olurr.........
çok zoe şartlarda yazıyom kızlar. Dizüstünde çalışıyom. çok gıcık bişey
bu arada inş maç olle neticelenir:))
ya sanırım hazalında o kadar bi süreydi. oda korunmuyodu yaklaşık 1 yıl kadar sonramıydı ne bebişi yusufu oldu dimi hazall ????????valla 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı ..yeni mi sizce
aa süper nereye hangisi izle de biz de gideriz belki ..biz bu ara her akşam bi film izliyoruz harddiskten ..2 haftada bir de sinema yapacağız inş.
korkuttum valla ..:))kız adamı nasıl korkutmuşsun sen
eee hani maç hangi ara
film izlerken uykunuz gelir uyursunuz
ya sanırım hazalında o kadar bi süreydi. oda korunmuyodu yaklaşık 1 yıl kadar sonramıydı ne bebişi yusufu oldu dimi hazall ????????
o yüzden umudunu kaybetme canım. yaş kaçki seninn
kocatepe kültür merkezinde.. kaneviçeli oyun adı. bi yakınımız verdi biletlerini beleşe geldi
ya sanırım hazalında o kadar bi süreydi. oda korunmuyodu yaklaşık 1 yıl kadar sonramıydı ne bebişi yusufu oldu dimi hazall ????????
o yüzden umudunu kaybetme canım. yaş kaçki seninn
kocatepe kültür merkezinde.. kaneviçeli oyun adı. bi yakınımız verdi biletlerini beleşe geldi
evet cnm evlendigimden beri korunmuyordum 13 ay sonra hamis kaldim bebegin labi durdu 2 aylikken. dusukten sonra 1 ay filan korundum sonra biraktim korunmayi. 3 aysonra yiusufuma hamis kaldim sukur sagsalim kicagima aldim.delikiz insallah sende en kisa zamanda hamis kalirsin brovnime sana ve nihanima hep dua ediyorum insallah hayirli haberlerinizi aliriz
sağolasın ..hayırlısı olsun inş.
korkuttum valla ..:))
haftasonu temizlik yapıcam dedim sana verdiğim işleri yapacaksın tamammı bebişim dedim ..
yapmama ihtimalim yokki ağzıma edersin ,günlerce çenenden duramam diyo sırıtarak :))
dedim sırıtma geç iş başına :))
baktım hazırolda şaka yaptım şaka bu seferlik affettim ama ütülerin var onları ellemem marş marş dedim :))
yok ula maç unutulurmu ,ölsek kalsak da maçı hiç kaçırmadık bu zamana kadar :))
filmden sonra maç ..hem iice karanlık olunca alacakaranlık filmi çeviriyor gibi oluyorz :)))
korkuttum valla ..:))
haftasonu temizlik yapıcam dedim sana verdiğim işleri yapacaksın tamammı bebişim dedim ..
yapmama ihtimalim yokki ağzıma edersin ,günlerce çenenden duramam diyo sırıtarak :))
dedim sırıtma geç iş başına :))
baktım hazırolda şaka yaptım şaka bu seferlik affettim ama ütülerin var onları ellemem marş marş dedim :))
yok ula maç unutulurmu ,ölsek kalsak da maçı hiç kaçırmadık bu zamana kadar :))
filmden sonra maç ..hem iice karanlık olunca alacakaranlık filmi çeviriyor gibi oluyorz :)))
yaş 29 .3,5 yıl evliyim 1,5 yıldır olmuyor...
vay sizi belşçler siziiii :))
bizde de genç turkcel var ..sinemada 1 bilete 1 bilet hediye ..biz de onu kullanıp gideceğiz inş. :))
amma da pinti olduk iimi :))
ne yapalım hayat şartları
bende herüfü işlesem bu saaten sonra tutarmıki. ama baştan alıştırmak lazımdı
ahh ahhhhh bebikten önceki maç senaslarımız geldi aklıma ne günlerdi beaaaa..
valla bizimki baştan bu kadar değildi ,ben işledim oldu :)))
niye ula ben doğurana kadar maç yapıciiiiiimmmm:)))
bu arada ben çıkıyorum herkese ii akşamlar
En çıkıyom kılar iyi akşamlar
evet cnm evlendigimden beri korunmuyordum 13 ay sonra hamis kaldim bebegin labi durdu 2 aylikken. dusukten sonra 1 ay filan korundum sonra biraktim korunmayi. 3 aysonra yiusufuma hamis kaldim sukur sagsalim kicagima aldim.delikiz insallah sende en kisa zamanda hamis kalirsin brovnime sana ve nihanima hep dua ediyorum insallah hayirli haberlerinizi aliriz
heh ekip toplaştı :))
sağ baştan sayın ula :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?