afiyet olsun.
evet varr
bari küçük bi fincan yapimde içim
konu yok aslına bakarsan sadece muhabbet etmeye geldim.. Ama muhabbet ederken de şu 100 mesaj olayını aşabilirsem iyi olur.. başka bi forumda bakıcı arıyorum, cevap yazanlara özelden mesaj atamıyorum da(
Yoksa sorunum filan yok çok şükür, yine de sağol tavsiyen için.. :))
olmaz ben kadın olup kendini genç kız hissedenlerdenim de ondan :)))
cafe crown fındıklıya hastayım ben tek geçerim
iç yaa nescafeden bişey olmaz arada içersen bi sıkıntı olmaz..bizim hamiş oda arkadaşım içiyordu arada ..hem de sağlıkçı kendisi ama arada içince bişey olmaz diyordu..bu 2.çocuğu tecrübeli yani
yine de sen bilirsin tabi ben seni ayartmış olmayayım
ii afiyet bal şeker olsun iç iç de kıpraşır belki göbüşünyok yok hazırladım içiyom bile :126:
delü avrat desek
afiyet olsun.
hımmmm:44: anladım sanırım. muhabbet istiyosan alası burda. benimde 2,5 yaşında kzım var.. bakıcımızla evdeler. bend eçok sıkıntı çektim bakcı açısından .
ii afiyet bal şeker olsun iç iç de kıpraşır belki göbüşün
olmaz terelelli hatun olsun
türk kahvesimi içsem netsem
ya sen bu bakıcı mevzuna sıkıntı diyebiliyorsan ne mutlu sana.. bana işkence oldu resmen... kaç tane değiştirdik bi dikiş tutturamadık ya.. ne kaprisli ne sorumsuz ne keyfine düşkünler yaa.. evi taşıdım semt değiştirdim ama malzeme aynı.. yine yok yine yok :))
niyeymiş o ,sen de iç
ya sen bu bakıcı mevzuna sıkıntı diyebiliyorsan ne mutlu sana.. bana işkence oldu resmen... kaç tane değiştirdik bi dikiş tutturamadık ya.. ne kaprisli ne sorumsuz ne keyfine düşkünler yaa.. evi taşıdım semt değiştirdim ama malzeme aynı.. yine yok yine yok :))
içmemem , içememmmmmm
niyet ettüm bi kere dönememm
canım sen ankaradaymışsın benim annem bebek bakıyo yaklaşık bi 10 küsür yıldır kaç tane bebe büyüttü
ama şimdi kendi torununa bakacak Allahın izniylee
eğer öyle bi durum olmasaydı kesinlikle annemi tavsiye ederdim sana. annem diye demiyorum. kendisi sertifikalı bakıcılardandır :))
içmemem , içememmmmmm
niyet ettüm bi kere dönememm
canım sen ankaradaymışsın benim annem bebek bakıyo yaklaşık bi 10 küsür yıldır kaç tane bebe büyüttü
ama şimdi kendi torununa bakacak Allahın izniylee
eğer öyle bi durum olmasaydı kesinlikle annemi tavsiye ederdim sana. annem diye demiyorum. kendisi sertifikalı bakıcılardandır :))
ayyyyyyyyyy Allah kabul etsin bilomm. bizde kahvelerden konuşuyok burdaakusurumuza bakmaaa
heee tahmin ettim zaten :))
ALLAH KABUL ETSİN ..ben de dün niyetli idim çok feci oldum akşama doğru ..bu ara da işim çok konsantre olamam diye bıraktım aslında tüm hafta tutacaktım ama haftaya tutarım belki
Ay ne güsel olurdu :)) ama sanırım senin bebişin geliyor yakında??
benim bakıcının iki kızı var burda . kadına üzülüyom bazen ya hem benim kız abakıyo hemd eonlara. hafta sonu bırakıp ona gezmeye gitmişler. diğeride işe başladı . hafta da iki ügn nöbetliçalışacakmış. dün onlarda kalmışlar. gece onlarla ilgilenmiş. evlatları için herşeyi yapıyo anneler. aman yapom sen çok üzme anneni. haddime değil ama benim hiç öyle bi imkanım olmadığı için kıyamıyom onlara ya . birazda kıskanıyom sanırım
haklısın bilo hiç üzermiyimm. kıyamamki bende. elimden geldiğince ona dinlenme fırsatı yaratırım.her fırsatta başına atmaya kalkmam.işten gider gitmez alır evime dönerimki oda dinlensin
anlayışlı yapom benim.
çok üzülüyorum aslında yıllardır çalışıyo kadın dinlenmesi gereken zamanda bide benim bebe çıktı.. ama kendi istedi ahtım var torunumu büyütecem dediAllah güc kuvvet versin inşallah annecime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?