ühühühüüü bizdeki kedilerden yollayım sana
mehmetali benim 3 yaşındaki yiğenden beter konuşuyorya 13 yaşında bu işe el atan döktürmeli
ortak zevklerimiz çıktı desene tuba
mustafa armağan ve iskender pala benim de en favorilerim arasındadır. gazetedeki köşe yazıları dahil hiç birini kaçırmam
hele ki iskender palanın çooook yıllar önce yazdığı bir köşe yazısı vardı ki "sevgiliye" diye hala saklarım
tadı damağımda kalmış ender yazılardandır...
öyle tabiki. ama insnaın içinde ukde kalması kötü bi durum. seni bilmem ama benim içimde ukdedir. hoş karşıma da bi fırsat çıkmadı. zaten çıktığı anda saçından yakalayacam
bak mesala tubişin eşi bu işteymiş. tubişe bi yapıştımmı sıkı fıkı oldukmu tamam .ver elini radyo
tubi
ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı neden oyle diyonnnnn ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ortak zevklerimiz çıktı desene tuba
ya benim imkanım her zaman var ,dedimya eniştem ünlü bir tvde seslendirmen ,her akşam haberlerde sesini duyuyorum ,ankarada her radyoda reklamlarda sesi çıkıyor ,seçim kampanyalarında filan seslendirmenlik yapar ,çok geniş bir arkadaş çevresi var ,söylesem yeter ama ben böyle de mutluyum ,yükseklerde gözüm yok ,hele de herifimi bulduktan sonra dünya bana vız oldu ,hiç bir erkeği bu kadar seveceğimi akıl etmezdim ,şuanki en büyük isteğim aşkımızın meyvesi
öyle tabiki. ama insnaın içinde ukde kalması kötü bi durum. seni bilmem ama benim içimde ukdedir. hoş karşıma da bi fırsat çıkmadı. zaten çıktığı anda saçından yakalayacam
bak mesala tubişin eşi bu işteymiş. tubişe bi yapıştımmı sıkı fıkı oldukmu tamam .ver elini radyo
tubi
tuba öyle düşünme ,ablam il birincisi çok başarılı bir insandı ,bütün bölümlere puanı tutmasına rağmen en büyük tutkusu gazetecilikti,ankara gazetecilik bitirdi işi bıraktı ama hiç pişman değil ,2 çocuğu var ,hep hayatta en güzel şey buymuş gerisi hikaye der biliyormusun
herşey nasip kısmet ,demekki hayırlı olanı buymuş ..
cadu şiir de var ben de ,deneme tarzında da ..inş. bi gün yüklerim sesimi dinlersiniz okurken
ay geçen yengemle konuşuyorum da trabzondaki evimizde çocuklardan birine mücvette verecekmiş ararken benim taaa gençlik yıllarında yazılarımı yazdığım ajandayı bulmuş ,ben de onu arıyordum yıllardır ,bi köşede sıkışmış demekki
ay bi duygulandım ki
kız içinde hep deneme tarzında ama aşkla ilgili şeyler vardı diyor ,,eee dedim o çağlarda ancak aşk yazabilmişim demekki
datluummmsen manisaya geri gel o vakit bizim radyoyu cebren ele geçirip program yaparız beraber...
ben birşeyden pişmanım demedim ki delişim sonuçta hakkımda hayırlısı olan buymuş hayatta pişman olduğum tek şey günahlarım ve rabbime daha güzel kulluk edemiyor olmak gerisi boş bence de çalışan arkadaşlarım bana kızmasın ama hiçbir şey çocuklarımın saniye saniye büyümelerine tanık olmaktan daha kıymetli değil benim için... inşallah rabbim tez zamanda size de nasip etsin bu duyguyu ve isteyen herkese... insan istesin elinde imkanın da varsa eğitime devam edebilirsin illaki üniversiteye gitmen şart değil yani...
bu arada delişim sen yoksa terazi burcu falanmısın bende de vardı yazılar yazma şiirler yazma benşmde bir ajandam vardı hatta hala durur arada bakarım neler yazmışım diye...
:13::13::13::13: çak dostummm
madem şiir severler burda öğleden sonra bi atışma yapalım
datluummmsen manisaya geri gel o vakit bizim radyoyu cebren ele geçirip program yaparız beraber...
ben birşeyden pişmanım demedim ki delişim sonuçta hakkımda hayırlısı olan buymuş hayatta pişman olduğum tek şey günahlarım ve rabbime daha güzel kulluk edemiyor olmak gerisi boş bence de çalışan arkadaşlarım bana kızmasın ama hiçbir şey çocuklarımın saniye saniye büyümelerine tanık olmaktan daha kıymetli değil benim için... inşallah rabbim tez zamanda size de nasip etsin bu duyguyu ve isteyen herkese... insan istesin elinde imkanın da varsa eğitime devam edebilirsin illaki üniversiteye gitmen şart değil yani...
bu arada delişim sen yoksa terazi burcu falanmısın bende de vardı yazılar yazma şiirler yazma benşmde bir ajandam vardı hatta hala durur arada bakarım neler yazmışım diye...
ben yemeğe çıkıyom kızlar. öğleden sonra görüşmek üzere
dürüm yedim geldim doymadım ufacıktı
çayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylaaaaaaaaaaaaaaarrrrr
bekle kapıp geliyim bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?