sagol cnm benim tam zamaninda buldum isi insallah surekli olur.
norvec cnm dunyanin bir ucu yani
kaç yıldır ordasın nasıl sevdnmi oraları
insallah olur... pasaya kim bakacak.
dogasi muthis insanlarida iyi soguk cok burda 6 ay karla yasiyoruz boyum kadar kar yagar 1 ay da gunes goruyoruz yazin gerisi yagmur. genel olarak guzel ulke ne kadar guzel olsada insanin kendi memleketri gibi olmuyor tabi 3,5 senedir burdayim evlendigimden beri yani
pasayi anaokuluna yazdirdim ama daha yeri cikmadi, mebur k.v deye birakcam. anaokulu cikana kadar:26:
dogasi muthis insanlarida iyi soguk cok burda 6 ay karla yasiyoruz boyum kadar kar yagar 1 ay da gunes goruyoruz yazin gerisi yagmur. genel olarak guzel ulke ne kadar guzel olsada insanin kendi memleketri gibi olmuyor tabi 3,5 senedir burdayim evlendigimden beri yani
pasayi anaokuluna yazdirdim ama daha yeri cikmadi, mebur k.v deye birakcam. anaokulu cikana kadar:26:
iyi ya insallah bian önce cikarda oda yasitlariyla oynar sen gelene kadar.
sizin orda kac yasinda baslaniyo krese yada anaokuluna.
bizim burda 3 yasinda kindergarten e basliyo.bizde kayit yaptirdik hemen evimizin karsisinda.
ücretsizmi canlarım sizin bu yazdırdığınız kreşler anaokulları falan
cocugun orada yedigi yemegin parasini ödüyorsun sadece canim kahvalti ögle yemegi aksam yemegi.
bide saatli istersen sabah 8-12 ister 8-14 ister 8-16 arasi hangisine kayit ettiriyorsan.
iyimiş canım valla. bebişleri yazdırınca oraya 2.nin siparişini verin işte
OLMAZ ULA sıra bende
arkadan gelenlere sıra verin ben yapmadan kimse yapmıyo ona göre
kizlar selammmmmmm naparsiniz?
cok sevincliyim bugun is buldummmmmmmmmmm :118::118
daha dogrusu esim buldu hastanade mutfakta caliscam yemek filan hazirlicaz herhalde.
esim konusmus kadinla sonra bi bulisip konuscaz, simdilik tam maasin yarisini alacam calisirsam. eger memnun kalirlarsa is sozlesesi yaparlar. insallah surekli calisabilirim
iyimiş canım valla. bebişleri yazdırınca oraya 2.nin siparişini verin işte
Bizde öyle düsünüyoruz.
hayirlisi artik bakalim
ayyyy ne güzelllll
gecen gün ... in azizligine ugradim tamda yumurtlama dönemimdi insallah kalmam
gecen gün .............azizligine ugradim tamda yumurtlama dönemimdi insallah kalmam
18 inde oldum 3 de basima talihsiz ka´za geldiciddimi abooo tutarmı tutar hiç beklemediğin anda
adet tarihin ne zaman
ne güzel sifrelemiş yavrum benim
şifrelemiş mi vurgulmaışmı belli değil:))))))
18 inde oldum 3 de basima talihsiz ka´za geldi
sanmiyorum öyle kolay kalacagimi ama bellide olmaz
al nen sildimsil sende alintiyi beeeeeeee
yok gorucu usulu oldu.tabiki memleket gibi si olmaz ..
eşinle severek mi evlendiniz..yani baştan oraya gideceğini biliyormuydun..
evet parali cnm 6 aylikken bile yazdirabilirsin. ama bizim burda yemeklere para odemiyorsun.ücretsizmi canlarım sizin bu yazdırdığınız kreşler anaokulları falan
gecen gün c...... azizligine ugradim tamda yumurtlama dönemimdi insallah kalmam
enem tutarmış bidee. yeğen geliyi yeğen18 inde oldum 3 de basima talihsiz ka´za geldi
sanmiyorum öyle kolay kalacagimi ama bellide olmaz
al nen sildimsil sende alintiyi beeeeeeee
sildim kuşumyapom sende sil bacim sinir oldum........
yok gorucu usulu oldu.
evet parali cnm 6 aylikken bile yazdirabilirsin. ama bizim burda yemeklere para odemiyorsun.
almiraya kardes hayirlisi olsun bakalim varsa kismette olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?