bende ankaralıyım kızlar sadece bu sene batmanda kalıyorum seneye evime döneceğim çok özledim ankarayı
bu hafta olmaz da paris haftaya bakarız ok benim için sorun değil nasılsa vaktim var sana göre ayarlarız
sen ctesi çalışıyormusun
neden batmandasın ..
bi de paris senin eşin neciydi ula geçen sordum cevap veren olmadı nöbetten filan bahsetmiştinizya ,cadunun da eşi nöbete gidiyormuş senin de herhalde ,asker filan mı ?
heee anladım ..ay zor iş paris gerçekten ALLAH KOLAYLIIK VERSİN sana da ona dacanım benim herüf havalimanında çalışıyo rent a car..24 saat açık bi yer o yüzden nöbete kalıyodaha doğrusu kalmaya başladı eskiden sabah gider vakitlice evine gelirdi eski köye yeni adet getirdiler..
bugün 3. günümüz görmedim aşkitomu çokkk özledimmmm
tamam canım ayarlarız..
çalışmıyorumm cmtesileriii
heee anladım ..ay zor iş paris gerçekten ALLAH KOLAYLIIK VERSİN sana da ona da
ne zaman görüşeceksiniz peki ..bi de haftada kaç gün nöbete kalıyor öyle ,3 gün uzun değilmi
oh kebapsın paris, özelde ctesi çalışmayan yer çok az sanırım ii olmuş valla sevindim buna
ay zor deloş ya onu hem özlüyorum hemde kavga ediyorum. stresimi kızgınlığımı ondan çıkarıyom sanki onun elinde olan bişey. mecbur gidiyo ekmek parası ama napim hiç bu kadar ayrı kalmamıştık.. daha pazar gecesine kadarda görüşemiyicez. normalde cmtesi sondu nöbetten çıkıyodu ama ben istanbulda olduğum için pazara kaldı vuslat
her ay 1 er hafta nöbete kalacaklar canım Allahtan ayda 1 hafta daha uzun olsa napardım bunada şükür
aslında ben ev hanımı olsam görüşebilirdik ama çalıştığım için malesef görüşemiyoruz. oda annesigile gidiyo yemeğini yiyip yatıyo. akşamda annesi kaldırıyo yemeğini yedirip işe gönderiyoaslında kıskanıyorumda ama çaktırma birazda o yüzden sitem edip kızıyom sen benle hiç ilgilenmiyon diye
ayy bin kere şükür Rabbime işim çok iyi nazar değmesinAllahım olmayanlarada versin inşallah
ayyy göbüşlü
üzülme olsun ekmek parası ne yapacaksın ,yeterki iş olsun aş olsun ..
kıskanma paris boşver ,adama zaten çok çalışıyor bi de sen üzme herifini ,dışardan söylemek zor tabi ama dayanacaksın ne yapacaksın başka ..
hem yeterki sana evine baksın çalışsın gözü dışarda olmasın da gerisi önemli değil be paris adam kumara gitmiyo karı kıza gitmiyo ,ekmek parası için çalışıyo ,dışarda boş gezen çok insan var buna da şükür etmek lazım
sen de kendine başka işler bul ,arkadaşlara takıl annene takıl ,kitap oku bak bisürü zamanın varmış daha ne tembel seni
kafandan at böyle kötü şeyleri ,bebişe ve eşine odaklan ,eşin de çok çalıştığı için yorgun argın geldiği için senin hamişliği de kavrayamıyordur tam adam netsin ona da acı
işiyle ilgili geçici benim sitemimde kıss ben hamileliktenmidir nedir anasını kıskanıyom galiba aslında öyle saçma bi huyum yoktur ama dediğim gibi hormonlardan sanırım.sabahları niye oraya gidiyo gelsine evinde uyusun istiyom. ama eve gelse o yorgunlukla yemeğini nasıl hazırlıycak diyom annesigile gitmesi mantıklı ama gelde söz geçir bunu kendine
aboo amma da cadıymışsın paris
ula herif zaten yorgun gitsin en avr herşey hazır önüne gelecek ,kendini değil herifini düşün azıcık cadaloz
sen hazırla da eve gelsin madem sıkıysa hazırla
olsun senin üstünden iş kalkıyo işte fena mı ,anası yedirsin içirsin doyursun paklasın ohh sana da miss gibi gelsin
ay aslında ben bu kadar fesat düşünmezdim ama nolduysa saçmalıyom bazen işte
aman iyi valla ya bende anamgilde tatil yapıyom annecim hazırlıyo herşeyi getiriyo önüme..
1 hafta 1 haftadırr keyfini çıkarım baree
bence de yani paris ,bugünleri çok ararsın keyfini çıkar işte fenamı ,ekmek elden su gölden
öyle vallaa
polişkoooo
ayakşamları eve gidiyorum bulaşıklar yıkanmış ev toplanmış oluyorya o bile yetiyo bana be sen ne diyorsun
mis gibi uzat ayaklarını al koca bi pasta annen de demlesin çayı yiyin için beraberce paso
ne güzel işte bak evde olsan kavga edersiniz ,ananda güzel bi hamilelik geçiriyorsun güle güle fenamı :)))hee kıs çayımı demliyolar biskevitimi çeremizi çekirdeğimi getiriyolar önüme ohhh.babamda acaip komik biridir gülmekten çatlatıyo benierken doğuracam onun yüzünden töbe töbe
ama ben kocişimide çok özledim yaaaa. bak geldi yine aklıma. oda çok güler babamın espirilerineeeee
senin herif senden öncemi geliyo yıkıyo bulaşıkları falan
sana inat gelemzssemay evet ben de bayılırım burger a
cadu gelmesin
gel gel gelllllllll
diş randevusumu sor hele bi almışmı.
yasık kıs gelsinnnn kıyamamm
deloş senin feysbuk varmı
bilo sen nere gittin yahuu. senindemi netin gittii:26:
sana inat gelemzssem
cumaertsi buluşun kı bende geliyim
haftaya c.tesi olsun o zaman nasıl olur
bizimki bi arkadaşının düğününe gidecek ankara dışına çıkacak anama geçeceğim ben de geçerken buluşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?