Nöbetçi Muhabbetçi

evet varr
bari küçük bi fincan yapimde içim
afiyet olsun.

hımmmm:44: anladım sanırım. muhabbet istiyosan alası burda. benimde 2,5 yaşında kzım var.. bakıcımızla evdeler. bend eçok sıkıntı çektim bakcı açısından .

delü avrat desek

afiyet olsun.

hımmmm:44: anladım sanırım. muhabbet istiyosan alası burda. benimde 2,5 yaşında kzım var.. bakıcımızla evdeler. bend eçok sıkıntı çektim bakcı açısından .

ya sen bu bakıcı mevzuna sıkıntı diyebiliyorsan ne mutlu sana.. bana işkence oldu resmen... kaç tane değiştirdik bi dikiş tutturamadık ya.. ne kaprisli ne sorumsuz ne keyfine düşkünler yaa.. evi taşıdım semt değiştirdim ama malzeme aynı.. yine yok yine yok :))

çok şükür işkenceye dönüşmeden sıkıntı kısmında hallolodu benimki. bende 3. de tutturdum . oda bi ara ayrılıyo gibiydi ama devam ediyo şükür. aslında çoktan bırakırdı ama paraya ihtiyacı var. bbi sorunumuz yok şeytan kulağına kurşun.
bu rada hangi şehirdesin. şu an kim bakıyo bebeğe

canım sen ankaradaymışsın benim annem bebek bakıyo yaklaşık bi 10 küsür yıldır kaç tane bebe büyüttü
ama şimdi kendi torununa bakacak Allahın izniylee
eğer öyle bi durum olmasaydı kesinlikle annemi tavsiye ederdim sana. annem diye demiyorum. kendisi sertifikalı bakıcılardandır :))

Ay ne güsel olurdu :)) ama sanırım senin bebişin geliyor yakında??

benim bakıcının iki kızı var burda . kadına üzülüyom bazen ya hem benim kız abakıyo hemd eonlara. hafta sonu bırakıp ona gezmeye gitmişler. diğeride işe başladı . hafta da iki ügn nöbetliçalışacakmış. dün onlarda kalmışlar. gece onlarla ilgilenmiş. evlatları için herşeyi yapıyo anneler. aman yapom sen çok üzme anneni. haddime değil ama benim hiç öyle bi imkanım olmadığı için kıyamıyom onlara ya . birazda kıskanıyom sanırım

ayyyyyyyyyy Allah kabul etsin bilomm. bizde kahvelerden konuşuyok burdaakusurumuza bakmaaa

heee tahmin ettim zaten :))
ALLAH KABUL ETSİN ..ben de dün niyetli idim çok feci oldum akşama doğru ..bu ara da işim çok konsantre olamam diye bıraktım aslında tüm hafta tutacaktım ama haftaya tutarım belki

önmli değil kızlar.
deloş seninkini de allah kabul etsin.

Ay ne güsel olurdu :)) ama sanırım senin bebişin geliyor yakında??

evet benim bebiş yoldaa. bi 3,5 ay sonra aramızda olacak inşallah
annem şuan hala bakıyo bi bebek ailesi çok memnun annemdem ama işte torununu büyütecek. hatta hamile kaldığımı öğrendiklerinde çok üzülmüşlerdi

sende inşallah güvenebileceğin birini bulursun. çünkü minicik bebeğini emanet ediyosun.etmek zorunda kalıyosun.. annemin baktığı bütün bebekler bizim aileden gibilerdi hepsini çok seviyodukk..hele bu sonki 1 yaşında bi erkek bebeği içim gidiyo onu severken. içime sokasım geliyor. çokta alıştık ona bırakmakta zor olacak :))

haklısın bilo hiç üzermiyimm. kıyamamki bende. elimden geldiğince ona dinlenme fırsatı yaratırım.her fırsatta başına atmaya kalkmam.işten gider gitmez alır evime dönerimki oda dinlensin

ama oda kendi duruken başkasının bakmasını istemez. ilk torunu nasıl bıraksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…