Nöbetçi Muhabbetçi

hani bi ara ütü yapan resmi vardıya benim beyinn faceye falan yüklemiştim o resmi
o günden beri adam ütü yapmaz oldu
kzıım ne yüklüyon remi facelere. bak nazard değmiş işte

evet cnm biliyorum calisinca aksam kursunada gitmeyi dusunuyorum haftada iki kere.
he iyimiş. mutfakta o kadar değilde kantinde lazım olur.öğrencilerle falan . hem ilerletirsinde bu sayede

rabbim elden ayaktan etmeden hayirli ölüm versin dogru
ayy allahim saglik versin cocuklarimiza

dün düstü benimki dudagini patlatti. babasina desem kizacak bana
bugün komsuya birakip gidicem insallah cikana kadar gecer:18:
deme boşver. üzülür adam şlimdi. hassastır o

eveeet napiyoruz cokkk mutlu mesut olsakda kimseye belli etmiyoruuzzzz
ben artik kimseye anlatmiyorum

ay amin canim insallah bi mucize olurda iyiye dogru gider.

aman dün yine birbirimize girdik. saç baş. o ban aben ona . bi tekme vurdum . televizyon sehpasına çarptı kerata
sonra o bana bi vurdu gözüm kapıya çarptı. böyle hır gür yuvarlanıp giidyoz işte.

inşallah ters teper inşallah

demicem evet
hassas hasta

böyleydimkii
sonunu okuyunca böyle oldum

ilahi biloo

bian gercek sandim.
insallah ters teper o zaman bi yere carpma ama

bol bol dua oku canim benim.
bende ne zaman biryerde birine hersey cok iyi cok iyi huylu esim desem kesin o aksam birbirimize giriyoruz
kimseye demiyorum artik sorsalarda iyi iste diyorum.
OKUYORUM zten polyy..

sagolun kizlar.

ahhh o kiskananlar
ahh ki ne ah ..ne diye kıskanırlar anlamıyorum ..benim kıskanma huyum yoktur hiç ondan mı acayip geliyor bana bilmiyorum
herkes haline şükretmeli ama bazı insanlar hep daha fazla hep daha fazla isteyip başkalarına imrenip kıskanıyorlar nedense
bi keresinde birisi bana işte eşinle mutlusun maddi sıkıntın yok yeni ev aldınız gül gibi ne derdin olabilirki tarzında imada bulunmuştu ..hani bebiş olmuyorya bizim sanki onu çok büyük dert ediyormuşum gibi ..ama herkesin farklı bir sorunu var kimse görmek istemiyor..ben yukardakilere sahibim belki ama çocuğum yok benim eksik tarafım da o ..sanki bizim derdimiz olamaz..keşke evim olmayaydı da bi bebem olaydı
halinden yakınan insanlara sinir oluyorum ..çocukları var gül gibi beni kıskanıyorlar ..neyimi kıskanıyorlar anlamam ..maddi olarak ii olmak herşeyi çözer sanıyorlar ..keşke temizlikçi olsaydım da bi çocuğum olsaydı
bana böyle davrananlarda nefret ediyorum yaaa yine gözlerim doldu ..
içimdeki bebek özlemini hiçbişey dindirebilirmi acaba ama buna kolay sahip olanlar bunun ne zor bir dert olduğunu göremiyor
hani bi ara ütü yapan resmi vardıya benim beyinn faceye falan yüklemiştim o resmi
o günden beri adam ütü yapmaz oldu

rabbim elden ayaktan etmeden hayirli ölüm versin dogru
ayy allahim saglik versin cocuklarimiza

dün düstü benimki dudagini patlatti. babasina desem kizacak bana
bugün komsuya birakip gidicem insallah cikana kadar gecer:18:

çok geçmiş olsun polyy umarım bir an önce iileşir kuzucuk

yok bu kantin okul kantinleri gibi degil ben sadece sandvic yapcam cay kahve satcam. yaslilarevi yani huzur evi gibi bisi iste.

inşallah. bide düz tepiyomuş:18::18::18::18:

heheeee cok guldum yazdiklariniza ama dogru hakkaten ne zaman anlatsam bizdede isler ters tepiyor

canım benim yaaa üzülme tatlım sen o boş konuşanları Allaha havale et bilemezler senin içindeki özlemi.ne para pul hiç biri içindeki o hasretin yerini dolduramaz..bak çok üzüldüm şimdi yaAllahım bu konudada yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah

seni cok iyi anliyorum ama bu sekilde konusma evinde olsun bebisinde olsun herkes once ev alalim isimiz iyi olsun sonra bebk dusunuruz diyorlar. ALLAHA sukur herkesin yapmak istedigi seyleri sen once halletmissin. sabir sadece gelecek melegin annesi uzulme. Rabbim cømerttir sen sanki bu konusmanla pazarlik yapiyorsun gibi evim olmasaydida bebisim olsun diyorsun. bende senin gibiydim cok kafama takardim esimde aksi gibi cok rahatti. sen kafani rahat tut fazla dusunup sikinti yapma bebisin gelecegi zamani bilir RABBIM HER ZAMAN HAYIRLISINI VERSIN. ben inaniyorum senin bebisin olacagina. bende surekli dra gidiyordum sorun yok diyip gonderiyorlardi, sonra kafayi yiyecek duruma geldim dusunmekten,kendi kendime dedim ben cok dusununce bebek gelmiyor nasilolsa niye kendimi harap ediyorum herseyi oluruna biraktim hic dusunuyordum diyemem ama az dusunmeye basladim. sende sabir et cnm insaallah gelir melegin en kisa surede.

üzülme bitanem rabbim herseyin hayirlisini versin
ay insallah gecer bian önce:18:

küpelim üzüldüğün konuya bak canım benimde yok biliyorsun anlıyorum seni ama olmayacak anlamına gelmiyor herşey inanma ya bağlı doktorların kesinlikle olmaz dediği insanlar on yıl sonra çocuk sahibi oluyorsa Mevlamda bize neyi ne zaman nasip ederse o zaman olur ağzı olan konuşanlarda baksınlar kendilerine evet sıkıntımız yok şükür Allah benim için ne düşünüyorsan sana iki katını versin de olsun bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…