ekledim resim
neeeyyyyyyy kız dimişler erkekmi çıkmışş
amann nasıl bi şok etkisidir ya anneye babaya
cok tatli görünüyor
evet sook olmuslar zaten
simdi 1 oglu 2 kizi var.
bu ay tutar belki
geçmiş olsun mandişim diş çok zor
dimi bamyadır o. müstakbel gelinin senin :)))
canim benim karnim yusyuvarlakti.
ama su yuvarlar dik meselesine takilma derim bunlarin batil inanc eskiden ultrason ne yokmus kadinlar kendi aralarinda uydurmuslar iste.
doktor kiz dediyse kizdir büyük ihtimal.
rabbim saglikli evlat versin.
benim eltimede dogana kadar kiz demisler kac kerede ultrasona girmis burda ama bi dogmus erkek
simdi 16 yasinda yenge diyor beni kiz olarak beklemisler ama malesef
sus ula hamile kalası geliyormuş ,bi de kalasından çatlayıp kalamayanlar var :2:önce sıra mandişle bendeayyyy ayrica resimler cook tatli yaaamasallahhh
böyle hamile resimleri görünce hamile kalasim geliyor
o yine ii bi tanesinde ikizmiş tek doğuracağım sanmış ikiz çıkmış iimiekledim resim
neeeyyyyyyy kız dimişler erkekmi çıkmışş
amann nasıl bi şok etkisidir ya anneye babaya
allah bilir sanmiyorumda.
dur kiz daha bitirmem gereken kurslarim var.
ehliyet kursunu gectimde 2. yapmadan su dil kursunu bitirmem lazim.
evet parisim
bamya tabiki benim gelinim bir önce gelse senin damadında iyi olacak ama
var öyle şeyler yüzükte tutuyorlar ya sabah eşim anlatıyordu eltimin bebeği erkek olacakmış daha bir aylık değil nasıl anladınız dedim bir önceki çocuğun alnındaki damar belirgin olursa arkası erkek olurmuş annem öyle dedi diyor hey Allahım dedim anan tam büyyücü kocakarı
ehliyeti geçtinmi maşallah kısssallah bilir sanmiyorumda.
dur kiz daha bitirmem gereken kurslarim var.
ehliyet kursunu gectimde 2. yapmadan su dil kursunu bitirmem lazim.
aayyyyy inşallah benim koç gibi damadımda inşallah biran önce gelsin yaaa Allahımmm. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnevet parisim
bamya tabiki benim gelinim bir önce gelse senin damadında iyi olacak ama
var öyle şeyler yüzükte tutuyorlar ya sabah eşim anlatıyordu eltimin bebeği erkek olacakmış daha bir aylık değil nasıl anladınız dedim bir önceki çocuğun alnındaki damar belirgin olursa arkası erkek olurmuş annem öyle dedi diyor hey Allahım dedim anan tam büyyücü kocakarı
sus ula hamile kalası geliyormuş ,bi de kalasından çatlayıp kalamayanlar var :2:önce sıra mandişle bende
siz sıranızı savdınız bi kere
o yine ii bi tanesinde ikizmiş tek doğuracağım sanmış ikiz çıkmış iimi
ama doktora gitmemiş kadın köyde doktor ne arasın
bence de sen kurslarını bitir ,biz hamiş kalalım sonra sen de yaparsın 2.yi
sus ula hamile kalası geliyormuş ,bi de kalasından çatlayıp kalamayanlar var :2:önce sıra mandişle bende
ehliyeti geçtinmi maşallah kısss
aayyyyy inşallah benim koç gibi damadımda inşallah biran önce gelsin yaaa Allahımmm. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kayganaya bakk nerden ne çıkarmış
o daha büyük bi şokkkkkkkkkkkk
ay allahim ya olurmu öyle seyler hic rabbimden baska kimse bilemez.
esinde hemen inanmis
kiz allah seni gercekten dedinmi anan büyücü kocakari
yok kiz ne gecmesi daha kursu bitirmem lazim
ehliyeti gectim derken hani o kisa sürüyor kursu onu gectimde dil kursu 6 ay cok uzun falandan bahsetmek istenim
evet evet küpeliyle ben önce höyttttt bi sıra verin bi yol veriin yahu aaa çocuk yapan yapana bi durun yaa siz evdekileri büyütün küpeliyle ben varız açın yolumuzu
inanır o anasına
he dedim gözlerinin içine baka baka içimden dedim :)
Allah seniiiiiii
ya kızlar benim göbeğim acaip sivrii
ciddden göbeği sivri olanların erkek bebesimi oluyo poli ve bilo sizlerin nasıldı:44:
albüme bakın bi foto eklicem
şok ki ne şok düşünsene bir beklerken iki dene aboooehliyeti geçtinmi maşallah kısss
aayyyyy inşallah benim koç gibi damadımda inşallah biran önce gelsin yaaa Allahımmm. Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kayganaya bakk nerden ne çıkarmış
o daha büyük bi şokkkkkkkkkkkk
yapsın yapsın ablana söyle seni linç edecek iki dene bebesiz kadın var de ..o anlarbencede cok haklisin canum
kiz bana kiz.
rabbim isteyen herkese versin insallah.
anam gece rüyamda ablamin 3 üz cocugu oluyorduaradim anlattim senimi kiracam yaparim hemen diyo delü
bi kizi bide oglu var yeter sana diyom sakin
evet evet küpeliyle ben önce höyttttt bi sıra verin bi yol veriin yahu aaa çocuk yapan yapana bi durun yaa siz evdekileri büyütün küpeliyle ben varız açın yolumuzu
inanır o anasına
he dedim gözlerinin içine baka baka içimden dedim :)
bende deli gibi tatlı yiyom:26:bende tuttu bu dedikleri. oğlanda hiç kilo almadım göbek ardı. kızda bel kısmına acayip kilo adlım. ama iştah için aynı şeyi söyleyemeyecem. oğlanda kilo kilo limon yedim. kızda kaşık kaşık acı biber.
:18::18::18::18:yapo sivri bamya
güle güle tatlişkommmben gidiyorum bulasik makinami bosaltmaya
bu arada ne zamndır canım tavuklu pilav çekiyordu ..akşama herifim maça gidiyo ,ben de tavuğumu haşladım hemen pilavımı yapıp yoğurtla beraber afiyetle yiycem ..ohhh misss misss
tavuklu pilavım da çok güzel olur hani ukelalık yapayım akşam akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?