ödedi canım sıkıyorsa ödemesin bir hafta olmuş kıralı tv çekmiyor işteyken olan olmuş haber vermiyor ........... komşu dedi böyle böyle diye koştum yukarı mahçup soruyorum çocuklar top oynarkende yapmış olabilir diye ben çekinirken evet demesinmi şok oldum peki yarın ben yenisini taktırıyorum faturayı size yollarım dedim :) akşam kocası evine gelince kıyamet koptu sesini duyorum aşağıdan karı koca kqavgasına neden oldum azcık ama insan olup özür dileseydi zamanında gelip durumum yok deseydi ben yaptırırdım sesimi çıkarmazdım tek istediğim insanlık yani
tamam canım ben piyasadan daha ucuza aldım gümüşsuyunda müdürlük yapmış bir bey fabrikadan alıp direk satıyor..saray halı mutfağa aldım..200 liraya..1300e 1 beş metre 1 4 metre gümüşsuyu halı aldım salona 450 lira ucuz aldım toplam çünki mağazada kira vs gibi şeylerden halının fiyatını daha pahalıya veriyorlar ama sen bilirsin canım..kutuda geldi halılar bize..evet almadım yardımın olursa sevinirim cry ama mesaim bitti yarın konuşuruz olurmu hoşçakalın hanımlar
ya bu arada kk en'leri varya 2 dalda aday gösterilmişim
kim ne zaman aday yaptıki acep beni:26:
ya bu arada kk en'leri varya 2 dalda aday gösterilmişim
kim ne zaman aday yaptıki acep beni:26:
şey bu işte benimde parmağım var :)))
ama benim adımı kim yazdıııı
şey bu işte benimde parmağım var :)))
ama benim adımı kim yazdıııı
tüm fanlarımabiride senmisin gızz aday gösterenlerden
aynenkesin dadlum yapmış birşeyler
parisim tek oy sanırım etkilemiyor bir çok yazdığım isim yok çünkü
günaydınnnnn nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?