anladımkocacım şimdi yanımda ama arada ankaraya gidip geliyor ankarada sincandayım canım
hımm. bakalım canım. milli kütüphaneyi falan hiç bilmiyom gerçi ama bakarız.
çok memnun oldum. batmandasınız ha . ne güzel kızınızı yalnız bırakmamışsınız. eşinizdenmi orda yoksa onlar ankaradamı kaldı. benim bi arkadaşımın kardeşinin tayinide diyarbakıra çıkmış. bekar o ama . aile bölünmüş. kardeş baba burda kız ve anne orda. zor bi durum.tabi haklısınız kendimi size tanıtmadım arada size geliyorum sohbet ediyoruz ama kendimi önce tanıtayım ben ankarada oturuyorum 2 kızım var ikiside evli kımın biri öğretmen tayini batmana çıktı buraya geldik bende torunuma bakıyorum öyle işte
kocacım şimdi yanımda ama arada ankaraya gidip geliyor ankarada sincandayım canım
anladım
ula milli kütüphaneye gerek yokki ..aştinin ordan bineceksin çayyolu ümitköy dolmuşuna parisin ordan geçiyor sanırım
hay hayy beklerimmmmmhımm. bakalım canım. milli kütüphaneyi falan hiç bilmiyom gerçi ama bakarız.
anladım
ula milli kütüphaneye gerek yokki ..aştinin ordan bineceksin çayyolu ümitköy dolmuşuna parisin ordan geçiyor sanırım
kız nebiliyim ben işte . buluşakta gidek
kız nebiliyim ben işte . buluşakta gidek
hay hayy beklerimmmmm
dolmuşla nasıl gelinir hiç bi fikrim yok:26:
he kıs deloş halana gitmiyosan sende gel
ula paris sizin işyeri eskişehir yoluna yakınmı yakınsa eskişehir yolunda iner geliriz ..bi tarif et bakayım sen ..
gelebilirsem sözvermeyeyim ..şimdi şef geldi yarın toplantı var öğleden sonra öğlenleri çalışacağız toplantıya hazırlık dedi ..
selam kızlar ne oldu deloşu açığa mı almışlar:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?