iyi oluryeşil çay içen var mı ? yeni kitabıma başladım bugün
bende bi kitap getiriyorum 2 gündür yanımda bi başlayamadım gitti ya
niye ula arada bi göz atsan yeter
iyi olur
kız varsa başlasana . benimde ihtiyacım var ama elimde kitap yok. bi arkadaşım kerime nadirin hıçkırığı tavsiye etti. pek tarzım olmamakla birlikte onu kırmamak için okuyacam ama kitabı bulmak mesele .
gel bir bardak da sana vereyim caduuiyi olur
kız varsa başlasana . benimde ihtiyacım var ama elimde kitap yok. bi arkadaşım kerime nadirin hıçkırığı tavsiye etti. pek tarzım olmamakla birlikte onu kırmamak için okuyacam ama kitabı bulmak mesele .
o kadar tembelleştimki deloş ya. hiç bişi yapasım gelmiyo
bu pc esir ediyo kendine
gel bir bardak da sana vereyim caduu
kitapyurdu diye bi site var oradan getirtebilirsin ,benim favorim orası hep ordan sipariş ediyorum ,kitapla ilgili kullanıcılar yorumlar da yapıyor az çok fikir ediniyorsun
ay öyle de uyuşma göbüşlü
ben serviste giderken gelirken hep okurum ,işyerinde öğlen çıkmadıysam okurum ,aralarda işim yoksa 1-2 sayfa göz atarım öyle öyle bitiyo zaten ..
sabah serviste 20 sayfa okumuş mesela
ben bir haftada bir kitap bitiriyorum
ay otobüste bende müzik dinlerim hep
bugünde dinliyim yarın okurum diyom kalıyo
maşallah kız sana
tam bilmiyom:26: sadece çok güzel oku dedi:44:başlayacam bugün saat koydum kendime. o saaten sonra başlayacam
dediğin kitabın konusu ne ?
kargo ücreti ne kadargel bir bardak da sana vereyim caduu
kitapyurdu diye bi site var oradan getirtebilirsin ,benim favorim orası hep ordan sipariş ediyorum ,kitapla ilgili kullanıcılar yorumlar da yapıyor az çok fikir ediniyorsun
ay öyle de uyuşma göbüşlü
ben serviste giderken gelirken hep okurum ,işyerinde öğlen çıkmadıysam okurum ,aralarda işim yoksa 1-2 sayfa göz atarım öyle öyle bitiyo zaten ..
sabah serviste 20 sayfa okumuş mesela
ben bir haftada bir kitap bitiriyorum
ben eskiden 2 günde bir kitap bitirirdim ..
kızkardeşimle aynı odada kalırdık herkes kimin çalışma masası olduğunu anlardı bakınca
onunkinde parfümler ,kremler vs.
benimkinde ise sadece kitap ,hem harçlığımı da kitaba yatırmışımdır ,babamın evimizde kocaman 2 tane duvardan duvara kitaplığı var ..ve o kitapların hepsini okumuş ,kendisi de kitap yazdı zaten ,din alimi
kitaplarla büyüdüğüm için en büyük aşkım kitaptır benim ,babam bunu bize çok güzel aşıladı ,okumaya aşırı düşkün bir insan
aslında bitirdiğim ktiap 10 gündür elimde sallanıyor o da konusu yüzünden ağır bir kitap olduğu için,bir okuyup on düşünüyordum
ben serviste müzik dinleyince işe gelince başıma ağrılar vuruyor
tam bilmiyom:26: sadece çok güzel oku dedi:44:
kargo ücreti ne kadar
babalarımız aynıymış
ben eskiden 2 günde bir kitap bitirirdim ..
kızkardeşimle aynı odada kalırdık herkes kimin çalışma masası olduğunu anlardı bakınca
onunkinde parfümler ,kremler vs.
benimkinde ise sadece kitap ,hem harçlığımı da kitaba yatırmışımdır ,babamın evimizde kocaman 2 tane duvardan duvara kitaplığı var ..ve o kitapların hepsini okumuş ,kendisi de kitap yazdı zaten ,din alimi
kitaplarla büyüdüğüm için en büyük aşkım kitaptır benim ,babam bunu bize çok güzel aşıladı ,okumaya aşırı düşkün bir insan
aslında bitirdiğim ktiap 10 gündür elimde sallanıyor o da konusu yüzünden ağır bir kitap olduğu için,bir okuyup on düşünüyordum
ben serviste müzik dinleyince işe gelince başıma ağrılar vuruyor
tam bilmiyom:26: sadece çok güzel oku dedi:44:
kargo ücreti ne kadar
babalarımız aynıymış
kargo ücreti 5 tl sanırım ama değişmiyor yani toplu alsan da aynı ,ben toplu alıyorum genelde..
ne tür kitapları seversin ?
hangi ynlerden bbalar benzeşiyor
senin baban da mı din alimi yoksa
sağolasın paris ,babamı örnek almışımdır hep ben zatenbabalarınıza kocaman bi maşallah
hem o yonden hem okuma yönünden. elinden kitap düşmez.
bir ara baktı o siteye pahalı geldi bana . :44:
kütüphaneye üyeyim ama gidemiyomki
anammm kitap mı of offf hem dinleyerek hem takip ederek hemde okuyrak hatim etmeye uğraşıyorum otobüste boş vaktimde
sağolasın paris ,babamı örnek almışımdır hep ben zaten
abooo nerelisiniz ula siz ,bak tanış çıkmayalım sonra ,alimler birbirini tanır heee
yok o site pahalı değil fiyatları normal bence ,gayet güzel geliyor çabuk geliyor ben çok memnunum..
aslında burda olgunlardan alıyorum ben hep kitapları 5 tlye ama her kitap olmuyor ,olmayanları da netten alıyorum
yüz keremi söyleyim nereli olduğumzu loo.
ula nerde yaşadığını söyledin sadece ,oralımısın yoksa
yüz kere söyle ne varben yaşlı bir kadınım
nerden dinliyon ne takip ediyon
mp3den canım Kuranı Kerim cüz cüz yüklü küçükde Kuranım var oradan takip ediyorum
ben karadenizliyim ula belli değilmi uyuzluğumdan bu çene başka kimde olurevet ninecim buralıyız dogma büyüme . siz nerelisiniz.
mp3den canım Kuranı Kerim cüz cüz yüklü küçükde Kuranım var oradan takip ediyorum
eferim sana allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?