Nöbetçi Muhabbetçi

hee tamam ozaman :))

bizim maçlar da bugün itibari ile başlıyor ,sahne açıldı uzun bi tatilin ardından :)))))

ooooo hade gözünüz aydınnn
bi dahaki ayın bu zamanlarına kadar yoğunsunuz

hee haşna fişne işine geldi değelmi

he kısss
hormonlarım arttı bu aralar. ilk ayların acısımı çıkıyo noluyosa o zamanlar herifi görmek bilem istemiyodum

sıcak çikolataya boyatacağım yarın bi ara gösteririm size iki dakikalığına rengini :)) bu arada herkes yarın albümlerine resim atsın birbirimizi görelim ..nasıl fikir

olurr.........
çok zoe şartlarda yazıyom kızlar. Dizüstünde çalışıyom. çok gıcık bişey
bu arada inş maç olle neticelenir:))

dua edin ne olur geçen eşimle konuşuyoruz da diyorum ki hayatım hayırlısı böyle demekki ..bizim velet başımıza işmi açacak nedir bi hayırsızlık mı yapacakki gelmiyor

vardır herşeyde bi hayır mutlaka.zamanı var demekki.. Allahımda size hayırlı bi zamanda nasip etsin inşallah.bunu bütün kalbimle istiyorum.Allah yaşatsın bu duyguyu sanada canım benim..

dua edin ne olur geçen eşimle konuşuyoruz da diyorum ki hayatım hayırlısı böyle demekki ..bizim velet başımıza işmi açacak nedir bi hayırsızlık mı yapacakki gelmiyor

olurmu öyle şey canım. herşede bi hayır vardır. zamanını bekliyodur o . daha çok yenisinzi

sabah duşa girdim malum cenabet cenabet gezmeyeyim diye ..tam emin değildim aslında ama bitmediyse akşam tekrar gierim duşa dedim ..kahvaltıyı hazırladım çayı koydum girdim duşa..kahvaltıdan sonra bizimkine etrafı topla bulaşıkları da yıka dedim ..
işyerindeyken aradım merak etme tertemiz yaptım akşama şimdi keyifli gelirsin sen ,nasılsa herşey tam takırya kafan raht olur ağzıma da etmessin diyor :))
ben kuaförde saçımı boyatacağım ben gelene kadar kuzucuğum sofrayı kurar gelince yeriz ufak tefek bişeyler ..sonra çay meyve ,hard diskten seçtiğimiz filmimizi takar izleriz ..bugünki plan bu

vardır herşeyde bi hayır mutlaka.zamanı var demekki.. Allahımda size hayırlı bi zamanda nasip etsin inşallah.bunu bütün kalbimle istiyorum.Allah yaşatsın bu duyguyu sanada canım benim..

olurmu öyle şey canım. herşede bi hayır vardır. zamanını bekliyodur o . daha çok yenisinzi

valla 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı ..yeni mi sizce

kız adamı nasıl korkutmuşsun sen

eee hani maç hangi ara
film izlerken uykunuz gelir uyursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…