Nöbetçi Muhabbetçi

afedrsizniz kızlar. kötü bişey yok ama ağlayasım var. sueda beni çok zorluyo ya . bir haftadır yapışıyo bırakmıyo. dizlerime kapanıyo , yalvarıyo anne ne olur gitme diye . ne yapacağımı bilmeyiyom. ağlaya ağlaya bırakıyom kaç gündür. psikolojisi iyice bozulacak diye korkuyom

öğlen eve gitmek istemiyom. tekrar aynı şeyleri yaşıyoz. biraz izin alsam iyice bağlanacak. almasam hali böyle .

bakıcıyla ilgili bir problem yaşamıyor dimi yada özlüyor seni doyamıyor senden gördüğü ilginin daha fazlasını sen yokken arıyor bulamayınca böyle yapıyorda olabilir

öğlen eve gitmek istemiyom. tekrar aynı şeyleri yaşıyoz. biraz izin alsam iyice bağlanacak. almasam hali böyle .

nedenki acaba bakıcısıylamı arası kötü. bütün gün evdelermi. birde bakıcısı ona oyunlar falan oynatıyormu

bakıcıyla ilgili bir problem yaşamıyor dimi yada özlüyor seni doyamıyor senden gördüğü ilginin daha fazlasını sen yokken arıyor bulamayınca böyle yapıyorda olabilir
yok ya . kadın çok iyi. tatlı dilli. ama annenin yerini tutmuyo tabi. sevmiyom onu diyo sabah. bişey yapacağını sanmıyom. evde kamera var aslında bi gün tatmin olmak için yerleştirebilirim. ama kadından yana bi şüphem yok. banada kız gibi davranır. ama sueda bize doyamıyo. birlikte yatıyoz . yatağını ayırma vaktide geldi galiba . bahara doğru ilk işim yatağını ayırmak. sabah saat 7.30 da uyanıyo. başlıyo mızmızlanmaya . gitme saati gelincede ağlıyo. hem babnın arkasından hem benim. bab bana bırakıp kaçıyo. sonra ben ikna etmek için neler yapıyom. her sabah ve öğlen aynısı. sonrada acayip bi stres . herkezi dayaktan geçiriyo. elim yüzüm tırnak izi. bakıcıyı bile dövüyo

oynuyolar canım. saklambaç,körbe. evde olmak bunaltıyo ama kış günü nereye gidecekler. bu sefrde hasta olacak.

belkide kışın evde yapabilecekleri kısıtlı aklını dağıtacak zamanını geçircek oyunlar sınırlı dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirse özlediğini unutabilir

vayy yaramaz şimdiden dövüyor he

çok yaramaz çokk. zaten şu kışı bi atlatalım kreşe vermeyi düşünüyom

ee sizler nasılsınız kızlar. neler yapıyonuz

sanırım tepkisini hırçınlaşarak etrafa saldırarak belli ediyor. zor yaa Allah yardımcınız olsun..
oynuyolar canım. saklambaç,körbe. evde olmak bunaltıyo ama kış günü nereye gidecekler. bu sefrde hasta olacak.

aslında kalın giyidirip günde 1 saat falan dışarı kapı önüne falan çıkarabilir. evde olmak oyun oynamak yetmiyor sanırım. annem mesela 1 saat falan çıkarıyordu bebekleri hava alsın falan diye. güneşli havaları falan hiç kaçırmaz parka götürürdü. demekki sueda evde sıkılıyor. büyüdü iyice bide tv falan yetmiyo artık

çok yaramaz çokk. zaten şu kışı bi atlatalım kreşe vermeyi düşünüyom

ee sizler nasılsınız kızlar. neler yapıyonuz

bu yol neden vermedin dadlum her yaş grubuna var kreş

büyüyüp gelin olduğunda dersin şimdide yapış bana bırakma beni diye dövünürsün :)

ben uykusuzum alt kat dairelerden birine biri taşıncak gece korniş takıyorlardı makkapla eşim uyandı gitti bağırdı filan pişkinler bitti zaten diyormuş

diyorum ama kadında pek iyi durumda değil. çıkmak istemiyo pek bi yere . allah yardımcım olsun

bu yıl küçük diye vermeidm canım. seneye 3 ü dolduracak tam arkadaş isteme zamanı.

gecenin yarısı matkapmı olurmuş. yazında biz öyle rahatsız ettik gerçi milleti. ama bizim kabahatimiz yoktu. mobilyacılar saat 10 da geldiler. almazlık edemdik. gece 2,30 a kadar matkapla çalıştılar. ama çok utandım ben . allahtan komşular bişey demedi.

eski evde parke yaptırırken bizimkide geç geldi gece yarısı filan değildi am yine tüm komşuların kapılarını çalıp parkeciler geç geldi hastanız varmı şimdi biraz ses olacak rahatsız etcez kusura bakmayın filan dedim
dadlum misafirin gelir ses olur misafire sus diyemezsin komşu buna bir şey diyemez demeye hakkı yoktur ama korniş ti mobilyaydı parkeydi hafta içi 03.00 e kadar sürdü o saatten sonra uyudum 06.30 da kalktım işe geldim bunu hafta sonu yap yada beni uyar uykumun ortasında zıplayıp kalkmayım tedbirimi alayım ya hastam varsa en basiti migrenim tutmuşsa o ses orada bana yazık değilmi çok kızdım çok kusura bakma ama komşuların sabırlı insanlarmış yaa bu ustalarda tüm gün neredeler hep gece gelirler gecemi çalışıyorlar ne

ben onlara sabrederim onlarda bi defalık bana sabrettiler canım. bizim çok gürültü olmaz. üst komşumun oğlu hiperaktif dün bizim çocuklar uyuduktan sonra bile kapıları çarpıyodu. her seferinde der bana kusura bakmayın diye . bend ebiz komşuyuz sen benimkini duyrasın ben seninkini, aynı çatı altında yaşıyoz. sıkma canını derim. o günde karşı komşudan üsttekiden ertesi gün özür diledim. alsında bana bıraksa eşim ben o satte almazdım ama o aldı. hatta ustalar abi bu neki sabah 5 e kadar çalışıtığımız biliriz diyolar. ama firmayada söyleidk. o saatte yapılan işten hayırmı gelir. hep yalan yanlış monte edip gittiler bu ne biçim iş ahlakı diye ama anlayana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…