Nöbetçi Muhabbetçi

radyoda djlik yapıyordum sonra sigortacı oldum evleninceye kadarda ikisini beraber yürüttüm...

asıl mesleğim halkla ilişkiler ama onu hiç yapmadımm

hadi beeee. bende bi zamnalar yapmıştım ama çok az sürdü benim ki. ahh ah çok isterdim radyo spikeri olmayı. içimde bir ukde dir.

ama benim sesim karttır birde dişlerim yok ya erkek gibi çıkıyor sonra sitede irkek varmış demeyesin

hmmm yoksa yoksaaa sen irkekmisin hatırlıyorumda bıyıklı bir fotonu görmüştüm ölümüne geyikte

hadi beeee. bende bi zamnalar yapmıştım ama çok az sürdü benim ki. ahh ah çok isterdim radyo spikeri olmayı. içimde bir ukde dir.

evet ya bende çok özlüyorum eşime diyorum ki haftada birgüncük gelip program yapiim diyorum ama izin vermiyor o bana izin vermeyince bende ona izin vermiyorum

tamam mesaj alınmıştır

tc sinide versinmi nufüs memuresi

yok o kalsın ,ilgi alanıma girmiyo
hımmm. ben romantik ama akıcı ama kurnaz ama dilbaz ama haylaz ama sakin ama fırtınalı romanlardan hoşlanıyom canım

sen ne tarz okuyosun.
ben tarihi,siyasi-sosyal içerikli kitapları seviyorum ...
yakın tarihe ışık tutan kitapları da çok severim

radyoda djlik yapıyordum sonra sigortacı oldum evleninceye kadarda ikisini beraber yürüttüm...

asıl mesleğim halkla ilişkiler ama onu hiç yapmadımm

yeni açtığım radyoda eleman ihityacı var

aboooo ..ula ne çok radyocu var ..kaçılın kenara ,karşınızda daha 13 yaşındayken tv de program yapan biri var
hey gidi günler hey
hem kitap yazar ,hem deneme türünde eserler yazar -ki bir ödülüm de var ,hem şiir okur hem de program yapardım
yaşlandım mı ne

-dım ekini çok kullanıyorsan yaşlanmış olma ihtimalin yüksektir

beni al ipek gibisesim var
üzgünüm ama sizi kandırdım benm rayom yok. hiçde olmadı. benim kedim bile yok

sen ona ne için izin vermiyon:44:

ula 13 yaşında bunları yapan birnin şimdi memmet ali bırand olması lazımdı. ne ettin onca yıl

deliş demek ki kitap zevklerimiz tutuyormuş bende yakın tarih merakım acaip vardır.
romanları da severim ama eskisi kadar değil...
kişisel gelişim kitapları ayrıca favorimdir...
eğer eğitim hayatıma devam etme şansım olsaydı kesinlikle hep öğrenci kalmak isterdim çalışmak değil öğrenmek bana daha heyecan verici geliyor...
bende sürekli birşeyler öğrenme merakı vardır...
bu yüzden hep birşeyler öğrendiğim kitapları tercih ederim...
ama sorarsan son yıllarda en çok çocuk eğitimi ve gelişimi kitapları ve çocuk hikayeleri okuyorum

-dım ekini çok kullanıyorsan yaşlanmış olma ihtimalin yüksektir

hala yazıyorum ama naber okuduğum şiirlerden birini sesli olanı yani bir gün paylaşırım burada sizinle
radyoda program için bana da çok teklif geldi de eniştem istemedi
kendisi de radyo müdürlüğü yapmış ,şuan bilinen bir tvde çalışıyor , bekar kızsın o ortamlar pek de iç açıcı değil olmaz demişti
ablam da köşe yazarıydı bilinen bir gazetede ,evlenince o da bıraktı
aile boyu edebiyatçı ve radyo-tv ciyiz yani
bi tv kursak yeriymiş

