Nöbetçi Muhabbetçi

ama insan hamileyken acayip stres oluyo %100 sen haklısın. ama en iyisi düşünmemek. düşündükçe insan daha kinleniyo malum daha hassassın. ama doğumdan sonra düzelir merak etme . sabretmeye çalış

bebk doğunca değişiyolar. benim eşim 180 derece döndü. bu dönemde afedersiniz biraz mağdur ediliyolar ya . dertelri o. ama bebek olunca mıcık mıcık bakınca bi anda başkalaşıyolar.
evet valla dogru diyorsun

haklisin bacim valla ama ben esinin tasindiginiz icin sitem ettigini düsünmüyorum sonucta oraya tasinman ikiniz icinde en dogru karardi.
sinir kat sayin hamilelikten dolayi dahada bi artis göstermis olabilir ama üzme kendini.
o gelip yapmiyorsa sen yaptir

çok geçmiş olsun .ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.

günaydın. dün ben kızımı överken o uykuda kaçırmış. nazarım değdiii üüüüüüü dilimi eşek arısı soksun benim
HEY allah GÜLümsettin beni sabah sabah :)) bol bol oku kızını geçer inş.
allah nazardan korusun

yine bir konu daha kapanti ve bir sürü kisi ceza aldi iyiki yorum yapmadim yoksa suanda burda olamazdim
konu neyle ilgili idi merak ettim benim de yorumum varmı acep :)))

aa pes doğrusu ..senin herifi adam etmenin zamanı gelmiş ..hiç alıştırma benden söylemesi ..alışırsa öyle gidiyor ..
dün annemdeydim ..eşime ben gelmeden evi derle topla dağınık bırakma ,yediklerinin bulaşığını yıka diye tembihledim..
akşam ev tertemizdir kesin:))
biraz karakter meselesi de ama biz de alıştırmamalıyız..
ufak da olsa ,dökse saçsa da bazı işleri yaptırmalıyızki alışsınlar..
hele çalışan ve hamile olunca iice ihtiyacımız var ..
ben yerinde olsam böyle davranıyorsa salarım kendimi..hiç bi işe bulaşmam ..
ne yemeğini yaparım ne ütüsünü ..
mecbur kalksın kendisi yapsın
herkese günaydın bu arada

Son düzenleme:
ama insan hamileyken acayip stres oluyo %100 sen haklısın. ama en iyisi düşünmemek. düşündükçe insan daha kinleniyo malum daha hassassın. ama doğumdan sonra düzelir merak etme . sabretmeye çalış
bende akşam yemek hazırlarım ona ama görsün. nasıl doyuruyosa doyursun karnını
hassas olduğumun herkes farkında
ama bi o değil yaaaaaaaaaaa

bundan sonra zorla yaptıracam. hele bide Allahın izniyle bebeğim doğsun atacam onun başına iş yapmıyosa bebeğe bakacak o zaman

yapmayıncada içim rahat etmiyo işte. bırakıyım yapmayım diyorum. kim ayıplarki beni bu halde diyorum. ama rahat edemiyom...
anası kötü alıştırmış herşeyi önlerine getirmiş zamanında

günaydın canım. yukarda dediğim gibi hamilielkt eonlarda acayip hassaslaşıyolar ama ters yönde malum biraz ihmal ediliyolar ya .

bence inatlaşma yapo. sen gene herzamnaki yaptığın şeyleri yap ama ekstraları yapma . senin eşini bilmem ama benim eşim inatlaşınca bin beter olur. hiç çekilmez. sonra bende patlarım durduk yere kavga çıkar.

yapmayıncada içim rahat etmiyo işte. bırakıyım yapmayım diyorum. kim ayıplarki beni bu halde diyorum. ama rahat edemiyom...

erkek çocuğu işte . ben ne kadar dersem deyim genede yapmıyo alıştırmadan değil babayı örnek alıyo ondan . kzıım bile sohranıyo anne biz topluyo eren dağıtıyo off yaa diyo

:26::26:
hmmm o zaman akşamki duruma bakayım büyük ihtimal o benden önce gidecek bugün. bakalım tavrı hal ve hareketlerine göre yön vereyim.

