Nöbetçi Muhabbetçi

üzülsemmi sevinsemmi bilemedim cadum ya.
ama ablan ilac almissa hemde antibiyotik bence dogurmamali cünkü bebekte cok büyük hasarlara yol acabilir.
bence tek yapacagi sey gidip doktorla konusmak durumu anlatmak rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin.
bende dogum k.h kullanirken 2-3 gün icmeyi unuturdum nasil hamile kalmis sasirdim:26:

yok canım. bilmeden içmiş

selam hazal. ne yaptın canım . nasılsın

gwcwn cuma gittim gorustum isyeri sefi ile, norvecce yazili testi kazanip gelmemi istedi. kursa giderken norvecce 1 testinin hem yazilisini ve konusma testini kazanmistim. norvecce 2 testindede konusmasi kazandim yazili testi 1 puanla kaybettim, daha sonrada iste hamile kalinca risk var diye kursu biraktim. simdi ise yeniden kursa baslicam yazili testi kazanmak icin. calisma su anda kaldi yani. konusmam icin iyi dediler ama yazili testte olmasi lazimmis.

kizlar birde size bisi anlatcam, simdi benim bu basvurdugum isyeri evime yakin ve oyle buuk bi kantin degil 7 de baslayip saat 2de birakcaktim, benim eltim de gelmis bana diyorki senin isyerin nerde bende oraya basvurcam ya niye boyle birsey yapiyor anlamiyorum birde o kurs uzeri gidecek yani calisirsa maasini isyeri degil kurs odiyecek, boyle oliursa eger isyeri onu kabul eder sonucta maasini isyeri odemiyor o isyerine giderse ben testi kazansam bile beni almazlar. bana soyledigi gunden beri sinirliyim kendisine dedim sen basvurursan beni almazlar diye seninle benim alakam yokki diyor.umarim anlatabilmisimdir :26:

umarım algılar. .............................

aynen

yokyaaa bişey olmayınca olmuyor ,bizim arkadaş da içmişti bilmiyormuş hamiş olduğunu ama tosun gibi doğurdu valla..
ALLAHın dediği olur poly ,eğer yaşayacaksa her halukarda yaşar..
benimkızkardeşim böbrek hastası ,çok zor bir hamilelik geçirdi ,bu bebek doğmaz diyordu herkes ,sürekli hastanelerde yattı ,demir değeri aşırı düşüktü ,böbreğinden rahatsızdı vs..
ama o zor şartlarda bile doğurdu çok şükür ..ve anlattığım gibi sarışın mavi gözlü alman çocukları gibi bir oğlu var ..

hadi hayirlisi alirsin testi en kisa zamanda insallah.
daha önce kursa gitmissin simdi kursa gitmeden sinava tekrar giremiyormusun.

ayrica eltinin yaptigi cok büyük haksizlik yaa
sinir oldum valla
keske hic bahsetmeseydiniz isten falan sen girince ise sonra haberleri olsaymis
bide alakamiz yok diyor allahim yarabbim

hazal hiç bahsetmeyecektin eltine ,kurnazlık edememişsin
o da tam eltiymiş heee ,sinir oldum valla..
ne kdar fırsatçı insanlar var yaaa hey ALLAHım YARABBİM..

Son düzenleme:

tabi allah sakladimi sakliyor .
ama antibiyotikten antibiyotige fark var canim onda olmadi diye bunda da olmayacak degil ya.
en iyisi doktora gitmesi.

anlamadıysan canım eltim birde şöyle anlatayım diyerek ağzını yırtasım gelir öyle tiplerin ama hayatta yapamam yapmadım böyle birşey en baştan söylemeseydin keşke bundan sonra bilgi vermeden işlerini hallet bence iş olup bittikten sonra söylersin

demiş ama şimdi belli olmaz o demiş doktor.

elti eltinin gemzi yürüsün istemez derler. al işte iyi bi örnek

aynen yaaa
ben olsam gizlerdim valla
ne zaman belli olurmuşki cadu

evet cnm kiskanc resmen ya .kursa gitmem lazim cnm daha iyi ogrenmem icin benim icinde iyi olur.

hazal hiç bahsetmeyecektin eltine ,kurnazlık edememişsin
o da tam eltiymiş heee ,sinir oldum valla..
ne kdar fırsatçı insanlar var yaaa hey ALLAHım YARABBİM..

ya ne biliyim bole olacagini tam firsatci isime engel olmak icin yapiyor.
bende cevabini vermek icin ariyacaktim ama esim bosver ugrasma dedi. ama yine aklimda cevabini vercem onun yeri ve zamaninda.

evet cnm aynen oyle.

ne ayip ya yeri ve zamani gelince lafini söylersin iyikide aramamissin iyi demis esin.

ablam hamileymiş 4. çocuğa . istemiyor. bi sürüde ilaç içmiş. ben doğur dedim ama kafası çok karışık
datlum geçmiş olsun..hayırlısı olsun keşke ablan temkinli olsaydı.bu devirde 4 çocuk mesuliyeti..hayat çok pahalı..maddi manevi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…