiisss "keskin sirke küpüne zararmiiissss"
kız taktik ver arada bana
öyle kadınları varya kısırlaştırmalı
Atalarımız yine çoook doğru demişlerr
poli aklıma gelmişken bişi soracam. doktorum hamilelikte sana balık hapı vermişmiydi
mesela ilk evlendiğimzde benden yarım saat önce gelirdi.
ben de her gün bi bahane tutar ay başım ağrıyo aşkım bugün yemeği sen yapar mısın
ay rahatsızım ütüleri yapıver bi aşkım ..
ama böyle gözlerimle bakarak içini delip geçerek cilve yaparak :))
sonra benden önce geliyorsun ne var hafif bi çorba salata yapsan ne olur ..
ayıp değilmi benden önce gelip de yemek için beni beklemek çocukmusun sen aşkım diyordum :))
dağınıktır eşim mesela başını çok yedim bu yüzden uğraşamıyorum ben bu evin temizliğiyle strese giriyorum yeter artık aldığın bardağı yerine koysan , su içip kenara bırakmasan ,kürdanını kullanınca çöpe atsan benim bu evde hiç işim olmaz sana daha çok vakit ayırır strese de girmem diyordum hep ..
diye diye artık pes ettirdim ,bunun dırdırını çekmektense yapıp kurtulurum başım ağrımaz moduna girdi :)))
aynı benim herif gibiymiş. üstünü çıkarır salonda bırakır gider. ben toplarım peşinden.kürdanının dediğin gibi kıoltuğun kenarına bırakır. ben atarım çöpe.
arada bende yıldırıyom 1-2 gün yapıyo bırakıyo. bunun kalıcılığını sağlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?