bugün maaş günü ..
gelsin paralar gitsin paralar ,elde bi kuruş kalmasın
bu arada çekmecemi açtım da gül gül öldüm
şimdi benim çekmecemde bi tane mücevher kutusu var küpelerim takılarım hep içinde ,evden taşımıyrum..
onun yanında da bi kutu var içinde de ,çaydan biriktirdiğim şekerlerim var ..
her gün içtiğim çaylarda -ki şekersiz çay içiyorum ama şekerlermi alıyorum tabi,,eee para veriyorum şekerleri almadan olurmu
işte o paketli çay şekerli birikmiş dağ olmuş ,amma da pintiyim diye güldüm kendime
ne yapalım hayat zor
onları poşetin içine koyup eve götürüyorum ,paketliya nasılsa misafire koyuyorum ama evde şeker biterse kullanıyorum
amma da cimriyim demi
bugün maaş günü ..
gelsin paralar gitsin paralar ,elde bi kuruş kalmasın
bu arada çekmecemi açtım da gül gül öldüm
şimdi benim çekmecemde bi tane mücevher kutusu var küpelerim takılarım hep içinde ,evden taşımıyrum..
onun yanında da bi kutu var içinde de ,çaydan biriktirdiğim şekerlerim var ..
her gün içtiğim çaylarda -ki şekersiz çay içiyorum ama şekerlermi alıyorum tabi,,eee para veriyorum şekerleri almadan olurmu
işte o paketli çay şekerli birikmiş dağ olmuş ,amma da pintiyim diye güldüm kendime
ne yapalım hayat zor
onları poşetin içine koyup eve götürüyorum ,paketliya nasılsa misafire koyuyorum ama evde şeker biterse kullanıyorum
amma da cimriyim demi
günaydın julia ne habergüünaydın kızlar
bende gittiğim bazı yerlerde kullanmadığım şekerlerimi alıyorum hatta ketçap mayonez oluyo fazladan yemediğim onlarıda çantaya atıyorum hemen
cimri değel uyanıksın
bende gittiğim bazı yerlerde kullanmadığım şekerlerimi alıyorum hatta ketçap mayonez oluyo fazladan yemediğim onlarıda çantaya atıyorum hemen
heee diğer adım tilki zaten
ay sorma aynen yaaa
burger kingteki barbekülü ,sarımsaklı mayonez,normal mayonez,ketçap bütün soslardan alıyorum yemediklerimi eve
eşim diyorki hazır sosları satılıyorya burger kingte ketçap şişesi gibi ,onlardan alalım da kurtul şu dertten diyor
onlarıda topluyom bebemmmgünaydın julia ne haber
amannn ne fenasınzı kız. heç yapamam anca ıslak mendil toplarım
heee diğer adım tilki zaten
ay sorma aynen yaaa
burger kingteki barbekülü ,sarımsaklı mayonez,normal mayonez,ketçap bütün soslardan alıyorum yemediklerimi eve
eşim diyorki hazır sosları satılıyorya burger kingte ketçap şişesi gibi ,onlardan alalım da kurtul şu dertten diyor
kurtul şu derttenmi diyo:13:
onlarıda topluyom bebemmm
böyle kaçak göçek daha zevkli oluyo yaaa.. gizliden çantaya indirmek
ben de ıslak mendil gittiğimiz lokantalarda mutlaka isterim 2şer tane alırım ,ne yapayım lokanta mendili dhaa bi güzel oluyor sanki ,iş görüyor valla çantada
ay sorma paris adımız hırsıza çıkacak
şimdi bu sohbetten sonra biz biloya oturmaya gidiyomuşuz. kalkarken tek tek çantalarımıza bakıyomuş.bişi yürüttükmü diye
ikimizin resimlerini burgere falan asıyolarmış
bu kişilere dikkat edin diye
ben bilolara gidince çantama atmamki ,en elleyemeyeceği yere koyarım
fenamı meşhur oluruz iştereklamın iisi kötüsü olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?