Nöbetçi Muhabbetçi

nası yapıyon gı. benimde yemek yok akşama . dün herife kızdım. :18::18: ama burdaanlattıklarım çıkacak diye ödüm patladı. allahtan yattım oda ses etmedi. yemekte yoktu hazır bende kırmızı et haşlaması yaptım sebzeli. onlar yedi ben yemedim.

bizde de o çorbadan var. cinnet ablam yapmış.
ama nedense tavuklar bana hiç lezzetli gelmiyo canlarım ya .

niye kızdın loo nolduu
nasıl korkudan erken uyumuş. uyku tuttumu bari

niye kızdın loo nolduu
nasıl korkudan erken uyumuş. uyku tuttumu bari

kız kaç gün oruç tutttm insan akşama ya hatun oruçlusun gel yorulma seni bi yemeğe götürüyüm der demi. yada gelirken bi tatlı alır. yok
akşamda gene yemek yoktu. canım balık istiyo dedim. alayım geleyimdedi. aman bu saatte uğraşamam çıkıp balıkçıda yiyelim dedim. çıkmadı. gıccıkkkkkk.ne olacak
benimde canım sıkıldı vurdum kafayı yattım uyuyamadım tabi. ama en azından o çocuklala boğuşurken ben dinlendim

ayyy bu herifler ne olacak yarabbim yaaaaaaa.. niye bu kadar vurdumduymaz oluyolar ya.. hiç demiyolar karıcım işten geldin uğraşma gel dışarda çıkıp yiyelim . benimki iştee beni bu halde bile çalıştırıyo
dün akşam totomun üstüne oturduğumda saat 10 du

yok cennette biz cinnet diyoz

ne biliyim ya ot gibi. hele göğüs kısımları insanın boğazında büyüyo. lezzetlendirmek için ne yapmak lazım acaba. bide siz hangi markayı tercih ediyonuz

şöyle yap bacım tavuğu didikle içine yoğurt ceviz sarmısak tuz nane falan kat çerkez tavuğu gibi yap süper bi lezzet olur bence

ula bu gece ikimizde de ziyafet var desene
valla tavuğu haşlıyorum haşladığım suyu da saklıyorum ..
normal pirinç pilavını tavuğu haşladığım suyla pişiriyorum ..pilav pişince altını kapatıp haşlayarak güzelce diddiğim tavuğu üzerine döşeyip ağzını kapatıp demlenmeye bırakıyorum..bi 10 dakika sonra yemeye hazır
ay cadu uyuz oldum ben de şimdi hee
ben olsam hemen intikam alırdım ..2-3 gün bişey yapmazdım yorgunum ayağına yatardım
yok cennette biz cinnet diyoz

ne biliyim ya ot gibi. hele göğüs kısımları insanın boğazında büyüyo. lezzetlendirmek için ne yapmak lazım acaba. bide siz hangi markayı tercih ediyonuz

ben bi tane tarif vereyimmi sana değişik tavuk tarfi

hımmm. olur deneyim. benim oğlanla herif çok cinstir. yersek bi kızla ikimiz yeriz.
oğlan hemen bi kulp takar. benzetme yapar. herifte yer yer hiç olmamış der

ver bakalım. ama tavuklu pilavı bende senin tarif ettiğin gibi yapıyom. hoşuma gitmiyo nedense
herif işine gelince küsme gıcıklık yapma huyum yok ya . kendime çok kızıyom. hiç intikam alamıyom. en fazla 2 saat küs duruyom sonra hemen gevşeyip konuşmaya başlıyom. onunda canına minnet zaten. yada siznilenip bağırıp çağıroyom ve haklıyken haksız oluyom.

olmadıysa ne yiyon dimi yaaaaaaaaaaaaaaa

midesi neyle kaplı bilmiyom valla . çöp konteynırı gibi. yiyecek olsunda ne olursa olsun. yiyiyo yiyo sonrada pişman oluyo. her yemekten sonra rejime başlar. taki kahvaltı saatine kadar. önüne kuzuyu koy gıkını çıkartmadan yer. gene vücudu iyi yakıyo

hepsi aynı bu heriflerin yaa
ne bulursa yiyolar.
şanslıyız kız o yönden yemek ayırt etmiyolar şükür

bugünkü konuğumuz benim eşimdi. iyi dedikodusunu yaptım adamın . akşama helalik isteyim

yanlış yapıyorsun ozaman cadu ..heriflerden biraz intikam alacaksın ki adam olsunlar ..yoksa kıymet bilmiyorlar benden söylemesi ..
paneli tavuk yapıyormusun ben çok severim öyle yap tavuğu..
ya da şu knorun hazır tavuk çeşnileri var ,içinde tavuk poşeti de oluyor ,tavuğu harca bula ,doldur poşete ,sür fırına ,çok güzel oluyor ben çok seviyorum..
ya da körili tavuk tarifimi vereyim sana ..
tavukları kuşbaşı doğraaz bi su katıp iice kavur ,haşlama gibi olsun ..
sonra içine krema kat bir çay bardağından az ..
üzerine kekik serp biraz da öyle kavur ,sonra köri kat göz kararı ,iice bulansın körinin rengini alsın ..sonra biraz sulu kalacak şekilde azcık daha pişir..
üzerine kaşar rendeleyip fırına sür kaşar hafif kızara kadar fırında tut ..harika bir tat oluyor ve de değişik ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…