ay evet yaaa ne çok para ödüyoruz öteye beriye dimi
demi kiz mesela ihtiyacim olmadigi halde bi ayakkabiyi cok begenince aliyorum ama cogu zaman ben kendimi engelliyorum.
kendimi yine bi konuda engelledim ama icime oturdu.
bi parfüm begendim coook güzelll bayildim 90 euroydu yok dedim almicam birsürü parfümüm var dolu dolu onlarda cok pahali orjinal parfümler ama aklim o parfümde kaldi bi kere
bneim maaşım bakıcı parasına ve kredi kartın agidiyo. geri kalanı harçlık ediyom. faturalarım, üst,baş evin ihtiyaçları. arada benzin gaz
herifdeeşya taksitlerini ödüyo. evin ihtiyaçlarını görüyo. öyle .birikim huyum yok ama başlayacam yılbaşından itibaren. arkadaşım bankacı altın hesabı açıyolarmış. onu düşünüyom. inşallah . bakalım
ya bu altın hesabı nasıll bişey. nasıl yapılıyo. bilen bana bi anlatsın yaaaaaa
bneim eşimde almaz. hep ben alırım. çocuklarada ben alırım. sonrada parayı ne yapıyon der. sanki çok bi maaşım varmış gibi. bunada şükür tabi.ay yok polyy ben hep ucuz ve güzel şeyler alırım
eşim kızıyo bana çalışıyorsun git ii bişey al filan ,diyorum iile ne alakası var markalarda bişey beğenemiyorum ben ,beğenirsem alırım diyorum
benim kıyafete vs ayda 50den fazla gitmez ..mesela 4 tane çizmem var ama buraya da eklemiştim daha önce ,tüylü olanı görünce vuruldum aldım valla
parfüme de 20 liradan fazla vermem açıkçası ne o öyle kaban mı alıyorsun
bi de ben aldığım parfüm bitmeden diğerini almam ,ne gerek var israfa ..
eşim zaten kendine hiçbişey almıyor ,onun kıyafetlerini ben alıyorum ,zevkime çok güvenir ,ona kalsa gerek yok der almaz kendine ,ben olmasam çıplak gezecek valla :)) ben de millet ne pinti hep aynı şeylerle geziyor diyecek diyorum
gereksiz yere harcama yapmıyoruz biz ,bizde şunu sen öde bunu sen öde olayı hiç olmadı ,hangi kredi kartı avantajlı ise ondan alıyoruz ihtiyaçları ,bazen o bişey alacaksa ben kartımı veririm ,ben bişey alacaksam o verir ,bankada benim maaaşım durur ,ödemeler düşünce bir kısmı nakit harcayayım diye kalır ,onda da bitiş olursa eşim eft yapar hesabıma
biz zaten birikim önceden de yapıyorduk şimdi de birikim yerine ev kredisi ödüyoruz zaten ,borcumuz var bu kadar borcu öderken bir de birikim yapamam ben şuanda
eve geçtikten sonra inş.
şöyleymiş canım. bi hesap açtırıyomuşsun ve altını gram gram alıyımoşsun. altının gram fiyatı neyse o kadar parayı hesabına yatırıyomuşsun o altın o larak değerlendiidriliyomuş .uzun vadeli bi işlem yani. altın artınca senin paranda artıyomuş. düşünce senin paranda düşüyo. ama altın uzun vadede düşen bi araç olmadığı için genlde kazandırıyo diyo arkadaş. ayrıca normal altında bozdurma esnasında bi düşü olur bu hesapta olmuyomuş. ban amakul geldi. uzun vadeli bi yatırım için güzel. her ay çeyrek yaptırmak olmuyo gücün yetmiyo yetse bu sefer nerde saklayacaksın. bu oldukça iyi. inşallah 2012 maaşımın zammıyla yapacam böyle bişey.
bneim eşimde almaz. hep ben alırım. çocuklarada ben alırım. sonrada parayı ne yapıyon der. sanki çok bi maaşım varmış gibi. bunada şükür tabi.
ay evet yaaa ne çok para ödüyoruz öteye beriye dimi
ay yok polyy ben hep ucuz ve güzel şeyler alırım
eşim kızıyo bana çalışıyorsun git ii bişey al filan ,diyorum iile ne alakası var markalarda bişey beğenemiyorum ben ,beğenirsem alırım diyorum
benim kıyafete vs ayda 50den fazla gitmez ..mesela 4 tane çizmem var ama buraya da eklemiştim daha önce ,tüylü olanı görünce vuruldum aldım valla
parfüme de 20 liradan fazla vermem açıkçası ne o öyle kaban mı alıyorsun
bi de ben aldığım parfüm bitmeden diğerini almam ,ne gerek var israfa ..
eşim zaten kendine hiçbişey almıyor ,onun kıyafetlerini ben alıyorum ,zevkime çok güvenir ,ona kalsa gerek yok der almaz kendine ,ben olmasam çıplak gezecek valla :)) ben de millet ne pinti hep aynı şeylerle geziyor diyecek diyorum
gereksiz yere harcama yapmıyoruz biz ,bizde şunu sen öde bunu sen öde olayı hiç olmadı ,hangi kredi kartı avantajlı ise ondan alıyoruz ihtiyaçları ,bazen o bişey alacaksa ben kartımı veririm ,ben bişey alacaksam o verir ,bankada benim maaaşım durur ,ödemeler düşünce bir kısmı nakit harcayayım diye kalır ,onda da bitiş olursa eşim eft yapar hesabıma
biz zaten birikim önceden de yapıyorduk şimdi de birikim yerine ev kredisi ödüyoruz zaten ,borcumuz var bu kadar borcu öderken bir de birikim yapamam ben şuanda
eve geçtikten sonra inş.
