Nöbetçi Muhabbetçi

ühühühüüü bizdeki kedilerden yollayım sana

mehmetali benim 3 yaşındaki yiğenden beter konuşuyorya 13 yaşında bu işe el atan döktürmeli

ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı neden oyle diyonnnnn ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

ortak zevklerimiz çıktı desene tuba

ya benim imkanım her zaman var ,dedimya eniştem ünlü bir tvde seslendirmen ,her akşam haberlerde sesini duyuyorum ,ankarada her radyoda reklamlarda sesi çıkıyor ,seçim kampanyalarında filan seslendirmenlik yapar ,çok geniş bir arkadaş çevresi var ,söylesem yeter ama ben böyle de mutluyum ,yükseklerde gözüm yok ,hele de herifimi bulduktan sonra dünya bana vız oldu ,hiç bir erkeği bu kadar seveceğimi akıl etmezdim ,şuanki en büyük isteğim aşkımızın meyvesi

bak görsel konuşmada şekil oldu demek adam bunu anlatmak istiyormuşta biz anlamıyormuşuz

oda olur inşallah

datluummm sen manisaya geri gel o vakit bizim radyoyu cebren ele geçirip program yaparız beraber...

ben birşeyden pişmanım demedim ki delişim sonuçta hakkımda hayırlısı olan buymuş hayatta pişman olduğum tek şey günahlarım ve rabbime daha güzel kulluk edemiyor olmak gerisi boş bence de çalışan arkadaşlarım bana kızmasın ama hiçbir şey çocuklarımın saniye saniye büyümelerine tanık olmaktan daha kıymetli değil benim için... inşallah rabbim tez zamanda size de nasip etsin bu duyguyu ve isteyen herkese... insan istesin elinde imkanın da varsa eğitime devam edebilirsin illaki üniversiteye gitmen şart değil yani...

bu arada delişim sen yoksa terazi burcu falanmısın bende de vardı yazılar yazma şiirler yazma benşmde bir ajandam vardı hatta hala durur arada bakarım neler yazmışım diye...

:13::13::13::13: çak dostummm

madem şiir severler burda öğleden sonra bi atışma yapalım

hayır pişmansın demedim ben de tuba sadece genel olarak söyledim ..
çalışma konusunda sana katılmıyorum ,evde olmak çocuklara çok ilgi göstermek anlamına gelmiyor ,tam tersine bence çalışan bayanalr daha ilgili ,çnkü çocukla az vakit geçirmenin vicdan azabı onalrı daha özenli olmaya itiyor..
benim yengem öğretmen mesela ,çocuklarını gör hayran kalırsın ,öyle güzel ilgileniyor ki ,bi tanesi şimdi türkiye birincisi oldu seviye sınavında..
evde oturup sürekli günlerde gezen ev hanımları ya da çocuğu sokağa salıp evde oturanlar da var ,bu tamamen karakter meselesi ,ilgi alaka ne kdar gösterdiğinle alakalı bir durum ..

Son düzenleme:
ben yemeğe çıkıyom kızlar. öğleden sonra görüşmek üzere

afiyet olsun datlum ıııııııııııııııııııııı bende birazdan ıııııııııııııııııııııııııı oğluşumu almaya gidicem ııııııııııı sonra görüşürüz ıııııııııııı

selam kızlar. afiyet olsun falan diyoruz ama ben çoğunlukla bişey yemeden geri geliyom

geldim. içek şöle karşılıklı deloş
kız senlen tanışıp oturmayı çok isterdim. eminim çok eğlenceli bi tipsin sen.
bu arada yapo nere kayboldu acep:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…