Nöbetçi Muhabbetçi

günaydın. dün ben kızımı överken o uykuda kaçırmış. nazarım değdiii üüüüüüü dilimi eşek arısı soksun benim

günaydın. dün ben kızımı överken o uykuda kaçırmış. nazarım değdiii üüüüüüü dilimi eşek arısı soksun benim

günaydin ay canim yaa üzülme olur okadarida yani.
okadarda masallah dedik

zaten hep böyle olur bende kizim cok güzel uyuyor yiyor dedigimde ne uyuyor ne yiyor

ne oldu hayırdır. :26::26::26::26:

bu herif benim canımı çoook sıkıyo yaa 2 gündür benle konuşmuyo küstük..
iyiki bi bana yardım etmiyosun dedim. demediğini bırakmadı bana
ama cidden çok tembelleşti çok. belim çok ağrıyo bu aralar herşeyi ayağına getiriyim diye benden bekliyo. yardımcı olmuyosun diyincede kükrüyo. yaptığı tek şey arada sofra hazırlamak 40 yılda bir o kadar. başkada bişi yapmıyo yatana kadar.offf napacam ben yaaa. sanki ben bütün gün evde yan gelip yatıyomda ona rağmen yardım et diyom bana. bende çalışıyorum sabahın 7 sinde yollara düşüyom akşamın 7 sinde eve giriyom kolaymı bu halde.bide koştur koştur yemek yap yemek hazırla topla.zaten yol bile ne kadar yoruyo beni ya 2 araba yapıyom ondan in ona bin..çok anlayışsızlaştı ya çook. offf çok dolmuşum bilo yaa

ah canım benim. ne anlar onlar analıktan ne çektiğinden . annenlere yakın oldun diye falan sitemmi yapıyo acaba aklı sıra

ah canım benim. ne anlar onlar analıktan ne çektiğinden . annenlere yakın oldun diye falan sitemmi yapıyo acaba aklı sıra

sanırım ondan dolayı bi havalara girdi. istemiyoda burayı pek.ondan dolayı kendi kendince bana cezamı veriyo napıyosa anlamadım. ama artık alışmak kabullenmek zorunda. yapacak bişey yok. bebek için taşındık. ama bu onu bile anlamıyo.. çıldırtacak beni ya. çok gıcığım 2 gündür

beyfendi çocuk baktırmak iin neler çektiğimizn farkında değil de böyle kolay halledilmiş bi iş yüzünden sitem yapıyo . hay allhımya . boşver takma kız. o konuşmuyosa sen hiç konuşma nasılsa dönüp dolaşıp kedi gibi kıvrılacaka yanına. ağlayıp üzüdlükçe, kızdıkça dahada depreşiyo bunlar iki gün umursama dediğime gelir.

valla yapom hiiic canini sikma bamyamizida üzme bitanem.
bu erkeklerin hepsi ayni tek istekleri aksam eve gelince tv karsisina uzanip bi elinde tv kumandasi bi elinde cayi kahvesi kuruyemisi olsun isterler.
bende diyordum bana hic yardim etmiyorsun diye benimkide kiziyordu simdi bana yardim etmiyorsun demiyorum
askim sunu yap,bitanem sunu getir,canimin ici surayi topla,erkegim kizimizin bezini getir yastigini getir diyoruuuum ve bana cok yardimci oluyor artik

bebk doğunca değişiyolar. benim eşim 180 derece döndü. bu dönemde afedersiniz biraz mağdur ediliyolar ya . dertelri o. ama bebek olunca mıcık mıcık bakınca bi anda başkalaşıyolar.

Son düzenleme:
konuşmucam valla bu halimle beni düşünmüyosa ben onu hiç düşünemem
2 gündür ayrı yatıyo ya varmı böyle bişeyy
sen kendini toparlayana kadar böyle diyo bana. umrunda değilsin istediğini yap dedim.
ben o sinirle kumandayı fırlatmıştım onamı kızdı bilmiyom off bendede hata varmıki ama çok üstüme geldi ya

kız çokta bişi istemedim poli ya çayı hazırlasa arada ne bilim ben yapmadan kalksa dur sen ben yapıyım dese bazı şeyleri. bazen ağır bişey kaldırıyom mesela . yaa kaldırmasana diyoo. ama gelip elimdende almıyo. sen yapmazsan kim yapacak tabi ben kaldıracam
sende işini biliyon hee
ben çok çabuk sinirleniyom. sinir hastasımı oldumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…