Nöbetçi Muhabbetçi

ne oldu hayırdır. eşin çıkmadımı hal ahastaneden kız

bisi olmadi havalar bunaltti beni yaaa
esim cikti gecen cuma iyi ara ara agri ataklari yasiyor gün asiri doktora gidiyor dikisi var ve kulak ici yarasina bakiyor doktor.
hic sandigimiz gibi basit bisi degilmis

esim cikti gecen cuma iyi ara ara agri ataklari yasiyor gün asiri doktora gidiyor dikisi var ve kulak ici yarasina bakiyor doktor.

ameliyat kolay olurmu. allah şifasını versin. bi daha yaşamasın aynı acıları

cıks.eğer bu hafta buluşursanız gelebilirim ben . oğlanın randevuyu cumaya almış. birlikte gidelim istersen dedi

oğlan ankarayamı geliyor
bu hafta gelemem ben maalesef yaa
cuma günü buluşalım o zaman öğle vakti nasıl olur

poly ben de soracaktım ama yazmanı bekledim..
ii hadi atlattınız inş. polyy hayırlısıyla

nerde randevunuz hangi hastane ..oğlunda ne vardı hayırdır cadu

gazi diş hastanesi canım. aştinin karşısında. kaynımın evde yakon oraya onlar oraya geçer ben sizle buluşurum. tabi eşim kabul eders.
oğlumun dişi kırılmıştı canım. onun için geliyoz

gazi diş hastanesi canım. aştinin karşısında. kaynımın evde yakon oraya onlar oraya geçer ben sizle buluşurum. tabi eşim kabul eders.
oğlumun dişi kırılmıştı canım. onun için geliyoz

hımmm ii yakınmış da ,sen ordan dolmuşa biner kentparka gelirsin orda buluşuruz o zaman ama hemen randevu saatinde alırlarmı içeriye bekletmesinler çünkü öğle vakti ancak buluşabiliriz
çok geçmiş olsun bu arada
eşine ne diyeceksin kk dan haberi varmı

var ama buluşmlara karşı. eğer izin verirse onlar oğlanla orda durur ben kızı alır çıkarım.

internet deyince güvenemiyo canım.

tahmin ettim zaten
yalnız benim şimdi aklıma geldi yaaa teyzeme gideceğim ben cuma günü tarihleri karıştırmışım haftaya sanıyordum annem aradı az önce
öğleden sonra izin alıp teyzeme gideceğiz kaynanası rahatsız da geçen anlaşmıştık cuma diye hey ALLAHIM ne kadar unutkanım yaaa

Son düzenleme:
tahmin ettim zaten
yalnız benim şimdi aklıma geldi yaaa teyzeme gideceğim ben cuma günü tarihleri karıştırmışım haftaya sanıyordum annem aradı az önce

hımmm. aslında benim bu haftam dolu komşulara gidecektim ama ankara daha cazip geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…