Nöbetçi Muhabbetçi

teşekkürler kardeşşş

sevdüğün içinmi, mecburiyettenmi, öylesinemi, eski isimler olan özlemdenmi, nispettenmi

seviyorum fatıma ismini eski isimler hoşuma gidiyor tahsin Rahmetli babamın adı ve anlamınıda ismide seviyorum isim analizlerine göre de içinde a harfi olan isimler çocukların gelecekleri ile ilgili konularda olumlu etkiliyormuşiçlerindeki harfler tavsiye edilenler yani anlamlarıda güzel kulağada hoş geliyor sevdiğim insanların anısıda var öyle

aneem bir cümle içinde bu kadar soru sorulur mu bilom ya

aneem bir cümle içinde bu kadar soru sorulur mu bilom ya
sordum bi kere

hımm anladım canım. bende fatıma ismini çok severim. ama şimdi modern isim modası olduğu için ilk etapta şaşırıyo insan. önemli olan çocuğun o ismi taşıyabilemesi. bazen isim cuk oturuyo bazen ağır geliyo. benim oğlumun adı eren haktan. kızımnki sueda. anlamları birbirine yakın. biri türkçe biri arapça . ama bazı yabancı isimleri koyalar ya gıcık oluyom. lion, selana. vesaire.

evet haklısın bazen isimleri taşıyamıyor bebekler etkisi gerçekten var iki isim olanlarda tek bir ismiyle hihap etmemek laZımmış adını tam söylemek lazımmış öyle birşey duymuştum ama nereden ve doğruluğunu hatırlamıyorum
modasımı olur ismin dadlum ya kulağa hoş gelen inançlarımıza göre anlamı güzel olan isim neyse odur baksana bir ara azra moda olmuştu o yılın bütün çocukları azra amcamın kızıda koydu o adı şimdi sınıf arkadaşlarından en az 15 tanesi azra ne oldu modası geçti elimizde bir sürü aynı isimli çocuk kaldı :)))
oğlunun ismi çok güzelmiş kıznınkide Allah uzun sağlıklı ömür versin

amin canım. Ben yemeğe çıkıyom herkeze afiyet olsun

sağolasın ..inş. ben de seneye evime geçmiş olacağım o zaman yeni evimin resimlerini eklerim ben de

sevdüğün içinmi, mecburiyettenmi, öylesinemi, eski isimler olan özlemdenmi, nispettenmi

abooo sorulara bak hizaya gel ,seç beğen al

bu arada selamun hello bacılar

Selam kızlar
bende çayirus demliyus içiyorum
öğleden sonra vazgeçilmezim

ananası ben de severim
bi ara hamileligimde igrenmistim ama simdi yiyorum.
Selam kızlar
bende çayirus demliyus içiyorum
öğleden sonra vazgeçilmezim

ooo cayirusu bende seviyorum ama tek basima icemiyorum ahh ahh annem olacakki oturup karsilikli icecez

dün gece annem aradi saat 12 gibiydi duramiyorum diyor evde boguluyorum kendimi disari atasim var ne oldu anne niye erkek kardesimin ilk okul ögretmeni vardi ayrica kardesime özel ders veriyordu samimiydik cok hastalanmis futbolcu sedatin hastaligi var ya ondan olmus cok üzüldüm bende simdi baska ilde görev yapiyordu kücük cocugu vardi adamin isi birakmis ölümü bekliyorum demis iyi degilmis

selam kizlar muhabbetimiz bol olsun. evi temizledim yeni oturdum ev isi ne kadar nankor yahu
bu arada cuma gunu gorusmeye gitcem is icin insallah sasirmam mutafk isi degil kantin isiymis kasada duracam sandvic yapacagim. insallah iyi gecer gorusmem.
polyyy uzuldum ogretmene ALLAH SIFA VERSIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…