ula 13 yaşında bunları yapan birnin şimdi memmet ali bırand olması lazımdı. ne ettin onca yıl
ne mi yaptım ..bir 4 yıllık bitirdim ..
sözel öğrencisiyken 2 yıllık bilgisayr bölümüne başladım ..
sayısal bölümde bölüm birincisi oldum
kpssye girdim atandım , o yarıda kaldı ..
7 yıldır memurum o da ii ama demi
ya karşıma çok fırsatalr çıktı cadu ama nasip böyleymiş değerlendirmedim ,çok tanınan bir tv programcısının dergisi vardı mesela ,kısa fil çekiyordu ,gel metin yazarlığını sen yap dedi ,istemedim ,
daha neler neler ,ödülüm var bi de düşün,sesim ayrıca çok iidir söylemesi ayıp ,konservatura sokmaya uğraştı bazı hocalarım onu da istemedim malum bana göre değil ,nasipten öteye geçilmiyor ,herşeyin hayırlısı..

mustafa armağan ve iskender pala hayranıyım ben tuba ..
iskender palanın nerdeyse bütün kitaplarını okudum..
şimdi de mustafa armağana sardım ,onun da 3.kitabındayım
mustafa armağanı yakın tarih için şiddetle tavsiye ederim sana ,hem dili güzel ,hem de çok bilgilendirici ,tarihe ışık tutuyor ..
iskender palanın kitapları daha çok romansal yapıtlar ama o da tarihi roman şeklinde öğrenmek isteyenler için ideal

Son düzenleme:
evet gerçek Eki Görüntüle 306263

diğer topikte paylaşmıştı bir arkadaş sizde bakın
bunun ifadeleri benim oğlan gibi

şiir yazıyosan bi şiirini okumak isterim

sen ona ne için izin vermiyon:44:

program yapmasına izin vermiyorum ben yapmıyorsam sende yapamazsın diyorummm

evet gerçek Eki Görüntüle 306263

diğer topikte paylaşmıştı bir arkadaş sizde bakın

güzelmiş perşembe cuma cumartesi hariç aynen beni tarif ediyor...

siz yine hafta sonu tatil yapıyorsunuz bende o da yok
hafta içi okul
hafta sonu basket
her sabah 8 tuba ayakta...

mustafa armağan ve iskender pala benim de en favorilerim arasındadır. gazetedeki köşe yazıları dahil hiç birini kaçırmam
hele ki iskender palanın çooook yıllar önce yazdığı bir köşe yazısı vardı ki "sevgiliye" diye hala saklarım
tadı damağımda kalmış ender yazılardandır...

öyle tabiki. ama insnaın içinde ukde kalması kötü bi durum. seni bilmem ama benim içimde ukdedir. hoş karşıma da bi fırsat çıkmadı. zaten çıktığı anda saçından yakalayacam
bak mesala tubişin eşi bu işteymiş. tubişe bi yapıştımmı sıkı fıkı oldukmu tamam . ver elini radyo

tubi

siz yine hafta sonu tatil yapıyorsunuz bende o da yok
hafta içi okul
hafta sonu basket
her sabah 8 tuba ayakta...

tuba öyle düşünme ,ablam il birincisi çok başarılı bir insandı ,bütün bölümlere puanı tutmasına rağmen en büyük tutkusu gazetecilikti,ankara gazetecilik bitirdi işi bıraktı ama hiç pişman değil ,2 çocuğu var ,hep hayatta en güzel şey buymuş gerisi hikaye der biliyormusun
herşey nasip kısmet ,demekki hayırlı olanı buymuş ..
cadu şiir de var ben de ,deneme tarzında da ..inş. bi gün yüklerim sesimi dinlersiniz okurken
ay geçen yengemle konuşuyorum da trabzondaki evimizde çocuklardan birine mücvette verecekmiş ararken benim taaa gençlik yıllarında yazılarımı yazdığım ajandayı bulmuş ,ben de onu arıyordum yıllardır ,bi köşede sıkışmış demekki
ay bi duygulandım ki
kız içinde hep deneme tarzında ama aşkla ilgili şeyler vardı diyor ,,eee dedim o çağlarda ancak aşk yazabilmişim demekki

Son düzenleme:

ühühühüüü bizdeki kedilerden yollayım sana

mehmetali benim 3 yaşındaki yiğenden beter konuşuyorya 13 yaşında bu işe el atan döktürmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…