ben kesin kaçardım dişçidensaol bebem.
uyusukluktan bisi anlamiyorsun zaten uyusukluk gecince 1 gün cok agiriyor oda agri kesicilerle hafifliyor.
ameliyatla aldi benimkinide kesiyormu bilmiyorum gözlerim kapaliydi:18: ama büyük ihtimal kesti cünkü yan cikiyordu disim diger dislerime dogru
bi sürü alet vardi önümde cuma günü dikislerimi aldiricam.
anladik anladik
valla benim kaynanam pambuk gibi hatun
bilmezmiyizresmi hala gözlerimin önünde
kalite diyon yani
ben kesin kaçardım dişçiden
zaten küçükken habire kaçardım annem bi kere dayanamayıp en sonunda beni dövmüştü ,tam dişçi ağzımı açtı ,nasıl fırladıysam fırladım kaçtım ,ben önde annem arkda eve kadar kovalamaca oynadık ,ama kaçamadım tabi malum yedim dayağı
haketmiştim gerçi çünkü belki de 100 kere kaçmışımdır artık kadın illallah etti benden
ne güzel işte öp de başına koy
benimki kötü değil ama elinde olsa çok şey yapacak da ben ona o fırsatı verirmiyim bende o göz varmı
bi keresinde dilin amma da uzun herşeye lafın var demişti bana ..
ben de laf söyleyene lafım var ,sen laf söyleme cevabını da alma demiştim
haklı kadın valla çenem tuttumu amanııııııııııınnn hiç çekilmez
ama ihmale gelmez ona göre bi problemin varsa git hemen. sonra dissiz kalirsin
ben kucukkende kuzu kuzu giderdim
senin kaynana seni taniyo artik karismaz bi seye
ay kaynanan da fenaymış heee
ben olsam mis gibi yedin ama bi eline sağlık demedin derdim
bende kek kalıbı yok borcamda fırında deneyeceğim ben ..senin tarifin nasıldı
ince tel kadayıfı tereyağına buluyom. ebıçakla minik minik kesiyom. tepsinin altına yerleştiriyom. sımsıkı bastıryom. üzerine küçük bitepsi yerleştirip ellerine iyice bastır. sonra arasına peynir dilimleri yerleştririyom. üzerine yine kadayıf. gene bastırma işlemi. ardından ocakta pişiryom. sonra ters çevirip öbür tarafı pişiryom. ardından şerbeti
bu kadra. anlatırken ne zahmetsiz. ama yaparken her yer dağılıyo
gittim geldim hala tarif yimek konuşuyolar yahuuuu
bişi sordurydum size hiç gören yok
künefe benden daha öenmli üüüüüüüüüüü
künefemi bu dadlum sende ne becerikli hatunmuşsun he
gittim geldim hala tarif yimek konuşuyolar yahuuuu
bişi sordurydum size hiç gören yok
künefe benden daha öenmli üüüüüüüüüüü
heeeeeeeee kendi dişçin yok diye şettim o zaman niye korkuyon ula alışmışsındır
heeeeeeeee anadum
kızlarrrr. bu arada saçımıda boyamıcam. perma yaptırmayı düşünüyom ama ince değil kalın perma tavsiye edermisinizz. yaptıran varmı.
bu aralar bu düştü aklımaa. sürekli şunu yaparım bunu yaparım diyom ama bakalım hangi birine fırsat bulcam
perma nasıl olur dediydimoyyy bamyamın güzel annesi tatlı dünüürüm ne sordun ki sen
ay özür kız. bu soruyu sınradan gördüğüm için açtım tekrar dan .çok özür dilerim
kalın permalar benim çok hoşum agidiyo. ama bende saç yokki. senin saçların güzel sanada gider. sarı sarı daha hoşuma gidiyo benim.
hamileyken boyama filan yaptırmayın diyorlar ya permada varmı bu bilmiyorum dikkat et bamyamın annesi
perma nasıl olur dediydim(çok önemli bi soru sanki))
evet bende kalın düşündüydüm. aslında sarıyla isterdim ama çok yıpranırmış ikisi birden
o zaman yaptırmabunun kafası gibi olmasın güzel saçların
ince tel kadayıfı tereyağına buluyom. ebıçakla minik minik kesiyom. tepsinin altına yerleştiriyom. sımsıkı bastıryom. üzerine küçük bitepsi yerleştirip ellerine iyice bastır. sonra arasına peynir dilimleri yerleştririyom. üzerine yine kadayıf. gene bastırma işlemi. ardından ocakta pişiryom. sonra ters çevirip öbür tarafı pişiryom. ardından şerbeti
bu kadra. anlatırken ne zahmetsiz. ama yaparken her yer dağılıyo
doğumdan sonra dipler iyice çıkınca düşünüyom bilo şuan zaten dipler çok geldi. bide saçlarımı kestirmiştim sarılar az kaldı uçlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?