menü hamişe göre ii
ay geçen biz bir arkadaşa gittik amanın 10 çeşit vardı sanırım ,o da iice abartmış yarısı kaldı hep ziyan olucak ,onun da kaynanası yapmış bir kısmını ,bir kısmını da hazır almış
analar olmasa zaten yandı ketan helvam
mandiş gördüm seni thanks
başını ağrıtmam artık merak etme
güzel olmuş. pantolon etekler çok rahat oluyo. benim üzerimdede var şimdi. hele yazın harika bi giyecek. ben bulduğum zaman bi kaç renk almayı düşünüyom. sıcakta bacaklar birbirne değimiyo , açılma derdi yok. çok rahat çokkkya ne olur ne olmaz ,resim filan çalıyorlarmış ,ben size albümde gösterdim zaten ,bu resmi başka topikte eklemiştim o yüzden yüzüm kapalı
nasıl yakışmışmı üstümdekiler bi de hele
çok severek aldım bu pantolon eteği
ne bileyim bakışım sanırım
güzel olmuş. pantolon etekler çok rahat oluyo. benim üzerimdede var şimdi. hele yazın harika bi giyecek. ben bulduğum zaman bi kaç renk almayı düşünüyom. sıcakta bacaklar birbirne değimiyo , açılma derdi yok. çok rahat çokkk
. ayrıca çok zayıfsın . ne güzel
evet yaa çok rahat pantolon gibi hareket alanı kolay ama görünümü etek gibi ..ben de farklı renklerinden almak istiyordum ama beden yoktu hep 38 ve üstü vardı çok bol duruyordu almadım ama bunu öyle seviyorumki kışın altına tayt giyip kullanıyorum o derece yani
ayyy teşekkür ederim
ben daha da zayıftım evlenmeden önce şimdi kilolu sayılırım
evlenmeden önce 47 idim şimdi 55 im ama bi beş kilo memişlerimi say
hala eklemedinmi küpeli ağaç oldum ya
ekledim mandiş
bil. kafayı yedi de
seninki 5 ise benimki 15 var sanırım. body giymeye çok heveslenirim ama onların yüzünden giyemem hiç.. eteğin üstüne gömlek giyerler. içine de koyarlar. bayılırım ama benim ikizler yüzünden hiç güzel durmaz bnede
gördüm gördüm Allah sahibine bağışlasın küpeli ben seni tanıyormuyum ne
sağolasın mandişnerden tanıyorsun ula
aynen canım. hep bol şeyler tercih ediyom tek belli olmasınlar diye . bi elbise aldım geçen .işe gelirken giydim . o gün masanın başından kalkmadım. çayı bile çaycıdan istedim.ay cadu yaramı açtın valla ..
ben de aynı öyle tek parça bişey giyemiyorum ,hemen fırlıyorlar uyuz oluyorum ..mesela bi kıyafet seçiyorum altım xs üstüm l ..o yüzden mecburen l alıyorum üst rahat olsun diye alt da hamile gibi duruyor en uyuz olduğum şey ..
85 takıyorum ama vucudum zayıfya vucuda göre büyük bi de belim çok incedir benim ..36 bedende bile beli yaptırırım mutlaka ..dar bişey giysem tam sekşii hatunlar gibi oluyorum o yüzden istediğim gibi giyinemiyorum maalesef :2: hep üstü bol kıyafetler...
ben şimdi minimizer kullanıyorum , o bir beden küçük gösteriyor ,memnunum çok da rahat ,tavsiye ederim sana da
bilmem yüzün çok tanıdık geldi bana
gelinim benim bak şimdiden takipteyim seni minik bamya
bilmem yüzün çok tanıdık geldi bana
aynen canım. hep bol şeyler tercih ediyom tek belli olmasınlar diye . bi elbise aldım geçen .işe gelirken giydim . o gün masanın başından kalkmadım. çayı bile çaycıdan istedim.
ben deloşu bi artsit var ya .ona benzettim. bulayım ekleyim resimlerini
ALLAH ALLAH karşılaştık mı yoksa mandiş bi yerlerde
ay alemsin cadu bazen bana da oluyo aynı şey
beni şu kadına çok benzetiyorlar
Eki Görüntüle 305603
bi de bi ferhundeye çok benzeten de oluyordu bi ara saçlarım böyleydi
Eki Görüntüle 305607
aynen canım. hep bol şeyler tercih ediyom tek belli olmasınlar diye . bi elbise aldım geçen .işe gelirken giydim . o gün masanın başından kalkmadım. çayı bile çaycıdan istedim.
ben deloşu bi artsit var ya .ona benzettim. bulayım ekleyim resimlerini
canım kayınvalidemizzz
Eki Görüntüle 305603
Eki Görüntüle 305607
Eki Görüntüle 305603
Eki Görüntüle 305607
kız delü sabahtan beri üsteki karının fotosunu arıyomaaaaa evet şu ilk kadına çok benziyonfadikmiydi neee
bamyammmmbir an evvel gelsende gül yüzünü sevsek
olabilir yüzü tanıdık geliyor ya belkide sanatçılardandır
evet evet buu ferhunde değil öteki fadikmiydi adı ne evet yaa
aaaaa evet şu ilk kadına çok benziyonfadikmiydi neee
evet fadik sevin atasoy..her gören ona benzetiyor zaten ama kadın hep erotik filmlerde oynuyor ula
gerçi o yönüm de benziyo dimi
evet fadik sevin atasoy..her gören ona benzetiyor zaten ama kadın hep erotik filmlerde oynuyor ula
gerçi o yönüm de benziyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?