konuşmucam valla bu halimle beni düşünmüyosa ben onu hiç düşünemem
2 gündür ayrı yatıyo ya varmı böyle bişeyy
sen kendini toparlayana kadar böyle diyo bana. umrunda değilsin istediğini yap dedim.
ben o sinirle kumandayı fırlatmıştım onamı kızdı bilmiyom off bendede hata varmıki ama çok üstüme geldi ya
kız çokta bişi istemedim poli ya çayı hazırlasa arada ne bilim ben yapmadan kalksa dur sen ben yapıyım dese bazı şeyleri. bazen ağır bişey kaldırıyom mesela . yaa kaldırmasana diyoo. ama gelip elimdende almıyo. sen yapmazsan kim yapacak tabi ben kaldıracam
sende işini biliyon hee
ben çok çabuk sinirleniyom. sinir hastasımı oldumki
bebk doğunca değişiyolar. benim eşim 180 derece döndü. bu dönemde afedersiniz biraz mağdur ediliyolar ya . dertelri o. ama bebek olunca mıcık mıcık bakınca bi anda başkalaşıyolar.
konuşmucam valla bu halimle beni düşünmüyosa ben onu hiç düşünemem
2 gündür ayrı yatıyo ya varmı böyle bişeyy
sen kendini toparlayana kadar böyle diyo bana. umrunda değilsin istediğini yap dedim.
ben o sinirle kumandayı fırlatmıştım onamı kızdı bilmiyom off bendede hata varmıki ama çok üstüme geldi ya
kız çokta bişi istemedim poli ya çayı hazırlasa arada ne bilim ben yapmadan kalksa dur sen ben yapıyım dese bazı şeyleri. bazen ağır bişey kaldırıyom mesela . yaa kaldırmasana diyoo. ama gelip elimdende almıyo. sen yapmazsan kim yapacak tabi ben kaldıracam
sende işini biliyon hee
ben çok çabuk sinirleniyom. sinir hastasımı oldumki
çok geçmiş olsun .ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.naber hatunlar kimsede kalmamiski amaa
kizim cook hastaaa
dün cok atesi vardi gece basladi ilac verdim ama pek düsürmedi sankim sabah doktora gittik disi cikiyor ya ondan dedi yada virüs kapmis öldüm bittim sabahtan beri ne duruyor ne yiyor mizlayip aglayip duruyor.aksamda kursum var napcam bilmiyorum
HEY allah GÜLümsettin beni sabah sabah :)) bol bol oku kızını geçer inş.günaydın.dün ben kızımı överken o uykuda kaçırmış. nazarım değdiii üüüüüüü dilimi eşek arısı soksun benim
konu neyle ilgili idi merak ettim benim de yorumum varmı acep :)))allah nazardan korusun
yine bir konu daha kapanti ve bir sürü kisi ceza aldi iyiki yorum yapmadim yoksa suanda burda olamazdim
bu herif benim canımı çoook sıkıyo yaa 2 gündür benle konuşmuyo küstük..
iyiki bi bana yardım etmiyosun dedim. demediğini bırakmadı bana
ama cidden çok tembelleşti çok. belim çok ağrıyo bu aralar herşeyi ayağına getiriyim diye benden bekliyo. yardımcı olmuyosun diyincede kükrüyo. yaptığı tek şey arada sofra hazırlamak 40 yılda bir o kadar. başkada bişi yapmıyo yatana kadar.offf napacam ben yaaa. sanki ben bütün gün evde yan gelip yatıyomda ona rağmen yardım et diyom bana. bende çalışıyorum sabahın 7 sinde yollara düşüyom akşamın 7 sinde eve giriyom kolaymı bu halde.bide koştur koştur yemek yap yemek hazırla topla.zaten yol bile ne kadar yoruyo beni ya 2 araba yapıyom ondan in ona bin..çok anlayışsızlaştı ya çook. offf çok dolmuşum bilo yaa
bende akşam yemek hazırlarım ona ama görsün. nasıl doyuruyosa doyursun karnınıama insan hamileyken acayip stres oluyo %100 sen haklısın. ama en iyisi düşünmemek. düşündükçe insan daha kinleniyo malum daha hassassın. ama doğumdan sonra düzelir merak etme . sabretmeye çalış
evet valla dogru diyorsun
haklisin bacim valla ama ben esinin tasindiginiz icin sitem ettigini düsünmüyorum sonucta oraya tasinman ikiniz icinde en dogru karardi.
sinir kat sayin hamilelikten dolayi dahada bi artis göstermis olabilir ama üzme kendini.
o gelip yapmiyorsa sen yaptir
çok geçmiş olsun .ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.
