Nöbetçi Muhabbetçi

alırım ne demek agalar canınız sağolsun ,verin adresleri

ula mandiş sana sormadım sen de adın geçince düzgün okumadan hemen sana yazdım sanıyorsun hee
caduya dedimki mandiş hangi ilde sen bilirsin dedim

he bir taraftan para yatırıyorum bir taraftan okuyup yazıyorum karıştım :)) küpeli demiştim daha önce

Son düzenleme:
ablam hamileymiş 4. çocuğa . istemiyor. bi sürüde ilaç içmiş. ben doğur dedim ama kafası çok karışık

ablam hamileymiş 4. çocuğa . istemiyor. bi sürüde ilaç içmiş. ben doğur dedim ama kafası çok karışık

Canım.. bende 4. ye hamileyim..
Az kaldı doğumuma...
Okuyunca yazmadan edemedim..
İlaç içmiş diyince çok üzüldüm ama..
Bakacak durumlarımı yok?
Keşke daha erkenden tedbirini almış olsalardı...

Canım.. bende 4. ye hamileyim..
Az kaldı doğumuma...
Okuyunca yazmadan edemedim..
İlaç içmiş diyince çok üzüldüm ama..
Bakacak durumlarımı yok?
Keşke daha erkenden tedbirini almış olsalardı...

durumları ne çok iyi ne çok kötü. bakamaycağından değil etrafın lafından çok çekiniyo. diğer çocukları biraz zor büyüdü arka arkaya oldu hepsi. rahat yüzü görmedi. yeni yeni rahatlamıştı.

ayyy gözünüzaydın ..sakın aldırmasın cadu..
bak benim kızkardeşim maddi durumu ii değil
1.yi bile istemiyordu evlendiği gece kaldı ,
mankenler gibi sarı saçlı maviş bi oğlu var ..
2.ye de korunurken hamile kaldı ,bakamam diye aldırmak istedi önce ..
ben de sürekli bak sakın aldırma ,bu ALLAHIN takdiri ,şimdi sen bakamıyorsun diye aldırırsın ALLAHın gücüne gider ,daha kötü bir bela gelir başınıza ,korunurken hamile kaldıysan demekki olacağı varmış ,hem aldıracaksın belki ama belki de bu çocuk ALLAH korusun da düşecek yaşayacağı belli mi ?
ya o zaman yaşamayacak bir çocuk için gireceğin günahı düşün?
hem ALLA H rızkını verir diye sürekli telkin ettim ,ben olmasam öğrendiği gün kocasıyla karar verdiler aldırmaya .
çünkü hislerim aşırı kuvvetlidir,kimseye söylemedim ama kızkardeşime çınlattığım gibi ben bu çocuğun düşeceğini hissetmiştim nedense..
ve düştü kızkardeşim de bu günahtan kurtulmuş oldu ,istediği de oldu ..
her işte vardır bir hayır ,tabiki çok zor ama benim dayımın oğlu profesör ,çok yoğun işleri ,karısı da kuran kursu hocası ,6 tane çocukları var ama maş..ALLAH sabrını verdi büyüttüler..çocuklarının biri tıpta diğeri elektrik elektronik mühendisliğinde..
ve çocukları arasında da 2şer yaş var ama bi şekilde büyüdüler ve ii yerdeler..
RABBİM herşeyin en iisini bilir cadu..
nacizane fikrim bu
oldu canım aleniyetten seceremi dökeyim

hayret bişey mandiş sadece birim dedim ,kurum demedim

Son düzenleme:
bende aldırmasını istemiyom deloş. kızları büyüdü. ona bırakmazlar bile. benim kzımı bile çok güzel avuturlar. kaldı ki kendi kardeşleri. ama işte hap falan çok içtim deyince kafam bulandı. yoksa rızkı olmayanı rabbim yollarmı hiç.

haklısın

dadlum Rabbim yollamışsa kabul etmekten başka bir şey yok kendi rahatı için Rabbimin hediyesinin canınamı kıycak sakın sakın dadlum girmesin bu günaha bak ben ne kadar istiyorum Rabbim bana değil ona nasip etmiş oda şımarıklık yapıp öldürmesin

yok canım. bilmeden içmiş

selam hazal. ne yaptın canım . nasılsın
e bilmeden içtiyse nasılsa düşecek diye mi aldırayım diyor anlamadım orasını

evet yaaa bak bize vermiyor veren de aldırmak istiyo :2:
hazal hg bu arada

düşürmek içinmi ilaç içmiş cadu

öyle canım. büyük abalmında yok. ama işte allahın işi .

hazal hg bu arada

hayır canım. istemiyor. doğum kontrol hapıda kullnaıyomuş ama genede kalmış işte . hamile kadlığınıda bilmeden antibiyotik falan almış. yeni öğrenmiş hamile olduğunu. ama tam olarak karar verememiş bana soruyo , bende aldırma doğsun dedim.

biliyormusun bu tamamen ALLAHIN TAKDİRİ..ben de doğum kontrol hapı kullandım 1 seneden fazla ,kullanırken 3 günde bir 3 er tane içerdim düşün,halbuki 1 tane bile aksatsan çok riskli ,ama bi kaza olmadı hamile kalmadım ,olmayacak demekki o zamanlar ne yapsam da ,aynı şekilde ablanın da olacağı varmışki korunurken kalmış..bunu ilahi bir mesaj olarak algılamalı

umarım algılar. .............................

Aslm hoşgeldin canım nasılsın

hazal hg bu arada

nasip işte

öyle canım. büyük abalmında yok. ama işte allahın işi .

hayırlısı diyelim

doğsun tabiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…