Nöbetçi Muhabbetçi

ya bende öyle bi kitap okumuştum
adam evli ama başka bi erkekle aşk yaşıyodu sonra bu adam bunu terkediyodu. buda aşkından yataklara falan düşüyodu.çok hastalanıyordu.barışmak için yalvarıyodu falan
değişik bi kitaptı ama insanı sürüklüyo işte 2 gündemi ne bitirmiştim

aboo o ne la öyle
ıyyy iğrenç yaaa ..ben de sevmem böyle çarpık ilişkileri midem kalkar hemen
nae zaman ayrıldım lan senden

ama hiç seni özledim demedin :2:

ula bihterle behlül masum kaldı şimdi iimi bunların yanında

bend edün aldım akşam okumaya başladım. yarısındayım
bi kere daha buna benzer bişey okumuştum. resmen böğüre böğüre.. madem sevmedin ne diye okuyosun diyeceksinz ama merak işte

bi kere daha buna benzer bişey okumuştum. resmen böğüre böğüre.. madem sevmedin ne diye okuyosun diyeceksinz ama merak işte

hangi kısmını merak ettin cadu
ay biz geçen bi film izledik ben onda fena oldum yaaa,kız uyuşturucu parası bulmak için önüne gelenle yatıyor ,bir takım partilere katılıyor ,grup v.s. bir adamla birbirlerine aşıklar deli gibi ama sonunda kız o yollara düştü parasızlıktan ,ay ordaki sahnelere bakamadım midem kaldırmadı geçti eşim hemen zaten görünce,abooo o neydi öyle loooo

sonunda ne olacak kısmı. bunda sonudan bi ipucu ile başlıyo kitap. biri ölüyo ama kim.:18:

ula bihterle behlül masum kaldı şimdi iimi bunların yanında
he onlar normaldi hiç değilse
aynen meraktan

çokmu açık seçikti nen

sonunda ne olacak kısmı. bunda sonudan bi ipucu ile başlıyo kitap. biri ölüyo ama kim.:18:

adamın birlikte olduğu adam ölsün tabi yoksa diğerine yazık olur loo ,hem bu çarpık ilişki de bitmiş olur ,eğer öyle bitmezse yazarın tepesine çökmek lazım ,hah bi de adamla adam mutlu sonla kavuşuyorlarmış

he onlar normaldi hiç değilse

aynen meraktan

çokmu açık seçikti nen

yok ula aslında güzel bir filmdi ..sadece bir iki sahne vardı orda hepsi o ..aslında filmde insanların her türlü bağımlılık sonucunda ne hale geleceklerini anlatıyordu..mesela çocuğun annesi de tv bağımlısı ,bir zayıflama yarışması var kadını davet ediyorlar ,en fazla zayıflayan kişi ödül alıyor,kadın 80 yaşında ,diyete başlıyor yarışmayı kazanmak için,diyet hapları içiyor günde 3 kere ,iice zayıflıyor fakat haplar bir süre sonra bağımlılık yapıyor ,kadının başı dönüyor ,halüsinasyonlar görüyor vs kadın tırlatıyor en sonunda tımarhaneye kapatıyorlar ,çok ilginç bir filmdi gerçekten ,bağımlığın her türlüsü kötü mesajı vardı yani ,insanı ne rezil durumlara düşürüp akıl sağlığını bozacağını anlatıyordu kısaca

oyyy kıyamam küpelime yokken yazdıklarıma baktınmı arkandan dedim yüzünede diyim sensiz tuzumuz eksiti tam olduk be ya şimdi

heh akşam akşam ii doping oldu bu bana mandiş gel ısırıcam dur kaçma valla ısırıcammm
ben de çıkıyorum yarın dönüşümü kutlarız güzelce
haydin ii akşamlar beni düşünün sabaha görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…