Aminnnnnn sağlıkla sıhhatle inşallahhh
bizimde damadımız bir an önce gelir inşallahhhhhhh Aminnn
kızlar ya eşlerinizden gizli falan güne katılıyomusunuz veya altın falan alıyomusunuz kıyıya köşeye atmak için??????????????
kızlar ya eşlerinizden gizli falan güne katılıyomusunuz veya altın falan alıyomusunuz kıyıya köşeye atmak için??????????????
bende bi güne girdim henüz haberi yok yakalanacam diye korkuyorum. aslında biriktirip ona vermek amacım. araba almayı düşünüyoruz. süpriz yapmak istiyorum bakalımher seferinde eşimden gizli para biriktireyim altın yapayım söylemeyeyim diyorum ama sonra dayanamayıp söylüyorum oda üstün eekliyor beraber biriktiriyoruz,gizli yapmayı başaramadım
hemde nasıllll şimdi dişçiye gidiyorum oradan yemeğe gitcem
yüz ve ruh ikizin galiba
ben hayatta eşimden gizli bi kuruş harcamam ..mesela eve gelirim bugün bunu aldım filan ,ya hayatım neden anlatıyorsunki istediğini al der bana ,zaten bazen onun kredi kartlarını da ben alıyorum ona kart kalmıyor :)))
eşimin hesabı benim elimde o da bensiz hayatta tek kuruş harcamaz ,birikimimizi de beraber yapıyoruz zaten ,gizliye gerek kalmıyorki
bende ona süpriz yapmak için biriktiriyorum zaten bakalımelime yüzüme bulaştırmazsam
bende bi güne girdim henüz haberi yok yakalanacam diye korkuyorum. aslında biriktirip ona vermek amacım. araba almayı düşünüyoruz. süpriz yapmak istiyorum bakalım
nasıl beceriyon mandişim. pot kırmadan.
gelince bi iki yöntem söyle hele
evde iki tane kumbara var canım biri eşimin biri benim en çabuk doldurma yarışı yapıyoruz kimin kumbarası daha çabuk dolarsa diğeri kumbarasını ona verecek öyle anlaştık bütün paralarımı bozdurup atıyorum hep içine :)
bankada hesabım var birikim için eşim ne kadar aldığımı bilmez evin kredisini öderim geri kalan benim birkimindir harçlığımı eşimden alırım ihtiyaçlarımıda o alır evin geçimi faturalar herşey ona aittir bana verdiği harçlığın hesabını sormaz param bitmeden istesem verir bende günlere giriyorum azcık bile olsa hemen birikim hesabına atıyorum harcanmadan dursun diye bozukluklar evde kumbarada kağıtlar bankada yani
amacım kötü günler için kenarda birşeylerin olması yarının ne getirceği belli değil eşim günlerimi biliyor nereye ne kadar verdiğimi sormuyor birikim olduğunun farkında ama nasıl ne kadar bilmiyor söylemiyorum sormuyorda
e senin maaş günlere gidiyordur zaten mandiş geriye ne kalacakçokca hemde bolca :)
selam hatunlar naparsiniz gün mün para mevzusumu
e senin maaş günlere gidiyordur zaten mandiş geriye ne kalacak
slm poly.hg.ne yapalım işte geçim derdi konuşturuyor insanı
ay iyimiş benim herif ne kadar aldığımı ettiğimi bilir.mesela bu ay sonuda prim alacam çenem durmuyo en başından söyledim. söylemezsem hiç haberi olmazdıevde iki tane kumbara var canım biri eşimin biri benim en çabuk doldurma yarışı yapıyoruz kimin kumbarası daha çabuk dolarsa diğeri kumbarasını ona verecek öyle anlaştık bütün paralarımı bozdurup atıyorum hep içine :)
bankada hesabım var birikim için eşim ne kadar aldığımı bilmez evin kredisini öderim geri kalan benim birkimindir harçlığımı eşimden alırım ihtiyaçlarımıda o alır evin geçimi faturalar herşey ona aittir bana verdiği harçlığın hesabını sormaz param bitmeden istesem verir bende günlere giriyorum azcık bile olsa hemen birikim hesabına atıyorum harcanmadan dursun diye bozukluklar evde kumbarada kağıtlar bankada yani
amacım kötü günler için kenarda birşeylerin olması yarının ne getirceği belli değil eşim günlerimi biliyor nereye ne kadar verdiğimi sormuyor birikim olduğunun farkında ama nasıl ne kadar bilmiyor söylemiyorum sormuyorda
selam hatunlar naparsiniz gün mün para mevzusumu
hosbulduk tatlim
he valla gecim derdi konusturur.
ay iyimiş benim herif ne kadar aldığımı ettiğimi bilir.mesela bu ay sonuda prim alacam çenem durmuyo en başından söyledim. söylemezsem hiç haberi olmazdı
bende mmaşımdan belli kısım kendime alıyom yemek parası olaraktandiğer ihtiyaçlarımı heriften istiyom.
oradan arttırdığımla güne girdim
. bide kumbaram var içine bozukluk atıyom arada bir
hoşgelmişsen polişş
he bacım işte kendi çapımda bişiler yapmaya çalışıyom. güzel ekşın heyecan oluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?