bilo hoşgelmişsen..bende sabah gördüm seni. nereye gitti sonra dedimselma kzılar. sabahtır beri bilgşsayarım yoktu. yeni geldi ama hızlanmak yerine yavaşlamış
yapo ne haber. barıştınmı eşinle . taktikler işe yaradımı
bilo hoşgelmişsen..bende sabah gördüm seni. nereye gitti sonra dedim
he kıs barıştık. taktikler işe yaradı
paris hangi tatktikler işe yaradı anlat hele :))
2 cilve naz. göz süzme falan işte
benim taktikler yani :))
dedim ben sana dimi :))
işe yaramasa söylemezdim
ii hadi gözünüzaydın
sen bana başvur arada paris
benim taktikler yani :))
dedim ben sana dimi :))
işe yaramasa söylemezdim
ii hadi gözünüzaydın
sen bana başvur arada paris
arada tıklatırım kapını
Hazallll
merhaba cnm nasilsiniz? Deli kiz etek guzelmis gule gule giyin. Yapoo esinle barismana sevindim cnm. Arad erkekler kusluk yapcan ki kiymete binelim
:2::2::2::2::2::2::2: ya benimkilerrrr
ne olsuncanım.şükür. 2012 de inş evin olur
teşekkür ederim sağolasın..merhaba cnm nasilsiniz? deli kiz etek guzelmis gule gule giyin. yapoo esinle barismana sevindim cnm. arad erkekler kusluk yapcan ki kiymete binelim
bu arada kizlar basvuru yaptigim anaokulundan mail gelmis cv istiyorlar nasil hazirlicam cvyi neler yazmam gerek bilgisi olan varmi?:26:
merhaba cnm nasilsiniz? deli kiz etek guzelmis gule gule giyin. yapoo esinle barismana sevindim cnm. arad erkekler kusluk yapcan ki kiymete binelim
teşekkür ederim sağolasın..
hazır cvler var onları doldur netten
öz eçmiş. Bu güne kadar çalışmışlığın varsa ona ait bilgiler canım. Hiç hazırlamadıma ama galiba böyleydibu arada kizlar basvuru yaptigim anaokulundan mail gelmis cv istiyorlar nasil hazirlicam cvyi neler yazmam gerek bilgisi olan varmi?:26:
seninkiler neydi ula :))
kıskandıracaktı
öz eçmiş. Bu güne kadar çalışmışlığın varsa ona ait bilgiler canım. Hiç hazırlamadıma ama galiba böyleydi
kıskandıracaktı[/Q
daha once calistimda turkiyede calistim, burda ne faydasi olacakki onun. ben bi pc den goz atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?