HEY allah GÜLümsettin beni sabah sabah :)) bol bol oku kızını geçer inş.
konu neyle ilgili idi merak ettim benim de yorumum varmı acep :)))
aa pes doğrusu ..senin herifi adam etmenin zamanı gelmiş ..hiç alıştırma benden söylemesi ..alışırsa öyle gidiyor ..
dün annemdeydim ..eşime ben gelmeden evi derle topla dağınık bırakma ,yediklerinin bulaşığını yıka diye tembihledim..
akşam ev tertemizdir kesin:))
biraz karakter meselesi de ama biz de alıştırmamalıyız..
ufak da olsa ,dökse saçsa da bazı işleri yaptırmalıyızki alışsınlar..
hele çalışan ve hamile olunca iice ihtiyacımız var ..
ben yerinde olsam böyle davranıyorsa salarım kendimi..hiç bi işe bulaşmam ..
ne yemeğini yaparım ne ütüsünü ..
mecbur kalksın kendisi yapsın
herkese günaydın bu arada
günaydın canım. yukarda dediğim gibi hamilielkt eonlarda acayip hassaslaşıyolar ama ters yönde malum biraz ihmal ediliyolar ya .çok geçmiş olsun .ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.
aa pes doğrusu ..senin herifi adam etmenin zamanı gelmiş ..hiç alıştırma benden söylemesi ..alışırsa öyle gidiyor ..
dün annemdeydim ..eşime ben gelmeden evi derle topla dağınık bırakma ,yediklerinin bulaşığını yıka diye tembihledim..
bende akşam yemek hazırlarım ona ama görsün. nasıl doyuruyosa doyursun karnını
hassas olduğumun herkes farkında
ama bi o değil yaaaaaaaaaaa
bundan sonra zorla yaptıracam. hele bide Allahın izniyle bebeğim doğsun atacam onun başına iş yapmıyosa bebeğe bakacak o zaman
yapmayıncada içim rahat etmiyo işte. bırakıyım yapmayım diyorum. kim ayıplarki beni bu halde diyorum. ama rahat edemiyom...
anası kötü alıştırmış herşeyi önlerine getirmiş zamanında
günaydın canım. yukarda dediğim gibi hamilielkt eonlarda acayip hassaslaşıyolar ama ters yönde malum biraz ihmal ediliyolar ya .
bence inatlaşma yapo. sen gene herzamnaki yaptığın şeyleri yap ama ekstraları yapma . senin eşini bilmem ama benim eşim inatlaşınca bin beter olur. hiç çekilmez. sonra bende patlarım durduk yere kavga çıkar.
erkek çocuğu işte . ben ne kadar dersem deyim genede yapmıyo alıştırmadan değil babayı örnek alıyo ondan . kzıım bile sohranıyoanne biz topluyo eren dağıtıyo off yaa diyo
yapmayıncada içim rahat etmiyo işte. bırakıyım yapmayım diyorum. kim ayıplarki beni bu halde diyorum. ama rahat edemiyom...
anası kötü alıştırmış herşeyi önlerine getirmiş zamanında
eşinin huyunu sen daha ii bilirsin ama ben olsam yapmazdım ..biz onları böyle düşüne düşüne iice şımarıyorlar..
kararlılığımı görmeleri ve kendilerine çekidüzen vermeleri lazım..
biz onların hizmetçisi değiliz hele de senin durumunda olunca uyuz bi durum yaa sinir oldum şimdi sabah sabah
ben hamile kalınca herşeyi eşime yaptıracağım ,ne nazlar edceğim ben ona :)))
o zaman daha ii anlıyorlar kıymet valla ,iilik yaramıyo bunlara
çok geçmiş olsun .ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN İNŞ.
