Nöbetçi Muhabbetçi

valla 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı ..yeni mi sizce
ya sanırım hazalında o kadar bi süreydi. oda korunmuyodu yaklaşık 1 yıl kadar sonramıydı ne bebişi yusufu oldu dimi hazall ????????
o yüzden umudunu kaybetme canım. yaş kaçki seninn
aa süper nereye hangisi izle de biz de gideriz belki ..biz bu ara her akşam bi film izliyoruz harddiskten ..2 haftada bir de sinema yapacağız inş.

kocatepe kültür merkezinde.. kaneviçeli oyun adı. bi yakınımız verdi biletlerini beleşe geldi

kız adamı nasıl korkutmuşsun sen

eee hani maç hangi ara
film izlerken uykunuz gelir uyursunuz
korkuttum valla ..:))
haftasonu temizlik yapıcam dedim sana verdiğim işleri yapacaksın tamammı bebişim dedim ..
yapmama ihtimalim yokki ağzıma edersin ,günlerce çenenden duramam diyo sırıtarak :))
dedim sırıtma geç iş başına :))
baktım hazırolda şaka yaptım şaka bu seferlik affettim ama ütülerin var onları ellemem marş marş dedim :))
yok ula maç unutulurmu ,ölsek kalsak da maçı hiç kaçırmadık bu zamana kadar :))
filmden sonra maç ..hem iice karanlık olunca alacakaranlık filmi çeviriyor gibi oluyorz :)))

yaş 29 .3,5 yıl evliyim 1,5 yıldır olmuyor...

vay sizi belşçler siziiii :))
bizde de genç turkcel var ..sinemada 1 bilete 1 bilet hediye ..biz de onu kullanıp gideceğiz inş. :))
amma da pinti olduk iimi :))
ne yapalım hayat şartları

evet cnm evlendigimden beri korunmuyordum 13 ay sonra hamis kaldim bebegin labi durdu 2 aylikken. dusukten sonra 1 ay filan korundum sonra biraktim korunmayi. 3 aysonra yiusufuma hamis kaldim sukur sagsalim kicagima aldim.delikiz insallah sende en kisa zamanda hamis kalirsin brovnime sana ve nihanima hep dua ediyorum insallah hayirli haberlerinizi aliriz

sağolasın ..hayırlısı olsun inş.

bende herüfü işlesem bu saaten sonra tutarmıki. ama baştan alıştırmak lazımdı

ahh ahhhhh bebikten önceki maç senaslarımız geldi aklıma ne günlerdi beaaaa..

he valla napalım bacım hayat şartları nerde beleş oraya yerleş

valla bizimki baştan bu kadar değildi ,ben işledim oldu :)))

niye ula ben doğurana kadar maç yapıciiiiiimmmm:)))
bu arada ben çıkıyorum herkese ii akşamlar

valla bizimki baştan bu kadar değildi ,ben işledim oldu :)))

niye ula ben doğurana kadar maç yapıciiiiiimmmm:)))
bu arada ben çıkıyorum herkese ii akşamlar

valla benim ilk 3 ay performans sıfırdı. diyorumya herifi bilem görmek istemiyodum ama son zamanlarda eski formuma dönüyom bu seferde bebik korkutuyo aman bişi olacak diye
iyi akşamlar canım öptüm
En çıkıyom kılar iyi akşamlar

iyi akşamlar bilo yarın kendi bilgisayarından girersin inşallah sohbete devam ederiz. bugün pek katılamadın öpüyorum senide kocaman kocaman

Allah razı olsun hazalcım...

............................................................slm kizlar.....................................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…