bilo sen hangi parfümü kullanıyon bacım bugün parfüm alcam kendime. ne alsam bilemedim. şöyle etkileyici güzel biişiler olsun
bilo sen hangi parfümü kullanıyon bacım bugün parfüm alcam kendime. ne alsam bilemedim. şöyle etkileyici güzel biişiler olsun
evde bir tane var eşim çok beğeniyor kokusunu adını bilmiyorum yarın yazayımmı sana
evde bir tane var eşim çok beğeniyor kokusunu adını bilmiyorum yarın yazayımmı sana
ben birazdan çıkarım tontişler. yarın gelemyebilirim. hepiciğinize şimdiden iyi hafta sonları.
hadi güle güleee. yanıma gelebilirsen haber verirsin. öptüm seni şekerr.
günaydınlarrr
maalesef gelemedim canım. burda acayip sis var. o yüzden oğlanla babası otobüsle gittiler
inşallah canım. Gıcık oluyom şu heriflerden izin alma mevzuuna . Benim gibi özgürlüğne düşkün birine göre hiç değelgünaydınnnnnnnnn
ayyy evet ya bugün burada soğuk. Iyi yapmışsınız gezemezdiniz. Havalar ısınınca gelirsiniz. şu benim doğum zamanı gelsenizde senin herifte izin versede bize gelsen kız bebişi görürdün hem
inşallah canım. Gıcık oluyom şu heriflerden izin alma mevzuuna . Benim gibi özgürlüğne düşkün birine göre hiç değel
selam mandiş. Ben iyiyim sen nasılsın. Diş derdinden kurtuldunmu canımgünaydın kızalr nasılsınız
Benim herif bişi demiyo artık
Kkdan buluşacam dedim geçen nisan anneleri bi organizasyon yapacaktık hiç bişi demedişaşurdumm heralde baktı baş edemiyom bu garıyla dedi sesini çıkarmıyo artık
günaydın mandişşşgünaydın kızalr nasılsınız
selam mandiş. Ben iyiyim sen nasılsın. Diş derdinden kurtuldunmu canım
angaralı nisan anneside çokmu gıı
bitti şükür dadlum
bamyam nasılmış
tabi siz buluşun benim yanıma gelmeyin zaten benim bir kedim bile yok
bitti şükür dadlum
bamyam nasılmış
tabi siz buluşun benim yanıma gelmeyin zaten benim bir kedim bile yok
iyiyiz mandiş teyzesiisen nasılsın hadi gözün aydın kurtuldun diş probleminden darısı bana doğumdan sonra amcamı bi ziyaret etmem lazım
kı sen şu fesde yazan yerdemiydin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?