teşekkürler kardeşşşnasıl isim eski isimlerden mi yenilerden mi...
ben şahsen eski isimleri daha çok severim...
Mustafa
Ahmet
Ömer
Selim
Eren
Eymen
Furkan
Ali
Esad
Sacid
Enes
Emre
Yeni isim istersen
Doruk
Çınar
Giray
Görkem
Batu yada Batuhan
Yiğit
Baha
Buğra
Arda
aklıma geldikçe yazarım
ben oğlum olursa tahsin kızım olursa meryem yada fatima koycam adını
sevdüğün içinmi, mecburiyettenmi, öylesinemi, eski isimler olan özlemdenmi, nispettenmi
sevdüğün içinmi, mecburiyettenmi, öylesinemi, eski isimler olan özlemdenmi, nispettenmi
aneem bir cümle içinde bu kadar soru sorulur mu bilom ya
sordum bi kereaneem bir cümle içinde bu kadar soru sorulur mu bilom ya
seviyorum fatıma ismini eski isimler hoşuma gidiyor tahsin Rahmetli babamın adı ve anlamınıda ismide seviyorum isim analizlerine göre de içinde a harfi olan isimler çocukların gelecekleri ile ilgili konularda olumlu etkiliyormuşiçlerindeki harfler tavsiye edilenler yani anlamlarıda güzel kulağada hoş geliyor sevdiğim insanların anısıda var öyle
sordum bi kere
hımm anladım canım. bende fatıma ismini çok severim. ama şimdi modern isim modası olduğu için ilk etapta şaşırıyo insan. önemli olan çocuğun o ismi taşıyabilemesi. bazen isim cuk oturuyo bazen ağır geliyo. benim oğlumun adı eren haktan. kızımnki sueda. anlamları birbirine yakın. biri türkçe biri arapça . ama bazı yabancı isimleri koyalar ya gıcık oluyom. lion, selana.vesaire.
evet haklısın bazen isimleri taşıyamıyor bebekler etkisi gerçekten var iki isim olanlarda tek bir ismiyle hihap etmemek lazımmış adını tam söylemek lazımmış öyle birşey duymuştum ama nereden ve doğruluğunu hatırlamıyorum
modasımı olur ismin dadlum ya kulağa hoş gelen inançlarımıza göre anlamı güzel olan isim neyse odur baksana bir ara azra moda olmuştu o yılın bütün çocukları azra amcamın kızıda koydu o adı şimdi sınıf arkadaşlarından en az 15 tanesi azra ne oldu modası geçti elimizde bir sürü aynı isimli çocuk kaldı :)))
oğlunun ismi çok güzelmiş kıznınkide allah uzun sağlıklı ömür versin
sağolasın ..inş. ben de seneye evime geçmiş olacağım o zaman yeni evimin resimlerini eklerim ben deevet
teşekkür ederim canım. daha güzelleri sana nasip olsun inşallah.
sen benim arkadaşım değilmisin niye göremedin:44:
sağol canım. daha güzeli senin olsun inşallah
herkeze günaydın. günaydın yapo.
naber deli kiz
idir anamın biber dolmasını yiyorum: )))) senden naber
ananin biber dolmasi afiyet olsun
Bende maracuja suyu iciyorum c vitamini almam lazim
o nasıl bişey ula :))))))))
bi meyva onun suyu cok güzel.
elma suyu ve ananas suyuda vazgecilmezlerim.
bi ara hamileligimde igrenmistim ama simdi yiyorum.ananası ben de severim
Selam kızlar
bende çayirus demliyus içiyorum
öğleden sonra vazgeçilmezim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?