Nöbetçi Muhabbetçi

bugün maaş günü ..
gelsin paralar gitsin paralar ,elde bi kuruş kalmasın
bu arada çekmecemi açtım da gül gül öldüm
şimdi benim çekmecemde bi tane mücevher kutusu var küpelerim takılarım hep içinde ,evden taşımıyrum..
onun yanında da bi kutu var içinde de ,çaydan biriktirdiğim şekerlerim var ..
her gün içtiğim çaylarda -ki şekersiz çay içiyorum ama şekerlermi alıyorum tabi,,eee para veriyorum şekerleri almadan olurmu
işte o paketli çay şekerli birikmiş dağ olmuş ,amma da pintiyim diye güldüm kendime
ne yapalım hayat zor
onları poşetin içine koyup eve götürüyorum ,paketliya nasılsa misafire koyuyorum ama evde şeker biterse kullanıyorum
amma da cimriyim demi

cimri değel uyanıksın

bende gittiğim bazı yerlerde kullanmadığım şekerlerimi alıyorum hatta ketçap mayonez oluyo fazladan yemediğim onlarıda çantaya atıyorum hemen

cimri değel uyanıksın

heee diğer adım tilki zaten

bende gittiğim bazı yerlerde kullanmadığım şekerlerimi alıyorum hatta ketçap mayonez oluyo fazladan yemediğim onlarıda çantaya atıyorum hemen

ay sorma aynen yaaa
burger kingteki barbekülü ,sarımsaklı mayonez,normal mayonez,ketçap bütün soslardan alıyorum yemediklerimi eve
eşim diyorki hazır sosları satılıyorya burger kingte ketçap şişesi gibi ,onlardan alalım da kurtul şu dertten diyor

kurtul şu derttenmi diyo:13:

günaydın julia ne haber

amannn ne fenasınzı kız. heç yapamam anca ıslak mendil toplarım
onlarıda topluyom bebemmm

böyle kaçak göçek daha zevkli oluyo yaaa.. gizliden çantaya indirmek

şimdi bu sohbetten sonra biz biloya oturmaya gidiyomuşuz. kalkarken tek tek çantalarımıza bakıyomuş.bişi yürüttükmü diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…