Nöbetçi Muhabbetçi

güzel olmuş. pantolon etekler çok rahat oluyo. benim üzerimdede var şimdi. hele yazın harika bi giyecek. ben bulduğum zaman bi kaç renk almayı düşünüyom. sıcakta bacaklar birbirne değimiyo , açılma derdi yok. çok rahat çokkk
. ayrıca çok zayıfsın . ne güzel

evet yaa çok rahat pantolon gibi hareket alanı kolay ama görünümü etek gibi ..ben de farklı renklerinden almak istiyordum ama beden yoktu hep 38 ve üstü vardı çok bol duruyordu almadım ama bunu öyle seviyorumki kışın altına tayt giyip kullanıyorum o derece yani
ayyy teşekkür ederim
ben daha da zayıftım evlenmeden önce şimdi kilolu sayılırım
evlenmeden önce 47 idim şimdi 55 im ama bi beş kilo memişlerimi say

seninki 5 ise benimki 15 var sanırım. body giymeye çok heveslenirim ama onların yüzünden giyemem hiç.. eteğin üstüne gömlek giyerler. içine de koyarlar. bayılırım ama benim ikizler yüzünden hiç güzel durmaz bnede

ay cadu yaramı açtın valla ..
ben de aynı öyle tek parça bişey giyemiyorum ,hemen fırlıyorlar uyuz oluyorum ..mesela bi kıyafet seçiyorum altım xs üstüm l ..o yüzden mecburen l alıyorum üst rahat olsun diye alt da hamile gibi duruyor en uyuz olduğum şey ..
85 takıyorum ama vucudum zayıfya vucuda göre büyük bi de belim çok incedir benim ..36 bedende bile beli yaptırırım mutlaka ..dar bişey giysem tam sekşii hatunlar gibi oluyorum o yüzden istediğim gibi giyinemiyorum maalesef :2: hep üstü bol kıyafetler...
ben şimdi minimizer kullanıyorum , o bir beden küçük gösteriyor ,memnunum çok da rahat ,tavsiye ederim sana da

aynen canım. hep bol şeyler tercih ediyom tek belli olmasınlar diye . bi elbise aldım geçen .işe gelirken giydim . o gün masanın başından kalkmadım. çayı bile çaycıdan istedim.

bilmem yüzün çok tanıdık geldi bana

ben deloşu bi artsit var ya .ona benzettim. bulayım ekleyim resimlerini

bilmem yüzün çok tanıdık geldi bana

ALLAH ALLAH karşılaştık mı yoksa mandiş bi yerlerde

ay alemsin cadu bazen bana da oluyo aynı şey
beni şu kadına çok benzetiyorlar

bi de bi ferhundeye çok benzeten de oluyordu bi ara saçlarım böyleydi

Eki Görüntüle 305607

olabilir yüzü tanıdık geliyor ya belkide sanatçılardandır

canım kayınvalidemizzz

bamyammmm bir an evvel gelsende gül yüzünü sevsek

evet evet buu ferhunde değil öteki fadikmiydi adı ne evet yaa

aaaaa evet şu ilk kadına çok benziyon fadikmiydi neee
kız delü sabahtan beri üsteki karının fotosunu arıyom
evet ona çok benziyon

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…