hiç sevmiyom çalışmayı yapo gııı.
ayyyy senmi benmii bilo
sabahları kalkmak bi zorki evde olsak salına salına kalkarız miss gibi kahvaltımızı yaparız yavrularla ilgileniriz..
senin şuan yaşadıklarını bende yaşayacağım biliyorum
inşallah yaşamazssın canım benim.
ya kızlar akşam , söylemesi ayıp biraz beden tem.yaptım. şimdi bacaklarım acayip ağrıyo. yürüyemiyom o derece.
sızlıyo:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:Acıyor mu ağrıyor mu?
Böyle birden girdim konuya amacanım sıkılıyordu sohbet topici ararken buldum burayı...
ben onlara sabrederim onlarda bi defalık bana sabrettiler canım. bizim çok gürültü olmaz. üst komşumun oğlu hiperaktif dün bizim çocuklar uyuduktan sonra bile kapıları çarpıyodu. her seferinde der bana kusura bakmayın diye . bend ebiz komşuyuz sen benimkini duyrasın ben seninkini, aynı çatı altında yaşıyoz. sıkma canını derim. o günde karşı komşudan üsttekiden ertesi gün özür diledim. alsında bana bıraksa eşim ben o satte almazdım ama o aldı. hatta ustalar abi bu neki sabah 5 e kadar çalışıtığımız biliriz diyolar. ama firmayada söyleidk. o saatte yapılan işten hayırmı gelir. hep yalan yanlış monte edip gittiler bu ne biçim iş ahlakı diye ama anlayana .
çok iyi komşuların varmış dadlum dua et benim gibi komşun yok ben evimde dinlemeyeceksem o komşuyu bezbol sopasıyla kovalarımdadlum dua et
alt komşu mutfak yaptırıyordu..dış merdivene kurmuşlar mkinayı..uymayan yerleri orada kesiyorlar her yer minik tahta tozu..eşim ozaman çok kızmıştı..söylenmişti bayağı..
yine alt komşu eşimde evde o günü allahtan bizim balkonun dışına uydu antenini taktırıyo..ozamanda eşim söylendi taktırmadı..salak kadın ne var komşuyuz şurda diyo..e bize sordunmu habersiz taktırıyosun..
merdivenleri sonra temizledimi en azından kaba tozunu aldımı öyle bırakıp çektimi kapısını bence kızılması gerekn yer orası temizlediyse size ne zararı varki
anten mi 3. kattın balkonundan yemek masasının sandelyesi düşüp çanağımı kırdı hiç sesini bile çıkarmadı ben olayı çözüp kapısına dayanana kadar
işte sorun şu rica et karşındakini adam yerine koyda öyle bir iş hallet gönül al emri vaki olmasına çıldırıyorum
iyi birinin kafasına gelmemiş sandalye daha neler duyucaz..
gökten yağan yemek.bknz:ölümüne geyik topiği
merhaba kızlar nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?