:26::26:
hmmm o zaman akşamki duruma bakayım büyük ihtimal o benden önce gidecek bugün. bakalım tavrı hal ve hareketlerine göre yön vereyim.
sağlıklı olsun kız olsun canım inşallah.oyyyy kuzum yerim ben onuu. kız evlat işteee çok farklı yaaa.anasına arkadaşş
inşallah bizimki oğlan değildir.çok alıştım kız fikrine
büyük lokma ye büyük konuşma bi denem . inşallah dedğin gibi olur.eşinin huyunu sen daha ii bilirsin ama ben olsam yapmazdım ..biz onları böyle düşüne düşüne iice şımarıyorlar..
kararlılığımı görmeleri ve kendilerine çekidüzen vermeleri lazım..
biz onların hizmetçisi değiliz hele de senin durumunda olunca uyuz bi durum yaa sinir oldum şimdi sabah sabah
ben hamile kalınca herşeyi eşime yaptıracağım ,ne nazlar edceğim ben ona :)))
o zaman daha ii anlıyorlar kıymet valla ,iilik yaramıyo bunlara
bnece ayrılmasın. nerde bulacak öyle zengini ni bi dahagünaydin canim.
amin allah sifa versin kizim bugünde ayni ates ve halsizlik var
konunun acilmasiyla kapanmasi bir oldu canim senin yorumun yoktu.
bi genc kiz kendisinden 22 yas büyük evli bi adamla birlikte cok zenginmis seviyorlarmis birbirlerini 7 yildirda birliktelermis kadinin esi ögrenmis bununla konusmus yapma gencligine yazik benimde cocuklarim var esim benimle bosanip evlenmez seninle git hayatini kur diye konusmus kizda konu acmis esini dinlesemmi birlikteligime devam etsemmi diye
ayrica adamda bosanamam magazine malzeme olurum demisotelleri neyim varmisss misss misss
amin inşallah canım. bence kıskanıyo senin herif sizi, kendi anası yakın değil yabi anama geçiyo nazım. ağzımdan bişi çıkmasın buluyo yapıyo getiriyo önüme hemenelimi hiç bi işe sürdürmüyo.psikolojimden ruh halimden herşeyimden anlıyo
Allahım uzun uzun sağlıklı ömürler versin
bende akşam yemek hazırlarım ona ama görsün. nasıl doyuruyosa doyursun karnını
hassas olduğumun herkes farkında
ama bi o değil yaaaaaaaaaaa
bundan sonra zorla yaptıracam. hele bide Allahın izniyle bebeğim doğsun atacam onun başına iş yapmıyosa bebeğe bakacak o zaman
vayyy tam filmlik konu hee..hem ysak aşk yaşyıp hem de yazıyorlarya uyuz oluyorum yaaagünaydin canim.
amin allah sifa versin kizim bugünde ayni ates ve halsizlik var
konunun acilmasiyla kapanmasi bir oldu canim senin yorumun yoktu.
bi genc kiz kendisinden 22 yas büyük evli bi adamla birlikte cok zenginmis seviyorlarmis birbirlerini 7 yildirda birliktelermis kadinin esi ögrenmis bununla konusmus yapma gencligine yazik benimde cocuklarim var esim benimle bosanip evlenmez seninle git hayatini kur diye konusmus kizda konu acmis esini dinlesemmi birlikteligime devam etsemmi diye
ayrica adamda bosanamam magazine malzeme olurum demisotelleri neyim varmisss misss misss
büyük lokma ye büyük konuşma bi denem . inşallah dedğin gibi olur.
ama sakın boş yere kendini üzüp germe . umursama onun yaptığı şeyleri. sen bebeğine odaklan onla konuş. kıskandır eşini biraz.
mesela , kalk kızım bi yemek yapalım.. ben yemek yaparken yorulma tamam ı annem. pişince yiyecez.
sonra kalk kızım bi bulaşıkları yıkayalım. oyyyy, oyy falan dersin. hiç eşini yokmuş gibi orda .
sağlıklı olsun kız olsun canım inşallah.
vayyy tam filmlik konu hee..hem ysak aşk yaşyıp hem de yazıyorlarya uyuz oluyorum yaaa
büyük konuşmadım cadu ben baştan beri alıştırdım eşimi ,şimdi de naz yapıyorum o zaman neden yapmayayım ..
ben işimi bilirim sen merak etme :)))
bnece ayrılmasın. nerde bulacak öyle zengini ni bi daha
amin inşallah canım. bence kıskanıyo senin herif sizi, kendi anası yakın değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?