hayır ya yoktu. kitapları almadan önce notu ve önden bi kaç sayfa okur alırım. gayet güzel gidiyodu ama adam birden yön değiştiridi. işin kötü tarafı yazar bunu öyle güzel ve doğal anlatıyokii:44:
aboo o ne la öylekitapta karizmatik bi adam vardı. yayınevi sahibi. eşine aşık. bi çocuklarını kaybetmişler eşi tramva yaşamış adamda buna dayanmaya çalışıyo ama eşi ile kardeş gibi oluşlar ve adam bi gün karısını iş arkadaşı ile aldatıyo. neyse buraya kadar normaldi ama adam birden iş yerindeki oğlana aşık olduburda da ben kptum işte . hiç sevmiyom bu trü kitapları okumayı ama sonunuda merak ediyom:18:
nae zaman ayrıldım lan senden
hayır ya yoktu. kitapları almadan önce notu ve önden bi kaç sayfa okur alırım. gayet güzel gidiyodu ama adam birden yön değiştiridi. işin kötü tarafı yazar bunu öyle güzel ve doğal anlatıyokii:44:
ya bende öyle bi kitap okumuştum
adam evli ama başka bi erkekle aşk yaşıyodusonra bu adam bunu terkediyodu. buda aşkından yataklara falan düşüyodu.çok hastalanıyordu.barışmak için yalvarıyodu falan
değişik bi kitaptı ama insanı sürüklüyo işte 2 gündemi ne bitirmiştim
ya bende öyle bi kitap okumuştum
adam evli ama başka bi erkekle aşk yaşıyodusonra bu adam bunu terkediyodu. buda aşkından yataklara falan düşüyodu.çok hastalanıyordu.barışmak için yalvarıyodu falan
değişik bi kitaptı ama insanı sürüklüyo işte 2 gündemi ne bitirmiştim
bend edün aldım akşam okumaya başladım. yarısındayım
bi kere daha buna benzer bişey okumuştum. resmen böğüre böğüre.. madem sevmedin ne diye okuyosun diyeceksinz ama merak işte
ula bihterle behlül masum kaldı şimdi iimi bunların yanında
he valla. en azından doğa kanuna aykırı değillerdi
hangi kısmını merak ettin cadu
ay biz geçen bi film izledik ben onda fena oldum yaaa,kız uyuşturucu parası bulmak için önüne gelenle yatıyor ,bir takım partilere katılıyor ,grup v.s. bir adamla birbirlerine aşıklar deli gibi ama sonunda kız o yollara düştü parasızlıktan ,ay ordaki sahnelere bakamadım midem kaldırmadı geçti eşim hemen zaten görünce,abooo o neydi öyle loooo
he onlar normaldi hiç değilseula bihterle behlül masum kaldı şimdi iimi bunların yanında
aynen meraktanbend edün aldım akşam okumaya başladım. yarısındayım
bi kere daha buna benzer bişey okumuştum. resmen böğüre böğüre.. madem sevmedin ne diye okuyosun diyeceksinz ama merak işte
hangi kısmını merak ettin cadu
ay biz geçen bi film izledik ben onda fena oldum yaaa,kız uyuşturucu parası bulmak için önüne gelenle yatıyor ,bir takım partilere katılıyor ,grup v.s. bir adamla birbirlerine aşıklar deli gibi ama sonunda kız o yollara düştü parasızlıktan ,ay ordaki sahnelere bakamadım midem kaldırmadı geçti eşim hemen zaten görünce,abooo o neydi öyle loooo
sonunda ne olacak kısmı. bunda sonudan bi ipucu ile başlıyo kitap. biri ölüyo ama kim.:18:
aboo o ne la öyle
ıyyy iğrenç yaaa ..ben de sevmem böyle çarpık ilişkileri midem kalkar hemen
ama hiç seni özledim demedin :2:
he onlar normaldi hiç değilse
aynen meraktan
çokmu açık seçikti nen
oyyy kıyamam küpelime yokken yazdıklarıma baktınmı arkandan dedim yüzünede diyim sensiz tuzumuz eksiti tam olduk be ya şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?