Nöbetçi Muhabbetçi

kitabın 60. sayfasındayım yarılamama az kaldı
akşam kızılaya gidiyorum bizimki maça gidecek ben de kzılayı turlayıp bir iki birşey bakayım bari

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada yapo nere kayboldu acep:44:

ablam hamileymiş 4. çocuğa . istemiyor. bi sürüde ilaç içmiş. ben doğur dedim ama kafası çok karışık
hakkında hayırlı neyse o olur umarım bilom.
yaprak niye girmedi acaba . :44::44:

ayin kacinda gidecekti istanbula:26:

ahhh bebiklerim yaaa beni merak etmişlerr

dün bilgisayarım cortingen oldu bacılar bütün gün uzaktan yardımla bağlanıp onu yapmaya çalıştılar ama olmadı. bende kargoya verdim istanbula gönderdim. yeniden bişiler yükleyeceklermiş.kimbilir ne zaman gönderecekler
bende ne yaaparım ne ederim pc siz dedim.kardeşimin laptopu getirdim
sıkılırım çünkü bütün gün
sizleri çok özledim canlarım yaaaaaaaaaaaaaa

bugünde biraz yoğunum ajanda takvim dağıtma ayımız bu ay onları listeleyip dağıtacaz ama ben herhalukarda gelir giderim buraya.öğleden sonra böyük ihtimal müsait olurumm..
hadi gelinde 2 laflayak

aman öyle olsun canım.
tanrı kitap okuman için bir fırsat yaratmış ama sen gene laptop getirmişsin
ama iyi etmişsin hani . yazmasan daha çok merak ederdik.

ii bari geç oldu güç olmadı paris hg
herkese günaydın ..
ben de dün şu üzerimdeki yeleği , eteği ve siyah hırkayı aldım ..her biri 8 er liraydı ..etek bi beden büyük belimden düşüyo ama çok ucuzdu ve rengine bittim aldım belden iki çentik attırırım diyorum yine gitti paracıklar

Eki Görüntüle 306723

Eki Görüntüle 306724

aman öyle olsun canım.
tanrı kitap okuman için bir fırsat yaratmış ama sen gene laptop getirmişsin
ama iyi etmişsin hani . yazmasan daha çok merak ederdik.
aynen bende öyledüşündüm bu bir fırsat didim Allah tarafından ama bilgisayar olmadanda nassı geçer zaman dedimama arada okurum yine. verilen fırsatı değerlendirmem lazım:44:

hb deloş
güle güle giyin cicilerini

iyi ettin beboşum

deloş yelek çok hoş. hemde o paraya . en kısa zamnada senlen alışverişe çıkcaz . taammmı. ama bana gazoz ısmarlamak yok

2011 in enleri seçiliyo kızlar. hiçbir başlığa uymayan yazılatr kısmında , yarışmalar topiğinde

sağol paris
bence de ne güzel oku kitabı işte ben serviste sabah yarıladım kitabı iki güne biter herhalde

iyi ettin beboşum

deloş yelek çok hoş. hemde o paraya . en kısa zamnada senlen alışverişe çıkcaz . taammmı. ama bana gazoz ısmarlamak yok

thanks cadu
her rengi vardı ama modeli en ii bu renk göstermiş o yüzden aldım ben de
tamam gel çıkalım beraber kızılayı toplar geliriz valla
ula gazozu yorulunca pastanın yanında ısmarlarım merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…