o tehlikeli iş bence cadu ..adam sinirlenip kafa göz geçirmesin
kıskandırma işi bana göre değil ama bilemem
yok kıs bebekle ilgili kıskançlıklar.. ben bebişimle ilgilenecektim oda ikimizi kıskanıp aramıza katılmayak isteyecekti..
ama onu unuttum yapmayı hee:26:
yok kıs bebekle ilgili kıskançlıklar.. Ben bebişimle ilgilenecektim oda ikimizi kıskanıp aramıza katılmayak isteyecekti..
Ama onu unuttum yapmayı hee:26:
hee tamam ozaman :))
Bizim maçlar da bugün itibari ile başlıyor ,sahne açıldı uzun bi tatilin ardından :)))))
haksız rekabet istemiyoruz. Sahalarımızda sportmence davranışlar bekliyozzzz
hee tamam ozaman :))
bizim maçlar da bugün itibari ile başlıyor ,sahne açıldı uzun bi tatilin ardından :)))))
hee haşna fişne işine geldi değelmi
vallla oyuncuların performansı süper olacak da maç kaç kaç biter bilmiyorum orasını :)))saçımı boyatacağım bugün bu arada
ooooo hade gözünüz aydınnn
bi dahaki ayın bu zamanlarına kadar yoğunsunuz
he kısss
hormonlarım arttı bu aralar. ilk ayların acısımı çıkıyo noluyosa o zamanlar herifi görmek bilem istemiyodum
ben göremedikten sonra ne yapayım
evet aynen ..inş. velet bu ay gelmeye karar verir de rahatlarız biraz :))
ayyy inşallah canım.. Rabbim sanada nasip etsin inşallahhhh sağlıklı hayırlı bi evlatt..
sıcak çikolataya boyatacağım yarın bi ara gösteririm size iki dakikalığına rengini :)) bu arada herkes yarın albümlerine resim atsın birbirimizi görelim ..nasıl fikir
sıcak çikolataya boyatacağım yarın bi ara gösteririm size iki dakikalığına rengini :)) bu arada herkes yarın albümlerine resim atsın birbirimizi görelim ..nasıl fikir
dua edin ne olurgeçen eşimle konuşuyoruz da diyorum ki hayatım hayırlısı böyle demekki ..bizim velet başımıza işmi açacak nedir bi hayırsızlık mı yapacakki gelmiyor
dua edin ne olurgeçen eşimle konuşuyoruz da diyorum ki hayatım hayırlısı böyle demekki ..bizim velet başımıza işmi açacak nedir bi hayırsızlık mı yapacakki gelmiyor
vardır herşeyde bi hayır mutlaka.zamanı var demekki.. Allahımda size hayırlı bi zamanda nasip etsin inşallah.bunu bütün kalbimle istiyorum.Allah yaşatsın bu duyguyu sanada canım benim..
olurmu öyle şey canım. herşede bi hayır vardır. zamanını bekliyodur o . daha çok yenisinzi
enemm 1 saatim kalmış yupppiiiiiii
akşama tiyatroya gidecez bi aksilik çıkmassaa
sabah duşa girdim malum cenabet cenabet gezmeyeyim diye ..tam emin değildim aslında ama bitmediyse akşam tekrar gierim duşa dedim ..kahvaltıyı hazırladım çayı koydum girdim duşa..kahvaltıdan sonra bizimkine etrafı topla bulaşıkları da yıka dedim ..
işyerindeyken aradım merak etme tertemiz yaptım akşama şimdi keyifli gelirsin sen ,nasılsa herşey tam takırya kafan raht olur ağzıma da etmessin diyor :))
ben kuaförde saçımı boyatacağım ben gelene kadar kuzucuğum sofrayı kurar gelince yeriz ufak tefek bişeyler ..sonra çay meyve ,hard diskten seçtiğimiz filmimizi takar izleriz ..bugünki plan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?