Nöbetçi Muhabbetçi

evet tam oradayım parisim oradki bilgiler doğru hep

ayyy bir an önce kurtulman dileğiyle patrisim beter bişiy bu diş olayı

bamyacık haraket ediyormusun sen

ay etmezmi teyzesii hele otobüste bi coşuyoki kızım. çok seviyo heralde arabayla yapılan yolculukları.otobüse binince başlıyo oradan oraya süzülmeye

iyice hissettiriyor dimi parisim göbişin çok çıktımı
evet büyüdü bu hafta sanki iyice annanesi bize çok iyi bakıyo bide iştahım çoooooook açıldıı
len julii selam verip kaçma gel 2 sohbet edek
elini dokundurduğun yeri kabartıyomu

selma julia ne haber
elimi koyduğum yerde bir iki pıtlıyo duruyo hemen. bende üzülüyom bana tepki vermiyo diye acaba erkenmiki daha (

Son düzenleme:

daha minik kız ne olduğunu anlamaya çalışıyodur pes etme sen

daha minik kız ne olduğunu anlamaya çalışıyodur pes etme sen

oyyyyyyyyyyy yirim ben onuu. kıpırdarken birden bi ağırlık geliyo olduğu yere şaşırıyodur bune ulaaa diye. sessizleşim bakim gidecekmi diyodur
büyüdükçe tanır anasının elini

Son düzenleme:
selam hatunlar deliye nolmuusss:26:

ayy yapom minigin senin sesini bile taniyor.

bide yapom hafta hafta bebek gelisimi var ben orayi hep takip ederdim sende takip et cok güzel oluyor.

selam hatunlar deliye nolmuusss:26:

ayy yapom minigin senin sesini bile taniyor.

bide yapom hafta hafta bebek gelisimi var ben orayi hep takip ederdim sende takip et cok güzel oluyor.

hoşgeldin bacım
deliyi mapısa atmışlar ama neden bilmiyozz:26:

ay tanır dimi anacığını bazen konuşuyom hadi anneye bi tekme at diyom. 4-5 dk sonra belki canı isterse hafif sallandırıyo.bazende hiç tınlamıyo ama daha minikliğine bağlıyorum. az daha büyüsün sesime tepki vermesin tottosunu ıssıracam onun doğunca

evet orayı takip ediyorum çok zevkli hafta hafta hangi değişikliklerin olduğunu takip etmek

ahh ahh mapus damlarinda üsür simdi o
daha kucucukk evet biraz daha büyüsün siddetli bi sekilde tepkisini verecek emin ol

Son düzenleme:
valla bende bayildim yani

yilin ilk kari düstü lapa lapa yagiyor
hadi hayirlisi artik kalkmaz yerden nisana kadar.

ayy ne güzellllll

hep hayalimdir şöyle kar yağarken camın önüne geçip kahve içmek sıcak sıcak

bu yeni evimde boş odanın birine cam kenarına 2 koltuğumu koydum salona sığmadılar çünkü acaip sıcak ferah bi oda oldu..o odaya girince içimiz açılıyor. inşallah bu hayalimi bu odada gerçekleştireceğimm
herifimi alırım yanıma zorla kahve içiririm hayalim için

geleyim birlikte içelim

herif haydi bos odaya
kar yagiyor bi kahve getirde siccacik icelim
ayy ben kar yagarken dolasmaya bayilirim.
annemle ne gezerdik beraber
annemi özledim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…