Nöbetçi Muhabbetçi

bilo sen hangi parfümü kullanıyon bacım bugün parfüm alcam kendime. ne alsam bilemedim. şöyle etkileyici güzel biişiler olsun

maalesef gelemedim canım. burda acayip sis var. o yüzden oğlanla babası otobüsle gittiler

günaydınnnnnnnnn

ayyy evet ya bugün burada soğuk. iyi yapmışsınız gezemezdiniz. havalar ısınınca gelirsiniz. şu benim doğum zamanı gelsenizde senin herifte izin versede bize gelsen kız bebişi görürdün hem

inşallah canım. Gıcık oluyom şu heriflerden izin alma mevzuuna . Benim gibi özgürlüğne düşkün birine göre hiç değel

inşallah canım. Gıcık oluyom şu heriflerden izin alma mevzuuna . Benim gibi özgürlüğne düşkün birine göre hiç değel

benim herif bişi demiyo artık
kkdan buluşacam dedim geçen nisan anneleri bi organizasyon yapacaktık hiç bişi demedi şaşurdumm heralde baktı baş edemiyom bu garıyla dedi sesini çıkarmıyo artık

bitti şükür dadlum

bamyam nasılmış

tabi siz buluşun benim yanıma gelmeyin zaten benim bir kedim bile yok

iyiyiz mandiş teyzesiisen nasılsın hadi gözün aydın kurtuldun diş probleminden darısı bana doğumdan sonra amcamı bi ziyaret etmem lazım

kı sen şu fesde yazan yerdemiydin:26:

iyiyiz mandiş teyzesiisen nasılsın hadi gözün aydın kurtuldun diş probleminden darısı bana doğumdan sonra amcamı bi ziyaret etmem lazım

kı sen şu fesde yazan yerdemiydin:26:

evet tam oradayım parisim oradki bilgiler doğru hep

ayyy bir an önce kurtulman dileğiyle patrisim beter bişiy bu diş olayı

bamyacık haraket ediyormusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…