Nöbetçi Muhabbetçi

deli kıs gelmiş:81:geçmiş olsun deli kız

kısss nirdesinn
anlat hele nolduu niye mapusa düştün

özledik nen tabii

ula hergün takip ettim burayı bensiz üç beş sayfa ilerlemişsiniz ,kimin çenesi düşük anlaşıldı
cadu bu arada beni en muhalefet üyeye aday göstermişsin onu da gördüm
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar zaten
şimdi olay şu :
bu sitede bazı kendini bilmez insanlar var ,kendileri gibi düşünmeyenleri , kendisinden farklı olanı kıskanan , ukalaca küçümsemeye kalkan bir kesim var ,bunlar biraraya gelip gruplaşmışlar ,birine bişey desene diğeri deo nu savunuyor dolayısıyla doğru söylesen de onlar toplaştığı ve sana tepki yazdıkları için haklıyken haksız duruma düşüyorsun..
kaldıki bu kişilerin buraya egolarını tatmin etmek için geldikleri de belli..
ben her zaman doğruyu söyleyen bir insan oldum ve bu yüzden dokuz köyden hep kovuldum ama ısrarla yine doğruyu söylemeye kalkacağım asla vazgeçmem ne olursa olsun..
bir topikte yine böyle kendisi gibi düşünmeyenleri aşağaılama eğilimi vardı bir kaç kişi tarafından ,ben de cevaplarını verince ve hoşlarına gitmeyince üzerime saldırdılar ,e gruplaştıkları için ben suçlu gibi gözüktüm ,olay bundan ibaret...
daha ayrıntılı anlatmak istemiyrum çünkü bu tip insanları konuşmaya bile değmez..
hayatta birşey olamamış bir de üstüne başkalarını küçük görmeye çalışan insan grubuna ne deseniz boş ..

Son düzenleme:
nen muhalefet olmasa iktidar ne işe yarar delü. neyse gel öpeyim.

biz niye topşcten dışarı çıkmıyok

kim üzdü seni söyle bize

son msjlarınada baktık ama silmişler zaar..merak ettik valla cidden
nese geldin ya boşver. bi daha topikimizden ayrılma biz burda bizbizeyik kimseye bulaşmıyok dimi bilo kendi yağımızda kavruluyoz

nen muhalefet olmasa iktidar ne işe yarar delü. neyse gel öpeyim.

biz niye topşcten dışarı çıkmıyok

hayır bi de cadu en sinir olduğum şey senin gibi düşünmeyene tahammül etmeme olayı ..
okuduğun kitaplar ,fikirlerin birilerine ters geliyor anladın mı ,herkes istediği gibi yorum yapıyor ama senin okuduğun kitaplar farklıysa ,hemene ideolojik yaklaşımlara giriyorlar ,ne demek istediğimi anladığını düşünüyorum ,sen anlarsın konuşturma beni ,ama yılmak yok tam gaz devam ,işte geldim burdayım
öp ula öp bak ilk defa izin veriyorum özlemişim sizi ,heyyytt duygularım kabardı
ay bi de tam buluşacağımız zaman gittimya en çok o koydu bana yaaa
yoksa insanlar çok da tınnnnnn,onlar gelirken ben gidiyordum bu yollardan

kim üzdü seni söyle bize

son msjlarınada baktık ama silmişler zaar..merak ettik valla cidden
nese geldin ya boşver. bi daha topikimizden ayrılma biz burda bizbizeyik kimseye bulaşmıyok dimi bilo kendi yağımızda kavruluyoz

ben size özelden anlatırım merak etmeyin
ya öyle de ben kitap okumayı çok sevdiğim için başka topiklerde de yazıyorum doğal olarak ,o yüzden kendime özgür kitap topiği açtım zaten
benim topikte isteyen istediğini okumakta özgür

buluşamadık zaten

mesela benim şuanda okuduğum kitap birden yön değiştirdi acayip huylandım yaaaa:18:

ayrılma benden ayrılmam senden
cadu kitapta neler oluyor ..
ben de yenisine başladım yarın anlatacağım hepsini merak etmeyin ...
bir haftalık süreçte diğer kitap bitti bunu da yarıladım sayılır

kitapta karizmatik bi adam vardı. yayınevi sahibi. eşine aşık. bi çocuklarını kaybetmişler eşi tramva yaşamış adamda buna dayanmaya çalışıyo ama eşi ile kardeş gibi oluşlar ve adam bi gün karısını iş arkadaşı ile aldatıyo. neyse buraya kadar normaldi ama adam birden iş yerindeki oğlana aşık oldu burda da ben kptum işte . hiç sevmiyom bu trü kitapları okumayı ama sonunuda merak ediyom:18:

Son düzenleme:

birdenmi kişilik değiştirdi hep içinde varmıydı böyle bi düşünce bahsediyomuydu kitaptaa

salak adam hayatına o kadar çok kişiyi soktuki şimdi bocalıyo ama sonu yakın

birdenmi kişilik değiştirdi hep içinde varmıydı böyle bi düşünce bahsediyomuydu kitaptaa

hayır ya yoktu. kitapları almadan önce notu ve önden bi kaç sayfa okur alırım. gayet güzel gidiyodu ama adam birden yön değiştiridi. işin kötü tarafı yazar bunu öyle güzel ve doğal anlatıyokii:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…