olur mandişim burcumun sesini duydum seninkini de duymuş olurum
radyoda djlik yapıyordum sonra sigortacı oldum evleninceye kadarda ikisini beraber yürüttüm...
asıl mesleğim halkla ilişkiler ama onu hiç yapmadımm
tubişim kolay gelsin geşmiş olsun bu kadar marifetli olma nazar değdircem sana
o zaman telefon numaranı ver
dadlum sende iş görüşmesi yapan genel müdür gibi sordun referabsda isteyecenmi
hadi beeee. bende bi zamnalar yapmıştım ama çok az sürdü benim ki. ahh ah çok isterdim radyo spikeri olmayı. içimde bir ukde dir.
yeni açtığım radyoda eleman ihityacı var
ama benim sesim karttır birde dişlerim yok ya erkek gibi çıkıyor sonra sitede irkek varmış demeyesin
hadi beeee. bende bi zamnalar yapmıştım ama çok az sürdü benim ki. ahh ah çok isterdim radyo spikeri olmayı. içimde bir ukde dir.
tamam mesaj alınmıştır
Ben evdeyim çocuk büyütüyorum delicim evlenince bıraktım işi daha doğrusu bıraktırıldım
evliyim 2 böcüğüm var Rabbim ömür versin ve de Manisadayım kanımda accuk da lazlık vardır kocam inadımın laz damarımından kaynaklandığını düşünür bu yüzden
yaşımı da sormuşsun 31 yaş 2 ay 14 günlüğüm
tc sinide versinmi nufüs memuresi
ben tarihi,siyasi-sosyal içerikli kitapları seviyorum ...hımmm. ben romantik ama akıcı ama kurnaz ama dilbaz ama haylaz ama sakin ama fırtınalı romanlardan hoşlanıyom canım
sen ne tarz okuyosun.
radyoda djlik yapıyordum sonra sigortacı oldum evleninceye kadarda ikisini beraber yürüttüm...
asıl mesleğim halkla ilişkiler ama onu hiç yapmadımm
yeni açtığım radyoda eleman ihityacı var
bilmiyodum gerçekten midadlum hakketten bilmiyormusun kocasının radyosu var
tamam mesaj alınmıştır
yok o kalsın ,ilgi alanıma girmiyo
ben tarihi,siyasi-sosyal içerikli kitapları seviyorum ...
yakın tarihe ışık tutan kitapları da çok severim
aboooo ..ula ne çok radyocu var ..kaçılın kenara ,karşınızda daha 13 yaşındayken tv de program yapan biri var
hey gidi günler hey
hem kitap yazar ,hem deneme türünde eserler yazar -ki bir ödülüm de var ,hem şiir okur hem de program yapardım
yaşlandım mı ne
üzgünüm ama sizi kandırdım benm rayom yok. hiçde olmadı. benim kedim bile yokbeni al ipek gibisesim var
sen ona ne için izin vermiyon:44:
hmmm yoksa yoksaaa sen irkekmisin hatırlıyorumda bıyıklı bir fotonu görmüştüm ölümüne geyikte
evet ya bende çok özlüyorum eşime diyorum ki haftada birgüncük gelip program yapiim diyorum ama izin vermiyor o bana izin vermeyince bende ona izin vermiyorum
tamam mesaj alınmıştır
yok o kalsın ,ilgi alanıma girmiyo
ben tarihi,siyasi-sosyal içerikli kitapları seviyorum ...
yakın tarihe ışık tutan kitapları da çok severim
aboooo ..ula ne çok radyocu var ..kaçılın kenara ,karşınızda daha 13 yaşındayken tv de program yapan biri var
hey gidi günler hey
hem kitap yazar ,hem deneme türünde eserler yazar -ki bir ödülüm de var ,hem şiir okur hem de program yapardım
yaşlandım mı ne
bilmiyodum gerçekten mi
-dım ekini çok kullanıyorsan yaşlanmış olma ihtimalin yüksektir
ne mi yaptım ..bir 4 yıllık bitirdim ..üzgünüm ama sizi kandırdım benm rayom yok. hiçde olmadı. benim kedim bile yok
ula 13 yaşında bunları yapan birnin şimdi memmet ali bırand olması lazımdı. ne ettin onca yıl
deliş demek ki kitap zevklerimiz tutuyormuş bende yakın tarih merakım acaip vardır.
romanları da severim ama eskisi kadar değil...
kişisel gelişim kitapları ayrıca favorimdir...