ankarada ucuz ve kaliteli seyler bulmak mümkün ama buralarda imkansiz.
kiz kabani bile daha ucuza almistim 29 euro ama parfüm
benim bi sürü var valla hatta begenip aldigim hic kutusunu acmadigim 2 tane daha var hastamiyim ne
benim kocam giyim konusunda cok titizdir herseyi marka olacak üstüne deneyip aynaya bakmadan hayatta almaz.
ay allah kolaylik versin valla bu devirde hersey para yaa.
bizim bi disari cikmamiz en en az 50 euroya.
siz birikimi ev olarak yapiyorsunuz ondan iyi birikim
yok bizimki sormaz parayı ne yapıyorsun diye ..hatta bazen tüm para bende olur ben ona veriyorum
sen de tüm faturaları biriktir nal bak de cadu
e senin maaş günlere gidiyordur zaten mandiş geriye ne kalacak
slm poly.hg.ne yapalım işte geçim derdi konuşturuyor insanı
ay iyimiş benim herif ne kadar aldığımı ettiğimi bilir.mesela bu ay sonuda prim alacam çenem durmuyo en başından söyledim. söylemezsem hiç haberi olmazdı
bende mmaşımdan belli kısım kendime alıyom yemek parası olaraktandiğer ihtiyaçlarımı heriften istiyom.
oradan arttırdığımla güne girdim
. bide kumbaram var içine bozukluk atıyom arada bir
hoşgelmişsen polişş
he bacım işte kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyom. güzel ekşın heyecan oluyo bana
ne oldu paraları mı kaçırdılarbenim maaş kalmıyor zaten canım evin kredine kesiliyor geri kalanı günlere eşimden aldığım harçlıklar günlere boğulduk gidiyoruz günlerin çoğu bitiyor girmiycem bir daha bir çoğuna sıkıntılar yaşandı biraz güne girenler arasında onların sıkıntıları benii boğdu
1:
:)ne kadar gösterirsen göster yine sorar o. hakkını yemeyim her ay sormaz 2 ayda bi sorar
bende geçen sene girmiştim baya bi güne .dedğin gibi kimi veriyo kimi vermiyo. sorun oluyo. bazen sende olmuyo geciktiriyon iş değil.o yüzden bu sene hiç girmedim.benim maaş kalmıyor zaten canım evin kredine kesiliyor geri kalanı günlere eşimden aldığım harçlıklar günlere boğulduk gidiyoruz günlerin çoğu bitiyor girmiycem bir daha bir çoğuna sıkıntılar yaşandı biraz güne girenler arasında onların sıkıntıları benii boğdu
at parisim bozukluklar acayip birikiyor tabi bizimkinde hırs yarış var kaybeden tüm paraları kaybetcek :)
benimkinide eşim bilirdide her ay değişiyor rakam bir de ne alıp verdiğimi sormuyor ondan aldığım harçlıkları bile biriktiriyorum bazen diyor bana kirli çıkın doldumu
ne oldu paraları mı kaçırdılar
ay insanalrla anlaşmak zoryaa ben para işine girmem şahsen ,veririm der vermez vs ..belli olmuyor insanoğluna
ay alemsin cadu heee o zaman tüm parayı ona ver o alsın harcasın sonra sen de ona ne kadar çok harcıyorsun diye
bende geçen sene girmiştim baya bi güne .dedğin gibi kimi veriyo kimi vermiyo. sorun oluyo. bazen sende olmuyo geciktiriyon iş değil.o yüzden bu sene hiç girmedim.
vermem. bana ne vermem. o bana harçlık vermeyi unutur verirsem bende isteyemem olmaz
ula çaktırmadan harçlığını içinden çıkar ver gerisini
evet ankarada bulmak kolay sizin orayla burası bir olmaz tabi haklısın ama 90euro da çok değilmi
ay bence sen parfüm hastasısın ,ula ben o kadar şey dururken bitirmeden başka bişey alsam uyuyamam
dışarı çıkmanız derken ?
evet ev olayı birikim demek zaten ,önceden de biriktiriyorduk ama bu kadar değil ,nasılsa para var diye gezip tozuyorduk habire ,şimdi para eve gidince gereksiz harcamalarımız azaldı geçen hesaplıyoruz da kafadan 1000 tl daha fazla biriktiriyoruz şuanda
e benzinimiz vardı bi de onlar çıkınca ii oldu
bu arada kitabımı bitirdim ..hayırlısı ile yarın inş. yenisine başlıyorum ..aldığım kitaplar bitti ,haftasonu kızılaya inip 3-4 tane daha kitap alacağım
bir de şu tarifi deneyeceğim haftasonu yapayım diyorum
Hunerli_Eller Yemek Sitesi » KÜNEFE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?