hani bi ara ütü yapan resmi vardıya benim beyinn faceye falan yüklemiştim o resmi
o günden beri adam ütü yapmaz oldu
he iyimiş. mutfakta o kadar değilde kantinde lazım olur.öğrencilerle falan . hem ilerletirsinde bu sayedeevet cnm biliyorum calisinca aksam kursunada gitmeyi dusunuyorum haftada iki kere.
deme boşver. üzülür adam şlimdi. hassastır orabbim elden ayaktan etmeden hayirli ölüm versin dogru
ayy allahim saglik versin cocuklarimiza
dün düstü benimki dudagini patlatti. babasina desem kizacak bana
bugün komsuya birakip gidicem insallah cikana kadar gecer:18:
hani bi ara ütü yapan resmi vardıya benim beyinn faceye falan yüklemiştim o resmi
kzıım ne yüklüyon remi facelere. bak nazard değmiş işte
eveeet napiyoruz cokkk mutlu mesut olsakda kimseye belli etmiyoruuzzzz
ben artik kimseye anlatmiyorum
ay amin canim insallah bi mucize olurda iyiye dogru gider.
kiz delümüsün o resim fcye koyulurmu hic
al iste
he iyimiş. mutfakta o kadar değilde kantinde lazım olur.öğrencilerle falan . hem ilerletirsinde bu sayede
deme boşver. üzülür adam şlimdi. hassastır o
saflık işte
du aklıma gelmişken silim belki büyü bozulur hamarat haline döner
aman dün yine birbirimize girdik. saç baş. o ban aben ona . bi tekme vurdum . televizyon sehpasına çarptı kerata
sonra o bana bi vurdu gözüm kapıya çarptı.böyle hır gür yuvarlanıp giidyoz işte.
inşallah ters teper inşallah
aman dün yine birbirimize girdik. saç baş. o ban aben ona . bi tekme vurdum . televizyon sehpasına çarptı kerata
sonra o bana bi vurdu gözüm kapıya çarptı.böyle hır gür yuvarlanıp giidyoz işte.
inşallah ters teper inşallah
sildim sildimmmm
hih iyi yaptin aynen bilonun dedigi gibi bide oku üfle tamamdir aksam etrafinda fir döner bi istegin varmi diye
bian gercek sandim.
insallah ters teper o zaman bi yere carpma ama
ayy Amin Amin tütütütütü inşallah maşallahhhhh
inşallah. bide düz tepiyomuş:18::18::18::18:
OKUYORUM zten polyy..bol bol dua oku canim benim.
bende ne zaman biryerde birine hersey cok iyi cok iyi huylu esim desem kesin o aksam birbirimize giriyoruz
kimseye demiyorum artik sorsalarda iyi iste diyorum.
ahh ki ne ah ..ne diye kıskanırlar anlamıyorum ..benim kıskanma huyum yoktur hiç ondan mı acayip geliyor bana bilmiyorumsagolun kizlar.
ahhh o kiskananlar
rabbim elden ayaktan etmeden hayirli ölüm versin dogru
ayy allahim saglik versin cocuklarimiza
dün düstü benimki dudagini patlatti. babasina desem kizacak bana
bugün komsuya birakip gidicem insallah cikana kadar gecer:18:
he iyimiş. mutfakta o kadar değilde kantinde lazım olur.öğrencilerle falan . hem ilerletirsinde bu sayede
deme boşver. üzülür adam şlimdi. hassastır o
inşallah. bide düz tepiyomuş:18::18::18::18:
OKUYORUM zten polyy..
ahh ki ne ah ..ne diye kıskanırlar anlamıyorum ..benim kıskanma huyum yoktur hiç ondan mı acayip geliyor bana bilmiyorum
herkes haline şükretmeli ama bazı insanlar hep daha fazla hep daha fazla isteyip başkalarına imrenip kıskanıyorlar nedense
bi keresinde birisi bana işte eşinle mutlusun maddi sıkıntın yok yeni ev aldınız gül gibi ne derdin olabilirki tarzında imada bulunmuştu ..hani bebiş olmuyorya bizim sanki onu çok büyük dert ediyormuşum gibi ..ama herkesin farklı bir sorunu var kimse görmek istemiyor..ben yukardakilere sahibim belki ama çocuğum yok benim eksik tarafım da o ..sanki bizim derdimiz olamaz..keşke evim olmayaydı da bi bebem olaydı
halinden yakınan insanlara sinir oluyorum ..çocukları var gül gibi beni kıskanıyorlar ..neyimi kıskanıyorlar anlamam ..maddi olarak ii olmak herşeyi çözer sanıyorlar ..keşke temizlikçi olsaydım da bi çocuğum olsaydı
bana böyle davrananlarda nefret ediyorum yaaa yine gözlerim doldu ..
içimdeki bebek özlemini hiçbişey dindirebilirmi acaba ama buna kolay sahip olanlar bunun ne zor bir dert olduğunu göremiyor
çok geçmiş olsun polyy umarım bir an önce iileşir kuzucuk
OKUYORUM zten polyy..
ahh ki ne ah ..ne diye kıskanırlar anlamıyorum ..benim kıskanma huyum yoktur hiç ondan mı acayip geliyor bana bilmiyorum
herkes haline şükretmeli ama bazı insanlar hep daha fazla hep daha fazla isteyip başkalarına imrenip kıskanıyorlar nedense
bi keresinde birisi bana işte eşinle mutlusun maddi sıkıntın yok yeni ev aldınız gül gibi ne derdin olabilirki tarzında imada bulunmuştu ..hani bebiş olmuyorya bizim sanki onu çok büyük dert ediyormuşum gibi ..ama herkesin farklı bir sorunu var kimse görmek istemiyor..ben yukardakilere sahibim belki ama çocuğum yok benim eksik tarafım da o ..sanki bizim derdimiz olamaz..keşke evim olmayaydı da bi bebem olaydı
halinden yakınan insanlara sinir oluyorum ..çocukları var gül gibi beni kıskanıyorlar ..neyimi kıskanıyorlar anlamam ..maddi olarak ii olmak herşeyi çözer sanıyorlar ..keşke temizlikçi olsaydım da bi çocuğum olsaydı
içimdeki bebek özlemini hiçbişey dindirebilirmi acaba ama buna kolay sahip olanlar bunun ne zor bir dert olduğunu göremiyor
OKUYORUM zten polyy..
çok geçmiş olsun polyy umarım bir an önce iileşir kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?