erkek çocuğu işte . ben ne kadar dersem deyim genede yapmıyo alıştırmadan değil babayı örnek alıyo ondan . kzıım bile sohranıyo anne biz topluyo eren dağıtıyo off yaa diyo

oyyyy kuzum yerim ben onuu. kız evlat işteee çok farklı yaaa.anasına arkadaşş
inşallah bizimki oğlan değildir. çok alıştım kız fikrine

eşinin huyunu sen daha ii bilirsin ama ben olsam yapmazdım ..biz onları böyle düşüne düşüne iice şımarıyorlar..
kararlılığımı görmeleri ve kendilerine çekidüzen vermeleri lazım..
biz onların hizmetçisi değiliz hele de senin durumunda olunca uyuz bi durum yaa sinir oldum şimdi sabah sabah
ben hamile kalınca herşeyi eşime yaptıracağım ,ne nazlar edceğim ben ona :)))
o zaman daha ii anlıyorlar kıymet valla ,iilik yaramıyo bunlara

yok bacım yok. hiçç naz bile yapamadım
iyidir hoştur çok seviyorumm onu ama bu yönden eksiği çok

günaydin canim.
amin allah sifa versin kizim bugünde ayni ates ve halsizlik var
konunun acilmasiyla kapanmasi bir oldu canim senin yorumun yoktu.

bi genc kiz kendisinden 22 yas büyük evli bi adamla birlikte cok zenginmis seviyorlarmis birbirlerini 7 yildirda birliktelermis kadinin esi ögrenmis bununla konusmus yapma gencligine yazik benimde cocuklarim var esim benimle bosanip evlenmez seninle git hayatini kur diye konusmus kizda konu acmis esini dinlesemmi birlikteligime devam etsemmi diye
ayrica adamda bosanamam magazine malzeme olurum demisotelleri neyim varmisss misss misss

bi anama geçiyo nazım. ağzımdan bişi çıkmasın buluyo yapıyo getiriyo önüme hemen elimi hiç bi işe sürdürmüyo.psikolojimden ruh halimden herşeyimden anlıyo
Allahım uzun uzun sağlıklı ömürler versin

:26::26:
hmmm o zaman akşamki duruma bakayım büyük ihtimal o benden önce gidecek bugün. bakalım tavrı hal ve hareketlerine göre yön vereyim.
ama sakın boş yere kendini üzüp germe . umursama onun yaptığı şeyleri. sen bebeğine odaklan onla konuş. kıskandır eşini biraz.
mesela , kalk kızım bi yemek yapalım.. ben yemek yaparken yorulma tamam ı annem. pişince yiyecez.
sonra kalk kızım bi bulaşıkları yıkayalım. oyyyy, oyy falan dersin. hiç eşini yokmuş gibi orda .

oyyyy kuzum yerim ben onuu. kız evlat işteee çok farklı yaaa.anasına arkadaşş
inşallah bizimki oğlan değildir. çok alıştım kız fikrine
sağlıklı olsun kız olsun canım inşallah.

büyük lokma ye büyük konuşma bi denem . inşallah dedğin gibi olur.

bnece ayrılmasın. nerde bulacak öyle zengini ni bi daha

amin inşallah canım. bence kıskanıyo senin herif sizi, kendi anası yakın değil ya

Son düzenleme:

kiz simdi adamla inatlasma bunu yapacaksin sunu yapacaksin diye
yapom ya üzme kendini yapar herseyede yapdimci olur emin ol hamilelik dönemi ikiniz icinde cok stresli bi dogsun prenses hersey cok baska olacak.

vayyy tam filmlik konu hee..hem ysak aşk yaşyıp hem de yazıyorlarya uyuz oluyorum yaaa

büyük lokma ye büyük konuşma bi denem . inşallah dedğin gibi olur.

büyük konuşmadım cadu ben baştan beri alıştırdım eşimi ,şimdi de naz yapıyorum o zaman neden yapmayayım ..
ben işimi bilirim sen merak etme :)))

dur öyle yapayım valla. onu kıskandırak accık. oda aramıza girmeye çalışır belki.kıskanırda. ilgilenir accık

tamam canım:13:

bnece ayrılmasın. nerde bulacak öyle zengini ni bi daha

amin inşallah canım. bence kıskanıyo senin herif sizi, kendi anası yakın değil ya

he herkes öyle dedi zati oda seviyorum ben kendim calisiyorum otelinde parami kazaniyorum dedi.
biride dediki oy oy kiyamam bide calistiriyomu seni vay vicdansiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…