Nöbetçi Muhabbetçi

az kalmış :)) allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.. hazırlıklar yoğundur şimdi :)

iyi dileklerin için de teşekkür ederim.. .çok birşey istediğim yok ya.. oğluma iş gibi değil de ilgiye sevgiye ihtiyacı olan bir çocuk gibi bakabilsin yeter aslında ama bulucam böyle birini inanıyorum..

Aminn
henüz yoğunlaşmadık hazırlıklara yılbaşını bi atlatalım ondan sonra. hızlanırızz.
Allah gönlüne göre verir umarım

kizlar selammmmmmm naparsiniz?
cok sevincliyim bugun is buldummmmmmmmmmm :118::118
daha dogrusu esim buldu hastanade mutfakta caliscam yemek filan hazirlicaz herhalde.
esim konusmus kadinla sonra bi bulisip konuscaz, simdilik tam maasin yarisini alacam calisirsam. eger memnun kalirlarsa is sozlesesi yaparlar. insallah surekli calisabilirim

hadi gözün aydın canımmmçok sevindim umarım memnun kalırlarda sürekli çalışırsınnn

hadi gözün aydın canımmmçok sevindim umarım memnun kalırlarda sürekli çalışırsınnn

HADİ GÖZÜNAYDIN..hayırlı olsun ..sigorta filan varmı bari ..

sigorta olmadan çalışma aklında olsun sigortasız çalışmak bana boş yere çalışmak gibi geliyo
eşin ne iş yapıyor hazal
evet ama nm ben burda ozel druma gittigimde para odemiyorum sadece hastanelik bisi olursa hastane ucretini oduyoruz, mesala hamileligim boyuna surekli kontrola gittim tek kurus odemedim dogumdada ayni sekilde hatta 4 gunde hastanede yattim. sigortam olmasa bile ilerde emekli olabiliyorum sigorta burda o kadarda onemli degil. ama olsa yine iyi olur tabi.
esimin kendi isi cnm transport isi. restoran ve hastane gibi yerlere sebze balik meyve filan dagitiyor.

ah caniiim cok sevindim hadi hayirlisi insallah

hastanede sigortasiz calistiracaklarini sanmiyorum vardir büyük ihtimal.

hee sen yurtdışındaydın değilmi ,o zaman sorun yok ,ben türkiye sandım da
nerdesin peki sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…