Nöbetçi Muhabbetçi

nasilsiniz kizlar ugrayamiyorum artik
bi dil kursum kalmisti onada basladim
sabah dil kursuna aksam ehliyet kursuna kosturuyorum offf offf

herkez yazarsa nöbet güzel geçr.

oh oh oh. e kıza kim bakıyo oaralarda:44:

ehliyet kursum 2 saat esim bakiyor dil kursumda 9-13 arasi bakicilar var orda kres gibi bakiyorlar.
2 gündür gidiyorum kizim pek durmuyor agliyor cadum bende cok üzülüyorum
ama alisir diyorlar 4 cocuk daha var yasiti hemen hemen onlarda cok agliyorlarmis ama simdi kuzu gibiler off offf hic gitmek istemiyorum kizima üzüldügüm icin ama napiyim zorunluyum er yada gec gitmem lazim.

görümceminde davası vardı bu gün komşusuyla tartışmışlardı hakaret davası...

nasilsiniz kizlar ugrayamiyorum artik
bi dil kursum kalmisti onada basladim
sabah dil kursuna aksam ehliyet kursuna kosturuyorum offf offf

ne güzel allah muaffakiyetler nasib etsin kendin için güzel şeyler yapıyosun..

yok canım o düzeye geleceğimi sanmıyorum komşularımla Allah korusun sadece uslubunla söylerim rahatsızlığımı anlamazsa müthaite haber veririm o baksın çaresine şaka bir yana ama hakaret davası olacak duruma gelmem sanırım

inşaattan ne düşeceği belli de evlerden belli değil
evlerinki tam bi süpriz.çok heyecanlı

ben neler çekiyom poly. gene senin ki nin süresi belli. hem öğreniyosun . sayılı zamna çabuk geçer.

konuda tam günün anlam ve öenmine uygun olmuş. bu arada kim kime hakaret etmişti

allah o duruma getirecek komşu vermesin. benim bakıcım bi komşusu var. ailecek herkezi evinden ettiler. bakıcımda satacaktı ama satamadı.

ay okudum kiz seninkinide ne zor yaaa valla o aglamalara insanin ici parcalaniyor
cocuklar icinde cok zor yaaa rabbim kolaylik versin.
he belli süresi 9 ay yada 11 ay sürecek
925 saat bitirmem lazim.toplamda.
normalde 6 aydi ama benim cocugum oldugu icin bide cuma günleri olmadigi icin böyle hafta ici 4 gün.

kızlar dua ederken allah kötü komşu şerrinden korusun diyede dua ediyorum..

bosuna dememisler ev alma komsu al diye rabbim sabir versin sorunlu komsusu olanlara.

görümcemle bir kaç kere atışmaları olmuş.. bir gün görümcem kızlarıyla balkonda otururken kadın bağırmış allah böyle insanla dünür olmaktan korusun diye görümcemde açmış ağzını yummuş gözünü..

mandalina ödedimi komşun antenin parasını..

ödedi canım sıkıyorsa ödemesin bir hafta olmuş kıralı tv çekmiyor işteyken olan olmuş haber vermiyor ........... komşu dedi böyle böyle diye koştum yukarı mahçup soruyorum çocuklar top oynarkende yapmış olabilir diye ben çekinirken evet demesinmi şok oldum peki yarın ben yenisini taktırıyorum faturayı size yollarım dedim :) akşam kocası evine gelince kıyamet koptu sesini duyorum aşağıdan karı koca kqavgasına neden oldum azcık ama insan olup özür dileseydi zamanında gelip durumum yok deseydi ben yaptırırdım sesimi çıkarmazdım tek istediğim insanlık yani

ben hamileyken alt komşum poşet isteme bahanesi vb gibi şeylerle kapıya geliyodu en son 8 aylık hamileyken geldi.. ee merdiveni silmiyosun sil dedi ..bende silmiyorum.. düşük tehlikem var dedim..hep emrivaki konuştuğu için sildirmedimde..evini temizliyosun ya merdivenide sil ne olur demişti..uslub çok önemli kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…