Nöbetçi Muhabbetçi

ay çok geçmiş olsun ya . ufffffffffffff ne biçim bi çağda yaşıyoz be . herkez hasta oluyo gencecik yaşlarda. allah o adamcağzıda şifa versin.

ay insallah iyi gecer canim benim.
ev isi hic deme yap yap bitmiyor gün asiri silip süpürüyorum bende ama yinede basedemiyorum.

ay bende cok üzüldüm adam daha 30 unda.rabbim cocuklarinin karisinin yüzüne baksin insallah.

ay çok geçmiş olsun ya . ufffffffffffff ne biçim bi çağda yaşıyoz be . herkez hasta oluyo gencecik yaşlarda. allah o adamcağzıda şifa versin.

her tarafimiz radyasyonlarla kapli artik.
amin allah sifa versin cok üzüldük.kimseyle görüsmek istemiyormus allahim ölümü beklemek ne zor.

inşallah iyi geçer göürşmen hazal. dil biliyomsun

kizlar herseyin basi saglik mutluluk huzur kendinize eslerinize cocuklariniza cok dikkat edin ölümlü dünya valla.sevdiklerinize sIkI sIkI sarilin.
bugun cok damar takiliyorum ben

ii hadi hazal hayırlısı ile çalışırsın ..
Selam kızlar
bende çayirus demliyus içiyorum
öğleden sonra vazgeçilmezim
bana da bir bardak koy o zaman ne duruyorsun

ananasın tadı çok ilginç geliyor bana güzel ve değişik bir tat
ayyy tüh çok üzüldüm öğretmene ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN..DERT VERİP DERMAN ARATMASIN

kizlar herseyin basi saglik mutluluk huzur kendinize eslerinize cocuklariniza cok dikkat edin ölümlü dünya valla.sevdiklerinize sIkI sIkI sarilin.

bence de çok doğru şeyler bunlar poly
ben bazen bebek olayına üzülüyordumya eşim hep bana birbirimizi seviyoruz ,sağız ,işimiz var ,çok şükür açta açıkta değiliz dünyanın sonu değilya buna da şükür derdi..gerçekten de öyle ...sağlık mutluluk huzur herşeyden önemli aslında

öyle degisik meyveler vardi. avakado-mango da cok güzel
imiiiin canim amiiiinn

canim esin cok dogru söylemis.
bebek konusunda ne kendini üz ne esini cok sükür sagliginiz yerinde ya birbirinizi seviyorsunuz ya gerisi bos.

zaten bence biz nazara geliyoruz biliyormusun etrafımızda kıskananlar var maalesef

bol bol dua oku canim benim.
bende ne zaman biryerde birine hersey cok iyi cok iyi huylu esim desem kesin o aksam birbirimize giriyoruz
kimseye demiyorum artik sorsalarda iyi iste diyorum.

kar yagdi buraya 4.aya kadar karla yasicaz artik disari cikip kartopu oyniyasim var
ne güzel. burda kuru ayaz var. bembeyaz karla kaplı yolları özledim
her tarafimiz radyasyonlarla kapli artik.
amin allah sifa versin cok üzüldük.kimseyle görüsmek istemiyormus allahim ölümü beklemek ne zor.
ama ölüm herkez için herşeyin bi sonu var allah hayırlı ölüm versin.

bizde bu ara o kadar çok kötü haber alıyozki. aynısını eşimdedi. herşeyimiz var. sağlılkıl çocuklarımzı var. sağlığımız var.

bol bol dua oku canim benim.
bende ne zaman biryerde birine hersey cok iyi cok iyi huylu esim desem kesin o aksam birbirimize giriyoruz
kimseye demiyorum artik sorsalarda iyi iste diyorum.

aynen. ne zamna çok mutluyuz desem bi kaç gün sonra birbirmize gireriz. ne zamna eşim ana yardı ediyo diye birine övünsem adamın yardımları bıçak gibi keslir:44:

en hassas olduğum konu bu aralarr
ya sevdiklerime bişey olursa anneme babama kardeşime kocama ben naparım diye düşünmekten kafayı yicek gibi oluyorum
Allahım herkese sağlık güç kuvvet versin inşallahh

policim o yakınınıza çok çok geçmiş olsun Rabbim büyüktür bi mucize yaratır belki.Allah çocuklarına karısına ailesine bağışlasın inşallahh

aynen. ne zamna çok mutluyuz desem bi kaç gün sonra birbirmize gireriz. ne zamna eşim ana yardı ediyo diye birine övünsem adamın yardımları bıçak gibi keslir:44:

hani bi ara ütü yapan resmi vardıya benim beyinn faceye falan yüklemiştim o resmi
o günden beri adam ütü yapmaz oldu

rabbim elden ayaktan etmeden hayirli ölüm versin dogru
ayy allahim saglik versin cocuklarimiza

dün düstü benimki dudagini patlatti. babasina desem kizacak bana
bugün komsuya birakip gidicem insallah cikana kadar gecer:18:

eveeet napiyoruz cokkk mutlu mesut olsakda kimseye belli etmiyoruuzzzz
ben artik kimseye anlatmiyorum

ay amin canim insallah bi mucize olurda iyiye dogru gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…