Nöbetçi Muhabbetçi

ya kızlar benim göbeğim acaip sivrii
ciddden göbeği sivri olanların erkek bebesimi oluyo poli ve bilo sizlerin nasıldı:44:
albüme bakın bi foto eklicem

sağlıklı olsun ama kız geçiyodu gönlümden doktorda kız dedi 2 doktor birden. ama niye hala aklımda soru işareti var anlamadım:26:

e ozaman pimpiriklenme ,doktorlar da kız demiş ama kızken erkek de çıkabiliyo bence sen doğmadan bişey alma süpriz olursa
ben bi keresinde doktor kapısında beklerken böyle bi vaka oldu ..6.aya kadar kız demişler ..sonra kadın bi girdi çıktı yüzünde değişik bir gülümseme ..annesi sordu ne oldu kızım diye..anne erkekmiş yaaa pipisini gördüm dedi :)) ay üzüldüm ama kadına herşeyi ona göre almış

ayyyyyyyyy bende işte ondan korkuyorum 6. aya 7. aya kadar kız veya erkek diye biliyolar. sonra bi bakıyolar tam tersi
şubata kadar alışveriş yapmıcaz zaten
o zamana kadarda değişirse ona göre alırız bişiler

hayırlısı neyse o olsun paris boşver takma ..unisex renkleri tercih et sen de ,kız da olsa erkek de olsa giyer işte

ya kızlar benim göbeğim acaip sivrii
ciddden göbeği sivri olanların erkek bebesimi oluyo poli ve bilo sizlerin nasıldı:44:
albüme bakın bi foto eklicem

canim benim karnim yusyuvarlakti.
ama su yuvarlar dik meselesine takilma derim bunlarin batil inanc eskiden ultrason ne yokmus kadinlar kendi aralarinda uydurmuslar iste.
doktor kiz dediyse kizdir büyük ihtimal.
rabbim saglikli evlat versin.

benim eltimede dogana kadar kiz demisler kac kerede ultrasona girmis burda ama bi dogmus erkek
simdi 16 yasinda yenge diyor beni kiz olarak beklemisler ama malesef

ayyyy ayrica resimler cook tatli yaaa masallahhh
böyle hamile resimleri görünce hamile kalasim geliyor

ekledim resim

neeeyyyyyyy kız dimişler erkekmi çıkmışş
amann nasıl bi şok etkisidir ya anneye babaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…