eğer eğitim hayatıma devam etme şansım olsaydı kesinlikle hep öğrenci kalmak isterdim çalışmak değil öğrenmek bana daha heyecan verici geliyor...
bende sürekli birşeyler öğrenme merakı vardır...
bu yüzden hep birşeyler öğrendiğim kitapları tercih ederim...
ama sorarsan son yıllarda en çok çocuk eğitimi ve gelişimi kitapları ve çocuk hikayeleri okuyorum
bunun ifadeleri benim oğlan gibi
hala yazıyorum ama naberokuduğum şiirlerden birini sesli olanı yani bir gün paylaşırım burada sizinle
radyoda program için bana da çok teklif geldi de eniştem istemedi
kendisi de radyo müdürlüğü yapmış ,şuan bilinen bir tvde çalışıyor , bekar kızsın o ortamlar pek de iç açıcı değil olmaz demişti
ablam da köşe yazarıydı bilinen bir gazetede ,evlenince o da bıraktı
aile boyu edebiyatçı ve radyo-tv ciyiz yani
bi tv kursak yeriymiş
üzgünüm ama sizi kandırdım benm rayom yok. hiçde olmadı. benim kedim bile yok
ne mi yaptım ..bir 4 yıllık bitirdim ..
sözel öğrencisiyken 2 yıllık bilgisayr bölümüne başladım ..
sayısal bölümde bölüm birincisi oldum
kpssye girdim atandım , o yarıda kaldı ..
7 yıldır memurum o da ii ama demi
ya karşıma çok fırsatalr çıktı cadu ama nasip böyleymiş değerlendirmedim ,çok tanınan bir tv programcısının dergisi vardı mesela ,kısa fil çekiyordu ,gel metin yazarlığını sen yap dedi ,istemedim ,
daha neler neler ,ödülüm var bi de düşün,sesim ayrıca çok iidir söylemesi ayıp ,konservatura sokmaya uğraştı bazı hocalarım onu da istemedim malum bana göre değil ,nasipten öteye geçilmiyor ,herşeyin hayırlısı..
mustafa armağan ve iskender pala hayranıyım ben tuba ..
iskender palanın nerdeyse bütün kitaplarını okudum..
şimdi de mustafa armağana sardım ,onun da 3.kitabındayım
mustafa armağanı yakın tarih için şiddetle tavsiye ederim sana ,hem dili güzel ,hem de çok bilgilendirici ,tarihe ışık tutuyor ..
iskender palanın kitapları daha çok romansal yapıtlar ama o da tarihi roman şeklinde öğrenmek isteyenler için ideal
öyle tabiki. ama insnaın içinde ukde kalması kötü bi durum. seni bilmem ama benim içimde ukdedir. hoş karşıma da bi fırsat çıkmadı. zaten çıktığı anda saçından yakalayacamne mi yaptım ..bir 4 yıllık bitirdim ..
sözel öğrencisiyken 2 yıllık bilgisayr bölümüne başladım ..
sayısal bölümde bölüm birincisi oldum
kpssye girdim atandım , o yarıda kaldı ..
7 yıldır memurum o da ii ama demi
ya karşıma çok fırsatalr çıktı cadu ama nasip böyleymiş değerlendirmedim ,çok tanınan bir tv programcısının dergisi vardı mesela ,kısa fil çekiyordu ,gel metin yazarlığını sen yap dedi ,istemedim ,
daha neler neler ,ödülüm var bi de düşün,sesim ayrıca çok iidir söylemesi ayıp ,konservatura sokmaya uğraştı bazı hocalarım onu da istemedim malum bana göre değil ,nasipten öteye geçilmiyor ,herşeyin hayırlısı..
mustafa armağan ve iskender pala hayranıyım ben tuba ..
iskender palanın nerdeyse bütün kitaplarını okudum..
şimdi de mustafa armağana sardım ,onun da 3.kitabındayım
mustafa armağanı yakın tarih için şiddetle tavsiye ederim sana ,hem dili güzel ,hem de çok bilgilendirici ,tarihe ışık tutuyor ..
iskender palanın kitapları daha çok romansal yapıtlar ama o da tarihi roman şeklinde öğrenmek isteyenler için ideal
siz yine hafta sonu tatil yapıyorsunuz bende o da yok
hafta içi okul
hafta sonu basket
her sabah 8 tuba ayakta...
üzgünüm ama sizi kandırdım benm rayom yok. hiçde olmadı. benim kedim bile yok
ula 13 yaşında bunları yapan birnin şimdi memmet ali bırand olması lazımdı. ne ettin onca yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?