bi ara hamileligimde igrenmistim ama simdi yiyorum.
ooo cayirusu bende seviyorum ama tek basima icemiyorum ahh ahh annem olacakki oturup karsilikli icecez
dün gece annem aradi saat 12 gibiydi duramiyorum diyor evde boguluyorum kendimi disari atasim var ne oldu anne niye erkek kardesimin ilk okul ögretmeni vardi ayrica kardesime özel ders veriyordu samimiydik cok hastalanmis futbolcu sedatin hastaligi var ya ondan olmus cok üzüldüm bende simdi baska ilde görev yapiyordu kücük cocugu vardi adamin isi birakmis ölümü bekliyorum demis iyi degilmis
selam kizlar muhabbetimiz bol olsun. evi temizledim yeni oturdum ev isi ne kadar nankor yahu
bu arada cuma gunu gorusmeye gitcem is icin insallah sasirmammutafk isi degil kantin isiymis kasada duracam sandvic yapacagim. insallah iyi gecer gorusmem.
polyyy uzuldum ogretmene ALLAH SIFA VERSIN.
ay çok geçmiş olsun ya . ufffffffffffff ne biçim bi çağda yaşıyoz be . herkez hasta oluyo gencecik yaşlarda. allah o adamcağzıda şifa versin.
selam kizlar muhabbetimiz bol olsun. evi temizledim yeni oturdum ev isi ne kadar nankor yahu
bu arada cuma gunu gorusmeye gitcem is icin insallah sasirmammutafk isi degil kantin isiymis kasada duracam sandvic yapacagim. insallah iyi gecer gorusmem.
ii hadi hazal hayırlısı ile çalışırsın ..selam kizlar muhabbetimiz bol olsun. evi temizledim yeni oturdum ev isi ne kadar nankor yahu
bana da bir bardak koy o zaman ne duruyorsunSelam kızlar
bende çayirus demliyus içiyorum
öğleden sonra vazgeçilmezim
bi ara hamileligimde igrenmistim ama simdi yiyorum.
ooo cayirusu bende seviyorum ama tek basima icemiyorum ahh ahh annem olacakki oturup karsilikli icecez
dün gece annem aradi saat 12 gibiydi duramiyorum diyor evde boguluyorum kendimi disari atasim var ne oldu anne niye erkek kardesimin ilk okul ögretmeni vardi ayrica kardesime özel ders veriyordu samimiydik cok hastalanmis futbolcu sedatin hastaligi var ya ondan olmus cok üzüldüm bende simdi baska ilde görev yapiyordu kücük cocugu vardi adamin isi birakmis ölümü bekliyorum demis iyi degilmis
kizlar herseyin basi saglik mutluluk huzur kendinize eslerinize cocuklariniza cok dikkat edin ölümlü dünya valla.sevdiklerinize sIkI sIkI sarilin.
bugun cok damar takiliyorum ben
öyle degisik meyveler vardi. avakado-mango da cok güzelii hadi hazal hayırlısı ile çalışırsın ..
bana da bir bardak koy o zaman ne duruyorsun
ananasın tadı çok ilginç geliyor banagüzel ve değişik bir tat
ayyy tüh çok üzüldüm öğretmene ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN..DERT VERİP DERMAN ARATMASIN
bence de çok doğru şeyler bunlar poly
ben bazen bebek olayına üzülüyordumya eşim hep bana birbirimizi seviyoruz ,sağız ,işimiz var ,çok şükür açta açıkta değiliz dünyanın sonu değilya buna da şükür derdi..gerçekten de öyle ...sağlık mutluluk huzur herşeyden önemli aslında
canim esin cok dogru söylemis.
bebek konusunda ne kendini üz ne esini cok sükür sagliginiz yerinde ya birbirinizi seviyorsunuz ya gerisi bos.
zaten bence biz nazara geliyoruz biliyormusun etrafımızda kıskananlar var maalesef
ne güzel. burda kuru ayaz var. bembeyaz karla kaplı yolları özledimkar yagdi buraya 4.aya kadar karla yasicaz artikdisari cikip kartopu oyniyasim var
ama ölüm herkez için herşeyin bi sonu var allah hayırlı ölüm versin.her tarafimiz radyasyonlarla kapli artik.
amin allah sifa versin cok üzüldük.kimseyle görüsmek istemiyormus allahim ölümü beklemek ne zor.
kizlar herseyin basi saglik mutluluk huzur kendinize eslerinize cocuklariniza cok dikkat edin ölümlü dünya valla.sevdiklerinize sIkI sIkI sarilin.
bugun cok damar takiliyorum ben
sagolun kizlar.inşallah iyi geçer göürşmen hazal. dil biliyomsun
zaten bence biz nazara geliyoruz biliyormusun etrafımızda kıskananlar var maalesef
bol bol dua oku canim benim.
bende ne zaman biryerde birine hersey cok iyi cok iyi huylu esim desem kesin o aksam birbirimize giriyoruz
kimseye demiyorum artik sorsalarda iyi iste diyorum.
aynen. ne zamna çok mutluyuz desem bi kaç gün sonra birbirmize gireriz. ne zamna eşim ana yardı ediyo diye birine övünsem adamın yardımları bıçak gibi keslir:44:
inşallah iyi geçer göürşmen hazal. dil biliyomsun
ne güzel. burda kuru ayaz var. bembeyaz karla kaplı yolları özledim
ama ölüm herkez için herşeyin bi sonu var allah hayırlı ölüm versin.
bizde bu ara o kadar çok kötü haber alıyozki. aynısını eşimdedi. herşeyimiz var. sağlılkıl çocuklarımzı var. sağlığımız var.
eveeet napiyoruz cokkk mutlu mesut olsakda kimseye belli etmiyoruuzzzzaynen. ne zamna çok mutluyuz desem bi kaç gün sonra birbirmize gireriz. ne zamna eşim ana yardı ediyo diye birine övünsem adamın yardımları bıçak gibi keslir:44:
en hassas olduğum konu bu aralarr
ya sevdiklerime bişey olursa anneme babama kardeşime kocama ben naparım diye düşünmekten kafayı yicek gibi oluyorum
Allahım herkese sağlık güç kuvvet versin inşallahh
policim o yakınınıza çok çok geçmiş olsun Rabbim büyüktür bi mucize yaratır belki.Allah çocuklarına karısına ailesine bağışlasın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?